Kissat valtaavat Inspiksen

Tänä vuonna kissamme tulevat olemaan yhä enemmän Inspiksessä mukana. Ovathan he elämässäni hyvinkin korkealla arvoasteikolla. Aivan kuten perhe yleensäkin. Perheelle tahtoo vaihtelevaa, maukasta ruokaa ja lämpimän kodin sekä rakkautta antaa. Ja kun on hyvä olla, siitä hyvästä olosta tahtoo kertoa. Ja niin kerron senkin ihan näin meidän kesken, että myös sinulla on paikka sydämessäni. Siksi kirjoitankin rakkaista kissoistani sinulle, ja vinkkaan vaihtelevasta kissanruoka tarjonnasta. Luulenpa, että juuri sinulla on kotonasi karvainen ystävä tai läheiselläsi on. Tai jollei , niin tykkäätkö kissoista? Tämä postaus on siis kissojen postaus. 


Olen useammankin kerran kertonut löytäneeni ihanuuksia ja uusia oivalluksia Ruohonjuuren kautta, mutta tiesitkös sen, ettei Ruohonjuuri ole pelkästään kauneutta ja ihmisten hyvinvointia, vaan myös lemmikkien ruokakauppa!? Yarrah-tuotteita löytyy niin kissoille, kuin koirillekin. 

Meidän pojat saivat testipaketin herkkuja. Mainittakoon, että märkäruokaa ei Luis syö ollenkaan miltään merkiltä, joten siksi vain yksi purkki sitä ja tarjosin kyllä, muttei Yarrahkaan tuonut muutosta tähän. Luis on kuivaruuan ja tuoreen lihan ystävä. Carlos sen sijaan syö sekä että. 


Yarrah-kissan purutikut ovat pakattu kolmen tikun pakkauksiin ja joka tikulle on irti repäistävä oma pussinsa. Näin ollen tikut voi helposti ottaa mukaan yksitellenkin tai jos tahtoo roskat laittaa sitä mukaa roskiin. Myös yhden pakkauksen voi helposti jakaa kolmelle kissaystävälle näin lahjaksikin. 


Tämä naseva nakerrettava on luonnonmukaisesti tuotettu SKAL-luomutakuumerkin ja KRAV luomumerkin omaava pikkuherkku. Yarrah-tuotteiden valmistuksessa ei ole käytetty mitään haju-, väri-, maku- ja säilöntäaineita. Tuotteet eivät sisällä hormoneja, torjunta-aineita, kasvinsuojeluaineita eikä raskasmetalleja kuten kadmium tai lyijy. 

Ainesosat: 92 % luomulaatuista lihaa ja lihatuotteita (joista 80 % luomulaatuista nautaa), luomuviljoja (vehnä maissi), luomu kalaa (min 4 %), vitamiineja, mineraaleja, luomu yrttejä, suolaa, luomu merilevää, spirulinaa.


Meidän erityisherkkä kissamme mietiskeli ja tuumaili itselleen tyypilliseen tapaan tovin, ennenkuin purutikut katosivat hänen suuhunsa. Hyvää oli. ruokailu onkin yksi mielenkiintoisimmista asioista meillä, kun molemmat ovat niin erilaisia persoonia. Luis tosiaan on hyvin herkkä ja jos häntä tuijotetaan, ei ruokailusta tule mitään. 


Myöskään Carlos ei saa olla liian lähellä. Metri-puolitoista on sopivasti, mutta silloinkin vilkuilee vähän väliä, saako olla omissa oloissaan. Luis on hyvin hidas liikkeissään ja pohdiskelee ja miettii asioita monelta kantilta. Meidän ihmisten on oltava tarkkoja siinä, että myös Luis saa ruuan ja herkut, eikä jää ilman haaveillessaan. 


Carlos on heti uteliaana katsomassa, mitä on tarjolla, mitä kaverille on tarjolla, mitä tulee vielä, missä ollaan ja minne mennään. Tässäkin kohtaa on katsottava, ettei Carlos mene häiritsemään Luisin rauhaa liikaa. Että kummallakin on se oma ruoka nenän edessä. 


Yarrah-tikusta tehdyt pikkupalaset katosivat myös Carlosin suuhun hetkessä. 


Hampaat kyllä pureutuvat lihaan ja tikuissa on se hyvä puoli myös, että tekee hyvää hampaille ja ikenille. Tällainen Yarrah-luomuherkku on alle 2 euroa se kolmen tikun setti, joten ei paha!


Luis sai syödä enemmän tikkuherkkua, Carlosille laitettiin myös vähän myöhemmin purkkiruokana Yarrahia tarjolle. Carlos rakastaa kastike- ja hyytelöruokia, ja söisi kastikkeet yksistäänkin, ellemme pienisi purkeista lihapaloja kastikkeen sekaan. Yarrahissa on sen verran enemmän kastiketta, että nyt päästiin juniorin lempiaterialle.


Ainesosat: 47 % luomulaatuista lihaa ja eläinperäisiä luomulaatuisia tuotteita (joista luomu kanaa väh. 26 %, luomu kalkkunaa väh. 14 %) , mineraaleja. 


Kana-kalkkuna-ruoka maistui, ja sai pojan kehräämään tyytyväisenä. Makuvaihtoehtoja on Ruohonjuuressa muitakin, myös kalavaihtoehtona. Naukujan namipala on täysipainoinen kissanruoka, joka korvaa siis yhden kokonaisen aterian. Toki vettä pitää aina olla kissoille tarjolla. Reilun euron maksaa purkki, eli saman, kuin kaupassa ne, missä on paljon kaikkea muutakin, kuin mitä kissa tarvitsisi. 


Huom. Valitettavasti kuvia katosi noin puolen vuoden ajalta, joten osa kuvista on lisätty tekstiin jälkikäteen muista albumeista tai yritetty haalia takaisin googlettamalla omia kuviani. Kuvien laatu on kärsinyt tässä prosessissa pahasti. Olen pahoillani.

Tuotteet saatu kissoillemme Ruohonjuuresta pr-näytteinä

Kommentit

Kovasti aina harmittaa kun en allergioiden takia voi kisuja meille ottaa.
Ihania nuo teidän herrat <3
mummo sanoi…
Ovatpa teidänkin kissat omia persoonia. En tiennytkään että Ruohonjuuresta saa kissanruokia myös.
Outi, uskon sen. Harmi. Onneksi sinullakin on muita ilon aiheita kissojen sijasta.
Mummo, on on. Näkisitpä vaan. Ja juu, myös koiran ruokaa!
Silkku sanoi…
Voi ihanat teitin kissat ♥ ja vielä ihan erilaisia persoonia. Me olemme henkeen ja vereen kissaihmisiä mieheni kanssa ja meillä mennään kissojen ehdoilla, omia lapsia kun ei ole siunaantunut niin noi meitin mussukat ovat sitten niitä;)
Silkku. Kuin myös. Lapsiamme he ovat.