Kansainvälistä atc-postia ja hyvän kiertämistä lintupöntöllä

On ilo ollut saada uutta atc-verta niin Suomen kuin maailmankin kautta. Nyt olikin hetki, että samaan aikaan oli useita vaihtoja ja samalla myös terveyteni petti. Mikä kamala tilanne! No siis, kyllähän kaikki ymmärsivät, kun kerroin, etten yksinkertaisesti jaksa ja pysty tekemään kortteja hetkessä ja kaiken lisäksi taloustilanne iski miinukselle pahemman kerran, kun piti alkaa maksamaan samaan putkeen kissan leikkaus, omat silmätutkimukset sekä silmälasit ja uudet lääkkeet. Enkä olisikaan saanut rahoja kasaan ilman apua.

Minua itseäni kuitenkin enemmän häiritsee se, että minua odotetaan. Olipa kyse fyysisesti tai  vaikka "vain" atc-postin muodossa. Ongelmana siis minun oma mieleni, eikä niinkään toisten asenne.

Mutta nyt korttijono on purettu, taloutta alettu taas korjata ja vaikka "rahahaasteen viikottainen säästäminen" menikin näin pian mahdottomaksi, kyllä atc-postia taas pystyy pienimuotoisesti jatkamaan.
Samoin voimavarani hitaasti korjaantumassa.Kiitos lääketieteen ihmeiden tekijöiden. (Lue=Kipuspesialisti)




Here comes lovely ATC-swap of SMurray from Ireland.
I loved this both, but wonder so many other wanted her cards too. Maybe I can ask only one card. How ever, I got two! LOVE IT BOTH! <3

Elikkäs Irlannista atc-postia SMurraylta.
en tohtinut pyytää molempia kortteja, sillä haluavia oli useampiakin. Sain kuitenkin molemmat ja olen todella iloinen näistä. Upeita! eikö totta!?



Facebookin puolella kiertää jälleen haaste, jossa luvataan tehdä hyvää toisille. Olipa se hyvä kortti, lahja tai vaikka halaus. Ihan sama, kunhan jotain ihanaa tekee/antaa.
Osallistuin Jaana HV:n haasteeseen ja mitä minä sainkaan!?




Mielettömän ihanan kortin kera tuli todella suloinen lintupönttö! Piti piilottaa kisulta, ettei pöntön asukki joudu vääriin tassuihin, mutta voi kuinka tulinkin hyvälle mielelle tästä paketista! Haaste toteutettu 100%:sesti!

Kiitos Jaana HV! 


Kommentit

Tiia Koivusalo sanoi…
aivan upeat nuo Irkkulasta tulleet, kolahtaa täysillä. <3 Aika kivaa kun korttien muodossa posti kulkee, kun niin harvoin muutoin kortteja saadaan nykyisin. :)
Ihania lahjoja. Tiedäthän, että hurjasti toivon sulle parempia vointeja ja vähemmän kipuja. Sinä ensin ja muut kun jaksat ❤