Propagandaa!
Tämä postaus sisältää Propagandaa ja tätä suositellaan myös heikkohermoisille ja huumorintajuttomille ihmisille. Villi veikkaukseni on, ettei edes tosikoiden pääjohtaja tai myrtyneiden myrtsien joukkue pysty olemaan naama nurinpäin kovin kauaa tätä postausta katsoessaan. Jätän nyt arvailuni sikseen ja annan sinun todeta, miksi propaganda saa minun kasvolihaksiini liikettä. Ole hyvä, Viltsu ja Viltsun varapää!


Löysin aivan ihanan verkkokaupan, nimeltä "DEKORO", ja aloin selailla sen valikoimaa ihastuneena. Muodikkaat julisteet, herkulliset ja laadukkaat pikkutulijaiset, Gluteenittomat lakut,  perinteikkäät sisustuskorit ja monet muut pienet ihanuudet houkuttelevat jatkamaan eteenpäin. Yks kaks silmiini osui vaihtopää, joka sai purskahtamaan nauramaan. Tämä on saatava! Olemme kuitenkin Murusen kanssa aina olleet sitä mieltä, että kunhan markkinoille tulisi vaihtopäät, hankkisimme välittömästi sellaiset. ;)

Dekoron valikoimassa vaihtopäitä oli mustana ja valkoisena, mutta tällaiselle kalpeanaamalle valkoinen oli se parempi vaihtoehto. Toisaalta mustaakin hetken mietin, jotta olisi vaihtelua, mutta päädyttiin valkoiseen kuitenkin. Sopivan kovapäinenkin tämä uusi vaihtari on, jotta hyvin toimii minulle...


No niin! No niin! Lopetetaanpas nyt höpötys ja esitellään huikean hauska ja kätevä MR P.
Meidän uusi wc-paperitelineemme!
Valmistaja Propaganda ja myyntipaikka siis Dekoro.
Dekorossa samaa sarjaa on myös nitoja sekä teippiteline. Nekin huisin hauskoja!Mr P. on juuri sopivankokoinen laadukas pää vessapaperirullaa varten. Ei liian iso eikä liian pieni. Muotoilu on tyylikäs ja hauska yhtäaikaa ja kovamuovi on kestävän paksua.

Meillä kylpyhuoneessa vessapaperiteline on aseteltu niin hölmösti alunperin, että joutuu kääntymään selän takaa ottamaan paperin, eikä se tällaiselta selkävaivaiselta luonnistu. Siksi rulla on seilannut pitkin poikin milloin missäkin. Ei ollenkaan niin kaunista ja tyylikästä.

Nyt kun meillä on kylppäriremppakin alkanut, on mahdotonta sanoa vielä, mihin saisimme perus-seinätelinettä laitettua tai saisimmeko vaihdettua edes sen paikkaa. Ainakaan niin, että se olisi fiksusti aseteltuna. Niinpä Mr P sai lisäpojoja myös sen käytännöllisyydestä, sillä huumorin, koon ja kestävyyden lisäksi sitä voi käyttää kahdella tavalla: Seinään kiinnitettynä tai siltään irrallisena. TÄYDELLISTÄ!


Pään takana on neljä ruuvin mentävää aukkoa, joten ihan jokaisen kodin tarpeiden mukaan saa ruuvinkohdatkin katsottua. Laittaako neljällä, kahdella vai kenties vain yhdellä ruuvilla kiinni?! Ruuvit sisältyvät hintaan.

Vessapaperirulla vaihdetaan vain toinen puoli päästä irrottamalla, eli tehdään pään avaus. Nyt ei kuitenkaan aleta aukomaan päätä kenellekään tai mistään, sillä se jätetään suosiolla MR P:n tehtäväksi! Ja hei, MR P on tarvittaessa myös jämäkkä kaveri, sillä pöydällä pitäessäsi sen pohjassa on myös kumitäpät hidastamassa pään liikkeitä... WHAT?!  :D


Mr P varapää on testattu ja käyttömukavuus on taattu.  Myös pikkukäsi katkaisee paperin siinä missä aikuisetkin. Ei mitään turhia aukkoja, joten pölyähän tämä ei sen kummemmin kerää koloihinsa ja koska linjat ovat sileitä ja linjakkaita, tarpeen tullen pään voi pestä.

Minusta on huvittavaa se, että olen jopa unohtanut välillä sen, että tämä todellakin ON wc-paperiteline, sillä ajatuksissani olen katsellut päätä ja sitten alkanut miettiä, missäs se wc-paperi onkaan. Niin hyvin tämä Mr P. sulautuu kylppäriin. Lapsillekin paljon hauskempaa käydä iltatoimilla, kun on herra odottamassa lapsukaista.

MR P on 17x 18,5 cm kokoinen ja saa taatusti hyvälle tuulelle! Aivan kuten Dekorokin!

Dekoro on vuonna 2011 perustettu alun perin seinäkoristeisiin erikoistunut verkkokauppa.
Tuotevalikoima koostui alussa käytännöllisistä ikkunakalvoista sekä moderneista julisteista.
Vuonna 2014 Dekoro aukaisi kivijalkamyymälän Tampereelle Tullintorin kauppakeskuksen. Myymälän myötä valikoima laajeni säilytystuotteisiin sekä muuhun käytännölliseen kodin järjestystä ylläpitäviin pikkuesineisiin.

"Dekoro" hakee jatkuvasti uusia tuotteita, jotka sopivat verkkokaupan raikkaaseen, moderniin ilmeeseen.
Tykkääthän myös "DEKORON FACEBOOK"-sivuista, niin kuulet uutiset ensimmäisten joukossa!

Yhteistyössä Dekoron kanssa. Mainontaa sisältävä postaus

Kommentit

Onpa hauska pää. Tuo on hyvä jos puhuu kakkaa niin on paperit valmiina.
Hyvää viikonloppua!
sini sanoi…
Oi mahoton paikka! Vieras menee vessaan, tarvitsee paperia. "Täällä on paperi loppu...." "paperi on siinä päässä...." . "Päässä, missä päässä.."

Hauska ja tyylikäs heppu ja voihan tuolle piirtää vaikka silmät! :DDD
Susanna sanoi…
Oh my god! Mikä vekkuli kaveri ;))) Kivaa että vessassa käyntikin voi naurattaa ;)) Hyvää viikonloppua sinne teille ja terkut Mr.P:lle.
Anonyymi sanoi…
Hauska! Kiva, että Tampereelaisena en edes tiennyt tosta kivijalka liikkeestä! Täytyy kyllä poiketa! Juuri voitin dekorolta mintun blogista palkinnon ja tykästyin kyllä :)
Nanna sanoi…
Siis onpa mainio,todella hauska ja hyvä tuote!
Kiki sanoi…
Miten hauska :D Meillä on tuo sama ongelma, että huonona päivänä paperi on turhan kaukana ja sitten laitan sen altaan reunalle ja aika usein se tipahtaa ja kastuu käsien pesun takia tai sitten on lattialla. Pää kyllä houkuttelee kovasti ja jaksaisi varmasti naurattaa jokaisella täysistunnolla :D
Kiki, ja tämä herra on taatusti ainoa, joka ei lähde pois kesken vaikka kuinka pahalle haisisi. Eli seuraa alusta loppuun saakka.