Siirry pääsisältöön

voitettua ja atc-postia

voiton ainon arvonnassa Lasten joulukirjan. Tässä riittääkin luettavaa vähäksi aikaa. Kiitos Aino!Apriksen atc-posti ihastutti kissoineen ja materiaalit kylkiäisinä samaten.
Kiitos Apris! Katselin tuossa, ettei meillä olekkaan ollut aikaisemmin vielä atc-vaihtoa. Hassua! Jo oli aika! :) 


Kommentit

  1. Piti itsekin oikein tarkistaa, eikä olla todellakaan tehty vaihtoa aiemmin. No nyt on kuitenkin pää avattu. Kiva, jos tykkäät korteistani. Sulta tulleet yllärikortit oli ihania.

    VastaaPoista
  2. Ihana kirja ja apua noita kortteja. Upeuksia.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …