SOS silmäpussini ovat karanneet


Mitä yhteistä on Raakasuklaalla, vuohenmaitosaippualla, syväkosteuttavalla sos-ihovoiteella ja Mádara Intensive-kasvohoidolla?! Kaikki nämä ja monet monet muut tuotteet ja asiat ovat luonnollisia ja löytyvät "Ruohonjuuresta". Ruohonjuuren myymälän löydät jo useammastakin paikasta. "TÄSSÄ LISTA" .

Paikan päällä on mahdollisuus kauneushoitoihin sekä ostoksille pakastealtaalle ja tuoretuotteille. Verkkokaupan puolella tuotevalikoima on hieman suppeampi, sillä pakasteita ja tuoretuotteita ei voi postitse kuljettaa, mutta kyllä tuotteita silti riittää jokaiselle. 

Ruohonjuuren verkkokaupassa sinua odottaa yli 3000 toinen toistaan uljaampaa laatutuotetta sekä verrattomat verkkomyyjät Niko ja Anni. Ruohonjuuri lähettää jokaiselle tilaajalle yllätyslahjan. Tee tilaus ja katso, mitä paketistasi löytyy!




Nyt voin hyvällä omallatunnolla sanoa, että kasvoni näyttävät terveiltä ja hyvinvoivilta. Kiitos siitä kuuluu Mádaralle ja Syväkosteuttavalle SOS-ihovoiteelle. Aina ei kuitenkaan näin ole ollut ja kärsin siitä suunnattomasti. Kukapa tahtoisi näyttää zombielta, jos voisi näyttää terveeltäkin!? 

Olen kokeillut vaikka mitä konsteja, joilla helpottaa oloani ja saada kasvoille heleyttä. Ei auttanut porkkanoiden puputus eikä päikkärit. Ei magneetit paidan liepeessä eikä sisäisesti nautitut pillerit. Olin jo varma, ettei minusta enää koskaan tulisi ikäiseni näköistä. 
Toisin kuitenkin kävi. Löysin Ruohonjuuren ja Mádaran. 

Mádaran syväkosteuttava SOS-ihovoide tuo väsyneelle ja kosteuskuivalle iholle täysin uutta pitkäkestoista kosteutta. Vitalisoi ihoa tehden sen pehmeäksi auttaen ihoa häivyttämään pieniä juonteita. Suojaa ja korjaa vaurioitunutta ihoa. Kasvivitamiinit, antioksidantit, mineraalit ja bioflavonoidit uudistavat ihoa. 

Voide sisältää balttialaisia kasveja – nokkosta, pellavansiementä, kehäkukkaa, pihlajanmarjaa ja tyrniä.

Levitän Syväkosteuttavaa Sos-ihovoidetta aamuisin puhdistetuille kasvoille ja kaulalle. Lisäksi käytän värivoiteena Moon flower-värivoidetta, joka myös on Mádaran tuotesarjasta. Nämä molemmat tuotteet olen hankkinut Ruohonjuuresta.


Pieni painallus vain ja ihanan yrttisen tuoksuinen ja kevyt voide levittyy kasvoilleni ja kaulalle kädenkäänteessä. Aikaisemmin en välittänyt niinkään jokapäiväisestä kauneudenhoidosta edes. Nykyisin odotan innolla aamu- ja iltarutiineja ja Mádaran houkuttelevia tuoksuja ja hyväätekeviä tuotteita iholla. Kyllä siihen koukkuun jää, kun näkee tehokkuuden! Ei tarvitse suurennuslajeilla tihrustaa ja uskotella itselleen, että onko kasvoillani kauniimpi loiste vai ei. Silmäpussinikin ovat kadonneet! En voi käsittää sitä! Olenhan kokeillut kaikki mahdolliset silmänympärysvoiteet! 

Tilaa tämä tuote itsellesi "TÄSTÄ"


Yhteistyössä ruohonjuuren kanssa. Tuote lahjoituksena saatu testattavaksi. Postaus sisältää mainontaa. 

Kommentit

Siinä missä tuotteetkin on hyviä, ovat myös pakkaukset/pullot kauniita.
Unknown sanoi…
Olen samaa mieltä. Hyvää keholle ja näyttävät kivoilta.