Siirry pääsisältöön

Vileda Actifibre
Hei, Olen Vilimarika ja olen totaalisen kyllästynyt turhauttavaan siivoamiseen! Haluan pitää kotini puhtaana, kauniina ja kuten neitsyt-luonteelleni sopii, myös kiiltävänä. Nyt nämä olennaiset asiat ovat mahdollista Viledan Actifibre-mikrokuituliinan avulla.Mitä täydelliseltä liinalta odotetaan eniten?!
Että se on imukykyinen, kuin sieniliina.
Että se puhdistaa, kuin mikrokuituliina ja pyyhkii raidattomaksi ja jättää pinnat nukkaamattomaksi kuten ikkunaliina.

Nyt lähti meiltä ne kymmenet eri tarkoituksiin hankitut liinat veks. Yksi laadukas liina riittää! Tämä tarkoittaa sitä, että tilaa on enemmän siivouskaapissa ja vähemmän epämääräisiä rättejä, jotka vain pyyhkivät, mutteivät tee kiiltävää ja kaunista jälkeä. Mä niin vihaan pisaran kuvia peilissä, lasipöydällä, kaakeleissa...
Tottakai minulla oli ennakkoluuloja Actifibrestä, sillä mainoksilla on tapana liiotella. Luvataan 1000 hyvää ominaisuutta ja takuu sekä lisäominaisuudet, muttei ne ole pitäneet paikkaansa.
Katsotaan, kuinka Viledan Actifibren käy. Vileda merkkinä on mielestäni laadukas, joten voisiko tämä toimia!? .


Tiskiallas ruuanlaiton ja tiskauksen jälkeen. En kuivannut millään, En kiillotellut. Roiskin vielä normaaliakin enemmän, ja koska kyseessä on pelkästään siivousliina, eikä mikään pesuaine tai tahranpoistaja, en käyttänyt muuta kuin vettä ja Viledan Actifibreä. Testaan siis nimenomaan tätä liinaa, enkä pesuaineita.
Pyyhin tason ja välillä toki on puristettava liina kuivemmaksi. Ihan kertavedolla ei tämä määrä vettä ole poissa ja pinta kiiltävä, mutta helpommalla pääsin, kuin vanhoilla tavallisilla tiskiräteillä. Lisäksi niitä vesipisaroita ei jää kuivumaan, ei nukkaa jälkeen eikä tarvita kiillotusaineita.


Ylimestaritarkastaja tuli tarkastamaa, voiko hienohelmakissa maata altaan reunalla.Ja kyllä! Actifibren avulla altaan pinta on kuiva, puhdas ja kiiltävä. Liinakaan ei ole vettä valuva, mikä hämmästytti minua. Näin säästän talouspapereiden ostossa sekä niiden halvempien liinojen ostossa. Yksi kunnollinen riittää.


Allas on kuiva ja puhdas suuremmitta hankaamisitta. Hämmästyttävän helppoa myös minulle, joka haluan kodin näyttävän hyvältä, mutten kykene sairaudeltani seisoskelemaan kovin kauaa paikoillani. Nythän minulla on oma pikkuapulaiseni! Ja tämä väri! Ihastuin siihen välittömästi!


Liina sopii pinnoille kuin pinnoille,  Mihin vain! Keittiöön ja kylppäriin esimerkisi. Actifibren ansiosta siivous on nopeampaa ja huolettomampaa ja minulla jää aikaa tehdä jotain ihan muuta.


Käsituntuma on kuin mikrokuituliinan, mutta kumimaisempi johtuen siitä, että mikrokuitu on neulottua ja siihen on lisätty PVA:a. PVA ei päästä vettä takaisin siivottavalle pinnalle. Katsotaan lopputulokset. Kuvat kertokoon puolestaan. En ole käyttänyt mitään aineita tai työvälineitä apuna. Vain Actibibre-liinaa.


(Kuvien tarkoitus oli peilata käsi pinnoilta)


Seuraavaksi kylppäriin. Saadaanko Actifibrellä kirkasta jälkeä hanassa, joka käytössä jopa neljä kertaa päivässä?! 


Veden ja kalkin roiskeet jäävät hanan pinnalle käytön jälkeen, ellei joka kerta kuivata hanaa. Ei ehkä huomaa silmällä ohimennen katsottuna, mutta käytäppäs kameraa ja salamaa! Silmälle näyttää enemmänkin harmahtavalta, eikä pinnat kiillä enää. Aivan järkkyä!


Siinä vaiheessa, kun näet lukea hanan pinnalta liinan nimen, on se kiiltävä ja puhtoinen. Nyt sieluni lepää! Nyt on hyvä olla!


Tältä kodissa pitääkin näyttää!
Koska altaan ja hanan lopputulokset ovat tällaisia kirkkaita, iski siivousvimma ja aloin pestä kaikkia mahdollisia pintoja. Kylppärin kaakelit ja pesuallas, olkkarin lasipöytä, peilit..


Minun valintani on Actifibre Viledalta! Selvähän se! Miksi vaihtaa enää huonompaan, kun voin nauttia elämästä kauniissa kodissa.
Odotan kevättä ja ikkunatalkoita!

Käy tykkäämässä "VILEDA SUOMI"-facebook-sivusta niin kuulet uutuuksista ekana ja saat kivoja vinkkejä arkeesi, jotta sinäkin voit kokea onnistumisen iloa kuten minä koin.
Voit tutustua Viledan ActiFibreen "verkossa" sekä  tällä videolla:Tutustu myös muihin Viledatuotteisiin "TÄÄLTÄ".

Bloggaus sisältää mainontaa. Tämä bloggaus on tehty yhteistyössä Viledan kanssa. 

Kommentit

Tiia K sanoi…
Oi hitsi miten hyvä liina, vaikutuin noista hanojen kiillosta. Tämän kyllä ostan! Iloista torstaita Viltsu. <3
Lähtisköhän tuolla liinalla puhtaaksi myös saunan oven lasin kalkkitahrat?
Viltsu sanoi…
Riippuu tottakai tahroista, kuinka pinttyneet ovat, mutta suosittelen Cillit bangin kalkinpoisto-ainetta ja tätä liinaa yhdessä! Tässä linkki Cillit bangin kalkinpoisto-postaukseeni.
http://somanyinspiration.blogspot.fi/2014/05/tama-postaus-sisaltaa-sita-itseaan.html
Maikki sanoi…
Vau! Tämähän näyttää oikeasti toimivalta - ja helpolta! Pitääpä kirjoittaa ylös ;D
Kiki sanoi…
Tätä täytyy kokeilla :) Moni mikrokuituliina jättää sellaista pienen pientä nukkaa jälkeensä ja se on varsinkin peilistä tosi ikävää poistettavaa.

Saisinko mää vielä vinkin toiseenkin asiaan. Kun on sellaisia minikakkupapereita mitä käytetään askarteluun niin miten sellaisen saa nätisti kiinni ? Kun niistä rei´stä tursuaa liimaa? Kyselee suutuspäissään kortteja repinyt Kiki :D
Viltsu sanoi…
Kiki. Ihana kysymys. Hih.
Ekaks, ihan samaa huomannut peilien suhteen. Olen kokeillut niin siivous liinoja, tiskirättejä kuin talouspaperinkin. Eivät toimi oikeasti. Tämä ei nukkaa!

Olen kääntänyt kakkupaperit nurin suttupaperin tai askartelu alustan päälle. Sitten liimaa ympäriinsä ja varovasti irti alustalta paperi. vaikka tursuaa, on ne liimat siinä alustalla. Toinen keino on käyttää vanupuikkoa ja sillä sivellä liima . Voit myös tursuavan liiman pyyhkiä pois vanupuikolla.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…