Moon Flower


"Ruohonjuuri" on minun suosikki-verkkokauppojani, sillä minun tarpeisiini nähden Ruohonjuuresta saa kaiken oleellisen luonnonmukaisen tuotteen. On kissanruokaa, kosmetiikkaa, ruokatarvikkeita, ekopesuaineita... Ruohonjuuresta löytyy yli 3000 eri tuotetta!
Niin myös tämä Mádaran Moon flower värivoide.


Olen aikaisemmin ostanut ja käyttänyt värivoiteita, jotka tukkivat jokaisen ihohuokosen ja aiheuttavat mustapäitä ja tulehtuneita ihohuokosia. Naamalla voiteet ovat näyttäneet lähinnä maskilta, kuin kauneudelta ja luonnollisuudelta. Nyt sen vasta tajuaa, kun olen päässyt tutustumaan Mádaran Moon flower värivoiteeseen.

Omat kasvoni ovat vaaleat, enemmänkin kalpeaan taipuvaiset, kuin auringon ruskettamaan tummempaan. Siksi valintani oli vaaleampi Moon flower sävy. Tätä samaista tuotetta saa tummempanakin sun flowerina. 

Kun yhdistetään luonnolliset ainesosaset, eli merilevää, kamomillaa, piharatamoa, ruusuvettä ja mäkikuismaa, sekä kaakaota ja jojobaa, saadaan aikaan aivan uskomattoman ihana luonnollisen yrttinen tuoksu. Luontaisten kasvivärien ansiosta mineraalit tuovat kasvoille väriä ja hohtoa.

Värivoide tuo kasvoille sävyä ja valoa kosteuttaen samalla kevyesti. Se tasoittaa ihon väriä tehden kasvoista raikkaat ja sädehtivät. Samalla se häivyttää pieniä ihovirheitä ja juonteita.
Moon flower on ehdottomasti kevyempi vaihtoehto meikkivoiteelle,  eikä tee meikkimäistä pintaa, ei tukkeutuneita huokosia. Iho hohtaa, kuin päivänkakkaran terälehdet kuunvalossa. Enää en tarvitse edes meikata tämän värivoiteen ansiosta. Riittää korkeintaan joku hyvin kevyt ja luonnollinen mascara ja kajal-meikkaus. Ihan käsittämätöntä! Hyvästi meikkivoide-naamari!


Mádara Moon flower värivoide levitetään tasaisesti puhdistetulle iholle. Koostumus on hyvin kevyt, helposti levittyvä ja riittoisa. Lisäksi tuoksu on niin hurmaavan luonnollinen ja yrttimäinen, että olen jäänyt tähän koukkuun.

On myös huomioitava, että tavallisia tanakoita värivoiteita laitetaan kasvoille paljon suurempi määrä, kuin tätä Moon floweria. Tätä riittää ihan muutama tippa vain! Mádaran tuotteet ovat laatua ja puhtautta, ja jokainen tippa on täyttä tavaraa, eikä vettä tai keinotekoisia ainesosia.

Tämän tuotteen voit ostaa "TÄÄLTÄ" tai tummemman Sun Flowerin "TÄÄLTÄ" .
Juuri tällä hetkellä Ruohonjuuresta tilaamalla saa kaupan päälle myös Tropicai-kookosöljyä pikkupurkin!


tuote saatu yhteistyöstä Ruohonjuuren kanssa. Postaus sisältää mainontaa

Kommentit