Siirry pääsisältöön

Jos mikään ei olisikaan mahdollista...


Kiiltokuvat pyörivät pöydälläni vailla mitään määränpäätä. Muut tarvikkeet saavat paikkansa nopeasti korteista tai kirjojen kansien sisältä. Joku päätyy kansioon odottamaan vuoroaan, mutta kiiltokuvat, ne lojuvat pöydällä unohdettuina. 

Olen elänyt tämän vuoden ja jo viime vuoden puolellakin niin, että pyrin joka päivä vähentämään ainakin yhden tavaran tai asian pois tavalla tai toisella. Joku päivä en saa laitettua yhtään kiireiden takia, mutta joku päivä poistan useamman. Kyllä se tuo minulle nautintoa.  Sitä samaa siivousta harjoitin taas eilen ja katselin pöytääni, mitä siitä voisin pistää pois. 

Huomasin kissa-kiiltokuva-arkin, joidenka kuvat olivat jo lapsuudessani tuttuja. Rakastin kissoja jo lapsena, vaikken voinutkaan elää kissojen kanssa. Siinä ne nyt lohduttomina lojuivat vaarassa rypistyä käyttökelvottomiksi kaiken muun muka tarpeellisemman alla. Otin kuvat käteeni ja mietin. En tahtonut suoda näille lapsuuden muistoille ryppääntymistä, joten jotain oli nyt niistä keksittävä. 
Ja siitä syntyi yläpuolella oleva postikortti. 


Toista viikkoa valvottuja öitä. Toista viikkoa vaikeita hermosärkyjä ja poltetta selän alaosasta varpaisiin saakka. Sen lisäksi, että elän normaalissakin arjessani kovaksi ja vaikeaksi luokitellun kivun kanssa. Tunne siitä, että minut on kasattu kahdesta eri vartalon palasesta. Yläosa on terveen, alapuoli vaikeasti sairaan naisen.

Meinasin kirjoittaa pitemmän kaavan kautta tuntemuksistani ja tunteistani, mutten pystykään siihen. En vaan ole kunnossa nyt senkään vertaa mitä ennen. Yritän jaksaa pitää blogin positiivisena paikkana edelleenkin. Tämä on minun pakopaikkani ja keinoni pitää itseni valossa. Minun ei tarvitse jaksaa mitään muuta. Tämä on minun arkeani tänä päivänä.


Sain sähköpostia, jossa kerrottiin aika yllättäväkin asia. Kun minusta tammikuussa tehtiin se blogistani kertova radiohaastattelu, on toimittaja unohtanut ilmoittaa minulle, koska se tulee ulos radiosta. Juttu meni jo ulos tammikuun lopulla! Kuuliko joku paikallinen tai lähellä asuva sitä?! Siinähän kuitenkin selkeästi kävi ilmi blogini ja nimimerkkini.

Juonto:
Sosiaalisessa mediassa olevat blogit ovat nykypäivän päiväkirjoja, joita halutaan jakaa toisten kanssa. Etenkin erilaiset muoti-ja ruokablogit ovat kovin suosittuja. Kaiken ei kuitenkaan tarvitse olla kallista ja hienoa, myös tavalliset arkiset asiat kiinnostavat.


Kuopiolainen Viltsu jakaa elämäänsä blogissaan Inspiration . Hän kertoo elämänsä kipupisteistä ja pienistä iloista. Hän sanoo: *Olen tavallinen keski-ikäinen nainen, joka on höystetty kaikilla mausteilla. Ennenkaikkea ihminen ihmisten joukossa. Viltsu ja Viltsun työt on kiinnostanut jo lähes 150 000 kävijää...


Blogi on nyt elänyt omaa elämäänsä pari vuotta , mistä kaikki alkoi...


Sain myös kyselyn, voisiko runoani käyttää eräässä näytelmässä. Suostuin ilomielin, sillä onhan se kunnia. Pieni teatteriryhmä pienellä suljetulla näyttämöllä, mutta silti. Ilo se minulle olisi!

Toivottavasti sinä pysähdyt hetkeksi miettimään, kuinka onnekas olet voidessasi sairauksistasi ja vaivoistasi huolimatta käydä töissä, mökkeillä, pitää siivouspäivän ja käydä kuntosalilla. Lenkkeillä, ostaa vaatteita vaikka sitten kirppikseltä ja herkutella pullalla ja kermavaahdolla. Nukkua yösi ja saada vaivasi helpottumaan liikkeellä tai yhdellä pillerillä. Mieti, jos mikään noista ei olisikaan mahdollista!

Kommentit

Tuulia sanoi…
Kiitos Viltsu kauniista ja muistuttavasta postauksesta. Pysähdyin pohtimaan. Niin moni asia on minulla hyvin. Joka päivä niistä pitäisi muistaa kiittää.
Toivon sinulle aurinkoisia ja kivuttomia päiviä. Ja positiivista mieltä kaiken keskellä!
Kyllä sitä saa olla omasta elämästään kiitollinen. Todella moni asia on hurjan hyvin, vaikka välillä on ollut tosi rankkojakin aikoja.
Nanna sanoi…
Todella hyvä kirjoitus taas! Olen kiitollinen että olen suht terve. En voi kuvitellakaan kipujasi jotka ovat läsnä jokainen päivä elämässäsi:(
Minulla on samanlainen projekti kuin sinulla,joka päivä jotain pois jostain:D
Susanna sanoi…
Kyllä tosiaan pitää olla kiitollinen terveydestä. On kyllä niin raastavan ikävää tietää että sulla on nuo ainaiset kivut! Toivon kaikkea hyvää ihanalle ystävälle ja sisukkaalle sielunsiskolleni ♥♥♥
Esther Helmiä sanoi…
Hyvä kirjoitus!

Blogi on hyvä paikka saada ajatuksille valoa ja voimaa päiviin,sekä täällä tapaa mukavia ihmisiä ja on haasteita ym. Ne antavat piristystäkin.

"Kun tarkoin katsoo, näkee pilvillä silmät, kuiskeet metsän kuulee ja lintujen tanssiaskeleet saavat hymyn huulille "

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

HIMALAYA HERBALS-VIIKKO

Kerroin aikaisemmin saaneeni runsaan paketin, joka sisälsi ihania voiteita ja muita kosmetiikkatuotteita. Lupasin testata ne ja kertoa sinullekin, mitä tykkään niistä. Lupasin myös pitää kosmetiikka-aiheisen viikon. Tässä linkki "Aikaisempaan postaukseen". Nyt on aika lunastaa lupaukseni ja esitellä sinulle paketin sisältö.


Anna ja Ellit ovat naisia, joiden seurassa viihdyn jokaikinen päivä. he ovat hauskoja, muodikkaita, iloisia, nuorekkaita, asiallisia, liikkuvia ja terveydestä huolehtivia, huumorintajuisia ja seksikkäitä naisia. Anna ja Ellit puhuvat asiaa. Heidän seurassaan vaan viihtyy. Se on niin yksinkertaista.  Pääsin "Ellit.fi"-sivuston kautta testaamaan Himalays herbals-tuoteperhettä.  Olen testannut niitä nyt 3 viikkoa, joten voin kertoa mielipiteeni, kokemukseni ja tulokset. 

Paketista löytyivät mansikkaa kiiltävä huulivoide ja Multipurpose cream. Hieman arvelutti, sillä eikös maku- ja sävy-huulivoiteet ole aikas teinityttömäisiä?! Vai onko mielipiteeni…