Siirry pääsisältöön

Parit runotKommentit

noora jaakkola sanoi…
Lisään tänne omani synttäri toivotuksena sinulle:

"Kakun olisin voinut sinulle leipoa tai kortin kauniin koota ja taittaa . Mutta en osannut päättää mitä edes synttärilahjaksi laittaa.
Niinpä päätin runon sulle kirjoittaa ja ajatukset kauniit toivon, että tätä kautta tavoittaa.
Paljon onnea haluan toivottaa ja ruusuja tuhat kaunista sulle ojentaa.
Vietä iloista juhlapäivää ja onnentoivotuksia kilo! Sinun blogi meille on aina iso ilo!"<3

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Dermosil joulukalenteri unboxaus 0/24

Availin joulukuussa Dermosilin joulukalenterin luukkuja ja koska tämä kosmetiikkajoulukalenteri  on ollut vähemmän esillä blogeissa, päätin esitellä sen teille nyt tammikuussa.


Kyseessä on edullinen joulukalenteri verrattuna muihin kosmetiikkaa sisältäviin joulukalentereihin. Hintaa oli vain 40 euroa ja mielestäni rahan arvoinen laadukas paketti.

Monet muut vastaavanlaiset kalenterit maksoivat satasen pintaan. Hinnat toki määräytyvät sisällön mukaan. Dermosilillä tuotteet olivat edullisempaa ja suoraan ilman välikäsiä toimitettuna, ihan yhtälailla käyttökelpoista ja jännitys säilyi koko joulukuun aina aattoon saakka. Toki takakannessa oli sisältö kerrottu ja unboxauksia löytyy netistä, mutta pidin itseni mahdollisimman hyvin pimennossa siitä.


Ostin kalenterin itse, joten mistään blogiyhteistyöstä ei ole kyse. En siis hyödy millään tavoin kalenterin esittelystä.


Vaikka joulukuu onkin jo takanapäin, tulethan silti avaamaan luukut kanssani. Sisältö ei ole maitosuklaata ja tonttuleluja, va…