Bette ja lemppari mascara

Ihka ensimmäinen Bette box saapui Tammikuun alussa, ja me Luisin kanssa tutkimme yhdessä, mitä ihanaa se piti sisällään. Suureksi ilokseni paketti oli täysin onnistunut, eikä pahaa mieltä muisteta enää. Lisäksi pojathan tykkäsivät vuorotella laatikossa, vaikkei se välttämättä ihan ison kissan laatikko olisikaan. Ihan sama, sanoisivat pojat. Kunhan tarkasti asettelee peffan, mahtuu vaikka 8 kiloa Luisin ahteria Bette boxiin! :D Juu, Norskin veri virtaa, ja koko kasvaa sitä kautta. Lihasta, ei läskiä. 



Betteboxin mukana on aina esitteitä tuotteista ja tervehdyskirje. Se ilahduttaa myös ja toki ihana tietää tuotteista, mitä saa ja miten ne toimivat. 


Tammikuun paketissa oli tuotteita joka lähtöön. Hiustuotteita parikin kappaletta, Lumenen uutuustuote ja kaksi ihastuttavaa meikkituotetta. Tuo mascara on aivan ihana ja siitä tuli mun lempparini. Toivottavasti löydän myöhemmin sen kaupastakin, ettei jää tähän yhteen. 
Nuo Evon tuotteet ovat myös ihania, ja niissä on aina hauskaa luettavaa pakkauksissa. 

Bette boxin olen ostanut omalla rahallani, joten mikään mainoskikka tämäkään postaus ei ole.

Kommentit

Tämä boxi oli kyllä kivoja tuotteita täynnä. Evo:n hiusjutut on ihan parhautta.
mummo sanoi…
Tuollaisesta boxista en ole ennen kuullutkaan. Kyllä täällä blogimaailmassa tutustuu ihan eri asioihin, mielenkiintoista.
Outi olet oikeassa. Rakkauspakkaus todella
Mummo tämä maksaa VAIN 16.90€ kuussa . Tosi kiva yllätys kuun alussa. Saa tilata kestona tai vaikka vain yhden. Myös miehille on oma boxi. Se tulee harvemmin ja on hieman kalliimpi. Hyvä boxi sekin. Jos kiinnostuit niin tilataanko yhdessä niin että laitan sulle suositukset ja sillai myös minä saisin pisteitä. 60 pisteellä saa ilmaisen boxin ja joka tilaus muunmumassa kerryttää pistetiliä
Salka sanoi…
Bette Box aloitti kyllä vahvasti, muistan ihmetelleeni Livboxin loppuajan sisältöjä :P
Nanna sanoi…
Oli hyvä boxi taas,olen kyllä tykännyt aina kovasti ja suurin osa tulee käyttöön! Tuo mascara oli kyllä superhyvä ja mitkä ripset sillä tuleekaan:)
Salka, onneksi uusi vuosi toi uudet tuulet. Menneitä ei muistella enää
Nanna, todella kauniit ja säväyttävät ripset todellakin! Ja miten helppo on levittää, kun saa sisäkulmaankin väriä