Siirry pääsisältöön

voitettua ja atc-postia

voiton ainon arvonnassa Lasten joulukirjan. Tässä riittääkin luettavaa vähäksi aikaa. Kiitos Aino!Apriksen atc-posti ihastutti kissoineen ja materiaalit kylkiäisinä samaten.
Kiitos Apris! Katselin tuossa, ettei meillä olekkaan ollut aikaisemmin vielä atc-vaihtoa. Hassua! Jo oli aika! :) 


Kommentit

  1. Piti itsekin oikein tarkistaa, eikä olla todellakaan tehty vaihtoa aiemmin. No nyt on kuitenkin pää avattu. Kiva, jos tykkäät korteistani. Sulta tulleet yllärikortit oli ihania.

    VastaaPoista
  2. Ihana kirja ja apua noita kortteja. Upeuksia.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Super Salt Balans testissä

5. kesäkuuta 2013


Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…