Siirry pääsisältöön

MAALISKUUN NAMIA, eli ARVONTA


Osoita kiitollisuutesi heti paikalla, silloin, kun tunteesi on vielä tuore ja voimakas. Kiitä silloin kun tunnet siihen tarvetta, ennen kuin tunteesi laimenee.
Yksi ainoa sana - kiitos - muuttaa minkä tahansa asian paremmaksi.

-James FarleyNoihin Farleyn mietteisiin on helppo yhtyä. Milloin sinä olet viimeksi sanonut Kiitos ihan oikeasti, eikä vain tavan vuoksi, "koska siihen kuuluu sanoa kiitos"? On se tavan vuoksi kiitoskin äärettömän tärkeä asia, eikä valitettavan moni sitä osaa sanoa, mutta ihan sellainen kädestä kiinni ottaminen ja silmiin katsominen ja sitten, "kiitos, tämä merkitsee minulle paljon!". Se saa aikaan jotain sanoinkuvaamattoman kaunista!

Minusta tuntuu siltä, että tahdon kiittää blogin kauttakin paria ihmistä. MB ja ULTRAMARIINI, KIITOS teille kummallekin! Te olette aurinkoisia, empaattisia ja vilpittömiä ystäviä! Tuotte auringonsäteitä mukananne elämääni. 

Auringonsäteitä tahdon jakaa myös itse blogini vakituisille lukijoille kiitokseksi läsnä olosta ja kulkemisesta kanssani tätä matkaa virtuaalisessa maailmassa. Minulle Inspiration on yksi tärkeimmistä asioista elämässäni ja ilman sinua se ei sitä voisi olla. Siksi tänä vuonna namusia ropisee kuukausittain VÄHINTÄÄN haastepalkintojen lisäksi. Tämän kuukauden palkinto on kasattu minun itseni hankkimista tuotteista. 


PALKINTO
Palkinto sisältää :


 • kehystettävän Vintage-hää-julisteen, kokoa A4. 
 • Rimmelin kaksiosaisen huulipunan, jossa on väriosa ja kiinnittävä kiilto.
 • Lisäksi ostin 3kpl Loom-rannerenkaita(venyviä) artistilta, joka lahjoittaa kaikki tuotot Lastensairaala-projektiin. 
 • Mukaan sujautan myös lasisen Hyvän silmän avaimenperän
 • sekä tarrat.. 
  • ARVONTA
   -Koska arvonta on tarkoitettu lukijoilleni, tulee sinun joko olla jo lukijani, tai liittyä nyt. Liittymisohjeet tuossa alempana. 

   1 ARPA: Olet lukija ja kommentoit tätä postausta jättämällä minulle jokin kiva keväinen viesti.
   TAI
   3 ARPAA: Olet lukija ja kommentoit tätä postausta jättämällä minulle jokin kiva keväinen viesti SEKÄ Julkaiset alla olevan arvontakuvan blogissasi tai Facebookissa, Pinterestissä tai Instagramissa JULKISENA. 

   -KERRO, montako arpaa ja myös linkki, mistä löytyy arvontakuvakin. TARKISTAN!

   Voit siis saada joko 1 arvan tai kerralla 3 arpaa. 

   arvonta päättyy 31.3.2015 klo 24:00

   ONNEA ARVONTAAN!
   Kuinka liityn lukijaksi? Luen joka päivä jo muutenkin.

   -Ei riitä, että luet blogiani, vaikka se onkin äärettömän hieno asia. 
   Katso blogini oikeaa reunaa. Näet sivulla tietoja minusta, yhteydenottolomakkeen, kävijälaskurin ja sen alla LUKIJAT-palstan. Klikkaa sitä sinistä palkkia, jossa lukee "Liity tähän sivustoon".
   Mahdollisesti joudut kirjautumaan sisään jollakin palvelimellasi. Lopuksi vielä hyväksyt liittymisesi. Seuraat ohjeita, mitä laatikko sinulle kertoo vuorollaan. 


   ps. Ihana vaimoni järjesti minulle yllätyksen! Hääkimpun, jota en voinut ostaa aikaisemmin! Niin parasta! Rakkaus!

   Kommentit

   Tiia K sanoi…
   Niin ihana kimppu ja rakkauden teko. Jätän arvonnan muille, kun yhtään huulipötkylää en tarvitse vaikka tuota Rimmeliä himoitsenkin ja tiedän että lapset pöllisi kaikki tarrat ym.vempeleet minulta kuitenkin. :)

   Ihanaa viikonloppua.
   Aila sanoi…
   Arvonnat on aina mukava juttu. Yhdellä mukana.
   Sirot kukkaset nostavat pienoisen päänsä -on kevät!
   karhuoja@gmail.com
   Ciena / Katja H. sanoi…
   Oi ompa ihana kimppu! Mun oma hääkimppu näytti aika samalta. :) On ollut ihanaa lukea sun päivityksiä ja olla mukana Inspis-haasteessa. Tämä blogimaailma olisi vajaa ja kolkon oloinen ilman sun ihanaa asennetta. Toivottavasti saan nauttia sun päivityksistä vielä pitkään! Tykkään arvonnoista mutta mulle on vaan ilo saada lukea Inspiration-blogia ja elää hengessä mukana. Osallistun siis yhdellä arvalla. <3
   Eemeli sanoi…
   Voi kuinka kaunis kimppu! Oikein ihanaista ja aurinkoisen iloista kevättä Sinulle!

   Mukaan arvontaan lähden kolmella (3) tiketillä, mainostuskuvan laitan blogin sivupalkkiin näkösälle.

   Askarteluterkuin,
   Eemeli
   Kata Maria sanoi…
   Ihana toi kimppu! <3 Todella sana kiitos on jopa katoavaista. Ärsyttää jo nykyään ku ei tavan vuoksi kiitetä edes. Mä kyl sanon kiitos tosi helposti ja en vai tavan vuoksi. Se tulee luonnostaan mulla!
   Mukana yhdellä arvalla. Toi juliste ku on . ♡
   Ihana kimppu,tuo limenvihreä sattuu vaan niin hyvin sidottuihin kimppuihin.
   Yhdellä mukana.
   hamalainentm@gmail.com
   Voi mikä palkinto. Iloa tuot minunkin elämään sinä ihana ystävä. Kolmella arvalla mukaan ja fb:n blogini sivulla jaan tämän.
   Jolana sanoi…
   Ihanaa kevättä sinulle! :)

   Yhdellä mukana.

   jolannian@gmail.com
   Hippo hiiri sanoi…
   Yhdellä arvalla mukaan! Oot kyllä ihanan positiivinen, ja blogikirjoituksesi ilahduttavat kyllä aina. hippohiiri @ gmail.com
   Tuikku sanoi…
   Aurinkoista ja lämpöistä kevättä:) osallistun kolmella arvalla,blogiini laitoin arvonnastasi jutun :)
   Ulriikka sanoi…
   Yhdellä mukana,hyvää kevään jatketta!
   Siili sanoi…
   Lämmintä ja aurinkoista kevättä toivotellen osallistun yhdellä arvalla.

   vaatehuttuja(@)gmail.com
   Siinatar sanoi…
   Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle! Mukaan kivaan arvontaan yhdellä arvalla.
   siinatar@gmail.com
   maruska sanoi…
   hyvää kevättä, vaikka pieni takatalvi tais tullakin :).

   yksi arpa.
   mariestrange(a)hotmail.com
   Anne sanoi…
   Mukavaa lauantai-iltaa :) Yksi arpa minulle.
   noora jaakkola sanoi…
   mukana yhdellä arvalla:) itse herään joka aamu kello 7 arkisin ja yleensä lapset herättävät siihen aikaan vielä viikonloppuisin. Tänään minua ja esikoista, joka oli yöllä kömpinyt viereemme väsytti ja mies nousi kuopuksen kanssa ylös ja antoi meidän vielä jatkaa uniamme. Kaikenlisäksi vielä imuroi ja teki koko porukalle aamupalaa. Sanoin KIITOS KULTA ja todellla tarkoitin sitä<3 tuollainen arkinen huomaavaisuus on niin parasta! en tahdo lahjaksi timantteja vaan juuri tuollaista huomioimista <3 onni omistaa tuollainen muru<3
   Ilman muuta minäkin mukana kivassa arvonnassa.

   KUUKAUDEN TOP 3

   Aurinko ja HeyDay Sunbeam

   Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

   Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

   Joulukortti kääreestä kierrättäen

   Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

   Joulukalenteri luukku 15: joulutorttukortti tutorial

   Olen yksi blogisisarista ja meidän joulukalenterimme on tänä vuonna joulutorttukalenteri. Se löytyy instagramista hastagein ; "joulutorttukalenteri17"  ja "blogisisaret". Minun luukkuni vuoro on tänään.

   Kyseessä ei ole ihan perustorttuset, vaan meidän blogisisarten tortut ovat höystetty uudenlaisilla mausteilla. Mausteita ovat mm. Huumori, erilaisuus, mielikuvitus jne.
   Ja aiheeseen sopivia torttuja löytyisi minultakin jo pellillinen..


   Kuten epäonnistuneet torttuwienerit...

   Enkelitorttu tai..

   ..Torttu kuin torttu.. hehheh.
   Minun virallinen luukku on kuitenkin joulutorttukortti. Blogeissa ei näy kaikkien sisarten tortut, mutta minun torttuni tulee nyt tänne blogiini tutoriaalina. Toki myös siellä Instagramissa edellämainituilla hastageillä ja minun profiilissa on kuva torttukortistani. Löydät minut Instagramista nimellä Inspirationblogi TAI Viltsumari. Kyseessä yksi ja sama profiili. Ethän sekoita profiiliani muihin samankaltaisiin bloginimiin, joita on jälkeeni tull…