Kissat valtaavat makkarinkin

Hieman ennen joulua kävin Savolaisilla suurmarkkinoilla, kiertelin ja kaartelin ympäriinsä ja viime hetkillä törmäsin siellä Jyväskylässä sijaitsevaan PetPuun myyntipisteeseen. Se mikä minut veti lähemmäs, oli sängyt. eikä ihan mitkä tahansa sängyt, vaan lemmikkien sängyt.

Meillä oli haaveena ollut jo parin vuoden ajan löytää ja saada kisupojillemme kerrossänky. Mutta eihän sellaista ole missään lemmikkipuodissa eikä markettien lemmikkiosastoilla. Kyselin ja etsin, mutta kaikki hymeksivät ajatukselleni ja sanoivat, ettei sellaista ole olemassakaan. Mutta minä en antanut periksi. Niinpä katsellessani PetPuun sänkyjä kysyin myyjältä, mikä heidän tilanteensa on kerrossänky-rintamalla. Itse PetPuun yhden hengen yrittäjää en kerennyt tapaamaan, koska menimme ristiin toisiltame,  mutta myyjän kautta jätin viestiä ja sain vastauksena "ehkä, voisihan se ollakin mahdollista". 

Koska messut päättyivät ennen, ennenkuin pääsin tapaamaan PetPuuta uudestaan sinä iltana, laitoin perään meiliä ja kyselin asiaa, Vastaus sai minut haukkomaan henkeä! Kerrossänky oli olemassa! KATSO KUVA



Mikä on PetPuu?!

PetPuulta löydät mm. puisia sänkyjä ja pehmeitä makuualustoja, kissojen kiipeilytelineitä, erilaisia kukka/yrttilaatikoita mm. parvekepuutarhureille, persoonallisia uurnia lemmikille ja uurnia ihmisille ilman uskonnollisia symboleja, erilaisia säilytyslaatikoita...

Se mikä PetPuun tuotteita kuvaa parhaiten , on tuotteiden "rouheus" ja "rosoisuus". Ja näitä tuotteita ei ole tarjolla marketeissa, vaan kaikki tuotteet ovat käsityötä ja tyystin erilaisia, mitä kaupoista saa. Näissä on sitä JOTAIN! Tuotteita sinulle joka arvostat yksilöllisyyttä, sekä suomalaista käsityötä ja kannatat kestävää kehitystä. Kaikki tuotteet ovat uniikkeja!

Nythän PetPuussa on alennuksessa kaikki tuotteet -30%, joten kannattaa ainakin kurkistaa, olisiko siellä sinullekin jotain. Ei toimituskuluja myöskään!!!
Meille se kerrossänky kotiutui ja vastaanotto oli hyvä!



Kun paketti saapui meille, oli kaksi uteliasta heti tutkimassa, mitä niin suureen pakettiin kätkeytyikään. Ja koska sänky on tehty juuri meidän tarpeita ajatellen, myös Luis isompana löysi heti täysin sopivan paikan itselleen. 

Hauskan tästä tekee se, että meillä on olemassa pojille pari rokkaavaa "luu kuvioista" ruokakuppia entuudestaan, eli TO-DEL-LA rohkeet kupit kissoille! Ihan herkkähipiäiset kisut eivät koiramaisuuksia uskaltaisikaan... Joten myös sänkyyn haluttiin jotain yhtä rokkaavaa. Silti sen verran herkällä kädellä, ettei nyt suorastaan painajaisia tuossa näkyisi. Ehkä tarkkasilmäisimmät löytävät sängystä koiramaista rokkenrollia. 



Sänky piti tutkia ja puskea hyväksi ja pitihän siinä hieman leikkiäkin, kun niin ihanan pehmeä ja OMA sänky saatiin. 



Jopa meidän iso poika mahtuu alapedillekin, joten tämä on niin täydellinen! 
PetPuulla on koirille upeita sänkyjä ilman kerroksiakin TÄÄLLÄ ja kissoille saa teetettyä mieleisensä. Katso kuva ihanasta isosta kiipeilytelineestä TÄÄLTÄ



Kukkuu! Veikka, mä nään sut täältä ylhäältä! Moro! 
Moro moro.. Mä nyt katson, kun mulla on täällä siisti kattokin! 

Luis Ernest hamilton 2v ja 8kg sekä Carlos Adi Mikael, 1v ja 4kg kiittävät MaSia ja PetPuuta yhteistyöstä! <3

Sänky lahjoitettu pojille PetPuulta

Kommentit

Silkku sanoi…
Wau wau wau todella magee kerrossänky! Ja hienoa että kummatkin tykkäävät, mitenköhän nuo meitin katit tykkäisivät, luulen että hetken aikaa olisivat ihan innoissaan ja sitten jo haettaisi uutta nukkumapaikkaa, olen meinaan tehnyt erilaisia nukkumapaikkoja pitkin huushollia jopa kirjahyllyn päälle ja katon rajaan kiinnitettyyn majaan;) Ja kiitos kun jälleen jaoit tämänkin meille:) Kävin jo kurkkimassa mitä ihanuuksia sieltä löytyi ja löytyihän niitä:) Mukavaa sunnuntaita sinne teille ♥
Meillä pojat ainakin tykkäävät nukkua tuossa ja kurkistella oviaukosta, mitä toisessa huoneessa tapahtuu. Välillä Carlos on yläpetissä, välillä alapedissä ja välillä jopa sängyn allakin. :D Luis mahtuu myös sekä ylä- että alapetiin ja tykkää pehmeällä reilun kokoisella, silti sopivan pesämäisessä pedissä pötkötellä. Toki heilläkin on muitakin nukkumapaikkoja, kuten kiipeilyteline tai minun kainalossani tai Murusen sylissä, sillä kissat tykkäävät olla tilanteen hallinnassa.