Siirry pääsisältöön

Mielenrauhaa ja askartelua. Paljon kukkaloistoa


Talven keskellä on helppo kaivata lämpöä ja kesää. Mitä jos otamme jo nyt pienen varaslähdön kesään ja kukkaniityille! Antakoon kuvat ja askartelemani atc sinulle väreillä kesän iloa ja auringon lämpöä sydämeesi. 


Tuokoon metsämansikat kehoosi hyvänolon tunteen ja täyttäköön se sielusi ravintotarpeet hetkeksi. Herääkö uteliaisuus jo? 


Malta vielä hetki. Ensin mielenrauhaa ja rakkautta päivääsi ja koko viikolle. 
Jos haluat nuotion, tarvitset puita; jos haluat ilmaa renkaaseen, tarvitset pumpun; jos haluat onnistumisia elämääsi, tarvitset myönteisiä ajatuksia. 

Heittäydy elämän vietäväksi. Rohkeus ja ennakkoluulottomuus tuottavat nopeasti tuloksia. Jos et onnistu heti, niin ainakin opit paljon. Yritä uudelleen ja onnistut.
Ajatukset ja sanat muovaavat mielesi. Myönteiset sanat, kuten voima, kestävyys ja onnellisuus antavat osansa hyvän elämän rakentamisessa, kun niitä ajatellaan ja toistetaan mielessä.
Ajattele, mikä tekisi sinut onnelliseksi, sitten toteuta se. Jos toivot suuria, varaudu suuriin ponnistuksiin, mutta se, mitä teet ja ajattelet, lisääntyy. 

-Norman Vincent Peale


Kellään eivät asiat ole juuri mieluisassa järjestyksessä. Menestyksen tekemiseksi on turvauduttava siihen ainekseen mitä käsillä on. On silkkaa ajan ja sielunvoimien tuhlausta kuvitella, mihin kykenisi, jos asiat olisivat toisin. Ne eivät ole toisin.

-Tri Frank Crane


Ei ole parempaa ihon, vartalon tai käytöksen kaunistajaa kuin halu levittää ympärille iloa pahan mielen sijasta.

-R.W. EmersonPuolet elämän iloista on löydettävissä pikkuasioista, ohimennen siepatuista.

-O.S. Marden


When you know clearly what you want, you'll wake up every morning excited about life. 

-Mark Victor Hansen


Toivottavasti tämä postaus toi sinulle hyvää mieltä. Olet tärkeä.
Viltsu kiittää ja sanoo hyvää yötä.. huomenta, päivää, iltaa.. Juuri tätä hetkeä.

Kommentit

 1. Ihana postaus. Tuli hyvä mieli ja kesää ja sinua ikävä

  VastaaPoista
 2. Kylläpä tulikin tällainen värikylpy tarpeeseen. Tulin alle tunti sitten kotiin töistä, enkä vieläkään ole lämmennyt. Olin siis ulkona tosi paljon tänään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa ne toiveesi kuulin telepatian avulla. Hyvä kun voin piristää sinua

   Poista
 3. Mukava hyvänmielen postaus <3 Mukavaa viikon jatkoa ja ihanaa huomista ystävänpäivää <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …