Öljyillä kauneutta

Postaus sisältää mainontaa.


Se, mitä tahtoisin ulospäin itsestäni näyttää, olisi kauniit hiukset, huoliteltu ulkonäkö sekä heleä, kuulas iho. Valitettavasti ihan kaikki ei mene niinkuin Strömsössä, joten olen juuri sen näköinen, kuin minulle on suotu.

Koska sairauteni vie minulta hiuksia, näkyy kasvoilta harmautena ja kalpeutena sekä aiheuttaa ryppyjä ja mustia silmänalusia, pyysin Ruohonjuuresta apua. Kerroin, mikä on huolenaiheeni päällimmäisenä ja sain vinkin kokeilla voiteiden sijaan öljyjä, jotka imeytyvät ryppyihinkin helpommin. Siispä esittelyssä luonnolliset Ekovistan Argan oil sekä Evening primose oil. Tuotteet, jotka sopivat ikääntymisen merkkeihin sekä väsymykseen ja stressin aiheuttamiin muutoksiin. Molemmat tuotteet saatavana "Ruohonjuuresta".

kuva omani

Marokossa Arganöljy on tunnettu monista sen ihoa hoitavista ja lääkinnällisistä ominaisuuksista. Arganpuu elää jopa 200 vuotiaaksi ja se vastustaakin erinomaisesti kuivuutta eläessään vaikeissa olosuhteissa.
Yksi maailman arvokkaimmista ja ravitsevimmista öljyistä saadaan Argan-puun pähkinöistä. Arganöljy sisältää huikean määrän E-vitamiina ja antioksidantteja jotka uudistavat ja korjaavat ihoa sekä hidastavat ihon vanhenemista. Siksi se sopiikin erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle.
Evening primose oil, eli Helokkiöljy erottuu muista kasviöljyistä erittäin suurella GLA-rasvahappopitoisuudellaan. GLA:lla  on suuri merkitys ihon kiinteyden ja kimmoisuuden ylläpitämisessä. säännöllisellä käytöllä ongelmaihon kuivuus ja ärtyneisyys vähenevät ja Helokkiöljy parantaa ihon elastisuutta, pehmentää ja silottaa ihoa sekä parantaa ihon kykyä säilyttää kosteutta.

kuva omani

Käytän kumpaakin öljyä nyt säännöllisesti ja erityisesti ongelmallisimpiin kohtiin. Toisinaan koko kasvoille. Parhaiten öljyt imeytyvät hieman kosteaan ihoon, mutta ei minua ole haitannut yöksi öljyisempikään iho. Päiväksi saan öljyn sidottua puuterilla.

Kätevät pumppupullot annostelevat vanulapulle juuri sopivan määrän öljyjä. Pyyhin kasvot vanulapulla ja nautin olostani. Tunnen, kuinka hyvää tekevät öljyt imeytyvät kaikkialle ihollani. Ei enää voiteilla täytettyjä ryppyjä tai elottoman harmaata ihoa. Nyt olen askeleen lähempänä ikäisilleni tyypillistä kauneutta.

Seuraa Ruohonjuurta "Facebookissa", niin saat tietää ensimmäisenä uutuuksista ja uutisista .

Öljyt saatu yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa

Kommentit

KataMaria sanoi…
Mielenkiintoiset öljyt! Itsellänikin pintakuiva iho, mutta kuitenkin rasvainen. Oisko näistä apua!?!?
Ainakin nyt alkuun on kauniimpi väri kasvoilla. Myöhemmin näkee miten muuten auttaa . Enää en ole kalpeanharmaa. Nämä öljyt ovat Maailmallakin suosittuja, joten onhan näistä oltava apua.
Mulla myös käytössä ruusuöljy pehmentämään ihoa :D
Öljyt on kyllä tosi tehokkaita.