Kuinka janoiset kasvoni olivatkaan!



"Supermood" on suomalainen ekokosmetiikkasarja, joka tarjoaa niin ulkoisia kuin sisäisiäkin kauneudenhoitotuotteita. Supermoodin keulakuvahahmo on monien ihannoima Anne Kukkohovi. Annea luonnehtisin 2000-luvun Anne Pohtamona tai Ansa Ikosena. Suomalaista puhdasta kauneutta sisäisesti ja ulkoisesti. Aivan kuten Supermood itsekin. 


Supermoodeja myydään mm. Sokos tavarataloissa ja Emotioneissa, hyvinvarustetuissa apteekeissa sekä joissakin luonnontuotteita myyvissä verkkokaupoissa ja kivijalkaliikkeissä, joista mainittakoon mm. Ruohonjuuri ja Hyvinvoinnintavaratalo, joista olen kertonut aiemmin blogissani. Tottakai voit tilata tuotteet myös suoraan "Supermoodin verkkosivuilta". Lisäksi Ruotsissa Nu3 Sverige.

Pääsin testaamaan Supermoodin Egoboost moisture kick serumia, joka tehokosteuttaa kaikkia ihotyyppejä. Kyseessä on luonnollinen pakurikääpäseerumi. Seerumi, jolla saa lisäkosteutta tehokkaasti. Moisture Kick serum tuo iholle kosteutta ja joustavuutta ja se on oivallinen lisä kuivaihoiselle tai kun ilmankosteus on alhainen.

Tätä seerumia voi käyttää yksinään tai sekoittaa minkä tahansa muun Egoboost -tuotteen kanssa. Seerumi on lähes nestemäistä, helposti pipetillä annosteltavaa tehoainetta. Pipetin ansiosta voit myös suoraan tipauttaa ihollesi muutaman pisaran ja hieroa käsin sen kasvoillesi.

Pakurikääpä on Suomen luonnossa esiintyvä lahottajasieni, joka sisältää poikkeuksellisen ison määrän antioksidantteja. Pakurikääpää on käytetty vuosisatojen ajan ihon eheyttämiseen ja pigmenttivirheiden korjaamiseen.

Minun ihoni rakastaa Supermoodeja ja olen saanut terveemmät kasvot selkeästi Egoboostin ansiosta. Käytän Egoboostia myös decolteen alueelle ja kaulan iholle. Ne molemmat kun ovat esillä olevia etenkin kesällä, ihan siinä missä kasvotkin. Egoboost tai Beauty sleep-tuotteet eivät ole aiheuttaneet minulle näppyjä. Päinvastoin. Ihoni voi paremmin, kuin vuosiin.

On ollut ihana huomata, että ihoni nauttii Supermoodeista ja Egoboost innottaa ihoani luonnolliseen hehkuun. Harmaus on poissa, samoin syvät kuivat juonteet, Ryppyjä tämä ei poista eikä muuta minua missiksi, joten ihmeisiin ei kykene, mutta kyllä minusta ihmeeltä tuntui se jo, että vaikeana ongelmana pitämäni epäkohdat kasvoiltani ovat pikkuhiljaa laimenneet ja kadonneet! En edes tajunnut aikaisemmin, kuinka janoiset kasvoni olivatkaan! Vastaisuudessa tiedän ruokkia kasvojani säännöllisesti. Miten on sinun kasvojesi laita?

Supermood löytyy myös "Facebookista"

Tuote saatu testattavaksi blogiyhteistyönä. Postaus sisältää mainontaa

Kommentit

Anne sanoi…
Ja muista tuo sisäinen kollageeni. Se on tehnyt omalle atooppiselle iholleni ihmeitä. Se hellii niveliä ja toimii ihon "liimana".

Tänään oli niin aikainen lähtö että unohtui, menempä ottamaan pikku drinksun. <3

Kukkis
Kuulostaa kokeiltavan arvoiselta tuotteelta. Kaikki mikä parantaa omaa oloa jotenkin, on hyväksi!
SatuKoo sanoi…
Vaikuttaa hyvältä tuotteelta. Mulla on talvisin kuivempi iho kuin kesällä ja sen takia saakin lutrautua rasvojen kanssa.
Anonyymi sanoi…
Näyttävät ja kuulostavat ihanilta!