Siirry pääsisältöön

MAALISKUUN NAMIA, eli ARVONTA


Osoita kiitollisuutesi heti paikalla, silloin, kun tunteesi on vielä tuore ja voimakas. Kiitä silloin kun tunnet siihen tarvetta, ennen kuin tunteesi laimenee.
Yksi ainoa sana - kiitos - muuttaa minkä tahansa asian paremmaksi.

-James FarleyNoihin Farleyn mietteisiin on helppo yhtyä. Milloin sinä olet viimeksi sanonut Kiitos ihan oikeasti, eikä vain tavan vuoksi, "koska siihen kuuluu sanoa kiitos"? On se tavan vuoksi kiitoskin äärettömän tärkeä asia, eikä valitettavan moni sitä osaa sanoa, mutta ihan sellainen kädestä kiinni ottaminen ja silmiin katsominen ja sitten, "kiitos, tämä merkitsee minulle paljon!". Se saa aikaan jotain sanoinkuvaamattoman kaunista!

Minusta tuntuu siltä, että tahdon kiittää blogin kauttakin paria ihmistä. MB ja ULTRAMARIINI, KIITOS teille kummallekin! Te olette aurinkoisia, empaattisia ja vilpittömiä ystäviä! Tuotte auringonsäteitä mukananne elämääni. 

Auringonsäteitä tahdon jakaa myös itse blogini vakituisille lukijoille kiitokseksi läsnä olosta ja kulkemisesta kanssani tätä matkaa virtuaalisessa maailmassa. Minulle Inspiration on yksi tärkeimmistä asioista elämässäni ja ilman sinua se ei sitä voisi olla. Siksi tänä vuonna namusia ropisee kuukausittain VÄHINTÄÄN haastepalkintojen lisäksi. Tämän kuukauden palkinto on kasattu minun itseni hankkimista tuotteista. 


PALKINTO
Palkinto sisältää :


 • kehystettävän Vintage-hää-julisteen, kokoa A4. 
 • Rimmelin kaksiosaisen huulipunan, jossa on väriosa ja kiinnittävä kiilto.
 • Lisäksi ostin 3kpl Loom-rannerenkaita(venyviä) artistilta, joka lahjoittaa kaikki tuotot Lastensairaala-projektiin. 
 • Mukaan sujautan myös lasisen Hyvän silmän avaimenperän
 • sekä tarrat.. 
  • ARVONTA
   -Koska arvonta on tarkoitettu lukijoilleni, tulee sinun joko olla jo lukijani, tai liittyä nyt. Liittymisohjeet tuossa alempana. 

   1 ARPA: Olet lukija ja kommentoit tätä postausta jättämällä minulle jokin kiva keväinen viesti.
   TAI
   3 ARPAA: Olet lukija ja kommentoit tätä postausta jättämällä minulle jokin kiva keväinen viesti SEKÄ Julkaiset alla olevan arvontakuvan blogissasi tai Facebookissa, Pinterestissä tai Instagramissa JULKISENA. 

   -KERRO, montako arpaa ja myös linkki, mistä löytyy arvontakuvakin. TARKISTAN!

   Voit siis saada joko 1 arvan tai kerralla 3 arpaa. 

   arvonta päättyy 31.3.2015 klo 24:00

   ONNEA ARVONTAAN!
   Kuinka liityn lukijaksi? Luen joka päivä jo muutenkin.

   -Ei riitä, että luet blogiani, vaikka se onkin äärettömän hieno asia. 
   Katso blogini oikeaa reunaa. Näet sivulla tietoja minusta, yhteydenottolomakkeen, kävijälaskurin ja sen alla LUKIJAT-palstan. Klikkaa sitä sinistä palkkia, jossa lukee "Liity tähän sivustoon".
   Mahdollisesti joudut kirjautumaan sisään jollakin palvelimellasi. Lopuksi vielä hyväksyt liittymisesi. Seuraat ohjeita, mitä laatikko sinulle kertoo vuorollaan. 


   ps. Ihana vaimoni järjesti minulle yllätyksen! Hääkimpun, jota en voinut ostaa aikaisemmin! Niin parasta! Rakkaus!

   Kommentit

   Tiia K sanoi…
   Niin ihana kimppu ja rakkauden teko. Jätän arvonnan muille, kun yhtään huulipötkylää en tarvitse vaikka tuota Rimmeliä himoitsenkin ja tiedän että lapset pöllisi kaikki tarrat ym.vempeleet minulta kuitenkin. :)

   Ihanaa viikonloppua.
   Aila sanoi…
   Arvonnat on aina mukava juttu. Yhdellä mukana.
   Sirot kukkaset nostavat pienoisen päänsä -on kevät!
   karhuoja@gmail.com
   Ciena / Katja H. sanoi…
   Oi ompa ihana kimppu! Mun oma hääkimppu näytti aika samalta. :) On ollut ihanaa lukea sun päivityksiä ja olla mukana Inspis-haasteessa. Tämä blogimaailma olisi vajaa ja kolkon oloinen ilman sun ihanaa asennetta. Toivottavasti saan nauttia sun päivityksistä vielä pitkään! Tykkään arvonnoista mutta mulle on vaan ilo saada lukea Inspiration-blogia ja elää hengessä mukana. Osallistun siis yhdellä arvalla. <3
   Eemeli sanoi…
   Voi kuinka kaunis kimppu! Oikein ihanaista ja aurinkoisen iloista kevättä Sinulle!

   Mukaan arvontaan lähden kolmella (3) tiketillä, mainostuskuvan laitan blogin sivupalkkiin näkösälle.

   Askarteluterkuin,
   Eemeli
   Kata Maria sanoi…
   Ihana toi kimppu! <3 Todella sana kiitos on jopa katoavaista. Ärsyttää jo nykyään ku ei tavan vuoksi kiitetä edes. Mä kyl sanon kiitos tosi helposti ja en vai tavan vuoksi. Se tulee luonnostaan mulla!
   Mukana yhdellä arvalla. Toi juliste ku on . ♡
   Ihana kimppu,tuo limenvihreä sattuu vaan niin hyvin sidottuihin kimppuihin.
   Yhdellä mukana.
   hamalainentm@gmail.com
   Voi mikä palkinto. Iloa tuot minunkin elämään sinä ihana ystävä. Kolmella arvalla mukaan ja fb:n blogini sivulla jaan tämän.
   Jolana sanoi…
   Ihanaa kevättä sinulle! :)

   Yhdellä mukana.

   jolannian@gmail.com
   Hippo hiiri sanoi…
   Yhdellä arvalla mukaan! Oot kyllä ihanan positiivinen, ja blogikirjoituksesi ilahduttavat kyllä aina. hippohiiri @ gmail.com
   Tuikku sanoi…
   Aurinkoista ja lämpöistä kevättä:) osallistun kolmella arvalla,blogiini laitoin arvonnastasi jutun :)
   Ulriikka sanoi…
   Yhdellä mukana,hyvää kevään jatketta!
   Siili sanoi…
   Lämmintä ja aurinkoista kevättä toivotellen osallistun yhdellä arvalla.

   vaatehuttuja(@)gmail.com
   Siinatar sanoi…
   Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle! Mukaan kivaan arvontaan yhdellä arvalla.
   siinatar@gmail.com
   maruska sanoi…
   hyvää kevättä, vaikka pieni takatalvi tais tullakin :).

   yksi arpa.
   mariestrange(a)hotmail.com
   Anne sanoi…
   Mukavaa lauantai-iltaa :) Yksi arpa minulle.
   noora jaakkola sanoi…
   mukana yhdellä arvalla:) itse herään joka aamu kello 7 arkisin ja yleensä lapset herättävät siihen aikaan vielä viikonloppuisin. Tänään minua ja esikoista, joka oli yöllä kömpinyt viereemme väsytti ja mies nousi kuopuksen kanssa ylös ja antoi meidän vielä jatkaa uniamme. Kaikenlisäksi vielä imuroi ja teki koko porukalle aamupalaa. Sanoin KIITOS KULTA ja todellla tarkoitin sitä<3 tuollainen arkinen huomaavaisuus on niin parasta! en tahdo lahjaksi timantteja vaan juuri tuollaista huomioimista <3 onni omistaa tuollainen muru<3
   Ilman muuta minäkin mukana kivassa arvonnassa.

   KUUKAUDEN TOP 3

   Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

   Mitä sinä haluat elämältäsi?
   Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


   Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

   Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


   Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

   Syyskuun ARVONTA

   Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
   Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


   Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


   Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

   Keskimmäisen kutsu

   Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


   Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


   Sillat h…