Siirry pääsisältöön

Kauneutta katsojan silmille

Sanontahan kuuluu, että kauneus on katsojan silmässä. Minun omaan silmääni ei ole peilikuva kauneutta esitellyt toviin, sillä keski-iän, sairauksien ja väsymyksen tuomat jäljet ovat vieneet ulkoista kauneuttani alaspäin. Tai sanotaanko eteenpäin, sillä edessäpäinhän se ryppyisyys ja ihon veltostuminen siintää.

Hiuksienikin kanssa olen tuskaillut, sillä niitä on irronnut päästäni mielestäni aivan liian paljon kerralla. tottahan jokapäivä jokaisella irtoaa hiuksia, muttei varmaankaan tuppoina.
Lisäksi kammattavuus on ollut ongelmallista ilman muotoilutuotteita sähköisyyden ja kuivuuden vuoksi. Mietin jo, rupsahdanko kertakaikkiaan nyt tähän?!

Sitten tapahtui ihmeitä ja kummia! Löysin "Ruohonjuuren" ja kyselin heiltä apuja vaivoihini.

Ruohonjuurella on sekä kivijalkakauppa Kampissa, että verkkokauppa, jota minäkin käytän.
Verkkokaupasta löydät samat tuotteet saman hintaisina kuin Ruohonjuuren Kampin myymälästä, lukuun ottamatta kylmä- ja tuoretuotteita.
Ruohonjuuren luomutuotteet ovat luomusertifikoituja ja -valvottuja. Valvontaa hoitaa Evira.Mádaran Hiustenhoitotuotteet ovat  kotoisin Baltian alueelta Latviasta. Kuten tiedämme, pohjoiset kesät ovat lyhyitä ja usein myös ankaria. ei mitenkään helppoja maassa eläville kasveille, joilla on lyhyenä aikana keskitettävä energiansa houkutellakseen pölyttäjiä ja varmistaakseen seuraavan kesän hengissä säilymisensä ja kukintansa. Tästä johtuen näillä alueilla kasvaneiden kukkien ja yrttien aktiiviaineet ja uutteet, joita käytetään MÁDARA tuotteissa, ovat erityisen voimakkaita ja vaikuttavia.

Myönnän, että olen ajatellut,  ettei luonnontuote olisi sen kummempi, kuin lähikaupan tarjoustuotekaan. Niin shampoissa kuin kosmetiikassa yleensäkin.  No, ehkä ne ihan halvimmat ovat enemmän vettä kuin muutaman euron putelit, mutta nyt voin sanoa olleeni väärässä pahemman kerran! Olen tovin aikaa käyttänyt nyt Mádaran tuotteita, joista tänään esittelen Shampoon ja hoitoaineen. 

Minun shampooni on luonnollisesti Ravitseva shampoo kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Mádaralta löytyy Ruohonjuuresta myös kiiltoa antava shampoo sekä värjätyille hiuksille tarkoitettu shampoo. Kaikki samaa kokoluokkaa ja samaa hintaa.

Käyttämäni shampoo tuo mieleeni lapsuuteni kesät, lauantain sauna-illat, jolloin saatoimme äidin kanssa tehdä yhdessä yrttikylpyjä hiuksille ja vartalolle. Keräsin nokkosten lehtiä ja muita yrttejä vesihauteeseen ja annoimme niiden liueta, kunnes menimme kylpemään. Tai Mummolassa leikkini, jolloin tein nokkoskeittoa pihalla sankossa.

En enää voi palata mummolaan, enkä lapsuuteni kotisaunaan, en olla lapsi enää koskaan, mutta voin muistoissani palata niihin ihaniin pieniin hetkiin Mádaran voimalla.

Shampoon koostumus on ihanan täyteläinen, silkkinen ja kauniin kiiltävä.
Mádara-shampoo ravitsee hiuksiani samalla, kun se puhdistaa hellävaraisesti kuivia ja vaurioituneita hiuksiani. Juuri tämä shampoo sopii väsyneille, elottomille hiuksille ja haaroittuville latvoille. Vahvistaa hiusten rakennetta tehden hiuksista luonnollisen silkkiset ja kiiltävät.
Minun kokemuksellani jopa hiusten lähtö on vähentynyt selkeästi! En voi kuin hämmästellä!Hiukseni ovat hyvin paksut ja karheat. Ilman hoitoainetta en voi hiuksiani pestä. enhän tahdo näyttää siltä, kuin päässäni olisi kasa klimppiin sullottuja jouhia. Siksi shampoon ja hoitoaineen on oltava samaa sarjaa ja molemmat joka pesulla käytössä. 

Vaikka olenkin hämmästellyt Mádaran shampoon yllättävän hyvää lopputulosta ilman hoitoainettakin, on silti hoitoaine yhä tarpeen hiuksiini. mutta jos minun hiuslaatuni tuntuvat ilmankin paremmilta, tiedän, että tuote toimii! Siihen lisättynä hoitoaine, niin lopputulos on kauneutta katsojankin silmille!

Tönkköys ja klimppisyys on poissa. Hiuksien hoito on helpompaa ja vaikken laittaisikaan joka päivä hiuksiini muotoilutuotteita, näyttävät hiukseni silti hyvältä. Ne kiiltävät, sähköisyys on poissa ja todellakin hiusten lähtö ei enää häiritse minua. Hiuksia ei enää tarvitse nyppiä selästä tai rinnuksilta pitkin päivää.

Löydät kaikille edellä mainitsemilleni shampoille myös hoitoaineet "Ruohonjuuren" valikoimasta.
Myös hoitoaineet tuoksuvat samalle lapsuusmuistolle, tuntuvat yhtä ihanalta ja tekevät hiuksiini sen tarvitsemani loppusilauksen. Nyt voin hymyillä peilikuvalleni!

Kiitos Mádara ja kiitos Ruohonjuuri! 

Postaus tehty yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa. Sisältää mainontaa. 

Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…