Raija annikin kissaterveiset

Jo aikapäivää sitten vaihdoimme Raija annikin kanssa korttipostia. Oman terveyteni tilanteen vuoksi en ole vaan jaksanut ja pystynyt postaamaan kuin nopeammin julkaistavaa materiaalia. On ollut äärettömän tärkeää nyt antaa itselleni aikaa, kasata itseäni ja voimistuttaa itseäni. Pitää huolta siitä, että toivun, voin paremmin ja jaksan. Pahoittelen siis, että lähes kaikki vaihtokorttipostaukset tulevat nyt viiveellä. 




Raija Annikista on tullut minulle yksi rakkaimmista ja läheisimmistä blogisisarista. Sen huomasi korttivaihdossakin, sillä voimauttavat kortit, jotka sain, olivat kaikki kissoja. Raija Annikki sanoikin, että tässä on minulle voimaa tuovaa kissapostia. Ja kuinka kauniisti jokainen kortti olikaan pakattu! Tuota servettiä näet muuten uusimman Inspishaasteen DT-työssäni!








Näin upeaa värikkyyttä, moninaista tekniikkaa ja yksityiskohtien ilottelua.

Kiitos ystäväni näistä kaikista ihanuuksista! 

Kommentit

RaijaAnnikki sanoi…
Oi että-tässä ihan herkistyy kauniista sanoistasi♥Ajattelin sinua tehdessäni ja mukava jos sait mieluisat kortit.Eikä se postaus ole aina se tärkein juttu vaan hyvämieli ja ilo saajalle.Kiitos sinulle myös vaihdosta ja puhuttelevista atc-korteista.levättävä on kun siltä tuntuu.Semppiä sinulle.
Apua miten ihanat kissaterveiset olet saanut.