Vanhimmat atct vaihtoon




Osallistuin "Emen" vanhojen atc-korttien vaihtorinkiin.
Jokainen lähetti 2 kaikkein vanhinta atc-korttia Emelle. Ihan sama, vaikka olisi kuinka noloja, kunhan ovat vanhimmat kortit. Sitten Eme sekoitti kortit ja jakoi sattumanvaraisesti ne meille rinkilöille. Minun korttini olivat viime syksyltä, koska vanhempia ei vaan ole,(Kaikki vaihdettu), mutta ihan varmasti niiden nolous tasapainottaa sen "vanhuuden" . ;)

Tänään sitten sain itselleni ylläripostia. 



Piikun piperryksistä Piikun kortti: Perhosunelmahattu Tehty 07/2009



Emen "Ystävyys". Tehty 4/2014

Lisäksi tuolla ylhäällä nähty iso kortti on Emen tekemä.

Kyllähän minua jännitti, minkälaiset kortit saan. Ovatko kovinkin vanhoja ja kuinka tehtyjä. Jos omaa atc-alkuani muistelen, oli tekemäni atc:t todella räpellyksiä. Odotin jotain sellaista saavani nytkin, mutta kas kummaa, sainkin aivan ihanat kortit! KIITOS NEITOSET!

Emen tekemä Ystävyys-kortti puhuttelee minua erityisesti.
Piikunkin kortti osui myös oikeaan. Olenhan perhostyttö.

Ihanaa postia tuli myös Korttisirkuksesta. Pöllöt muidenmuassa. Hihii.
Kiva päivä oli muutenkin, vaikkakin todella kivulias. Kohta alkaa olla verstas sillä mallilla siivottu, että kelpaa askarrella. Löytyy mitä tarvitsee ja on lajiteltu niinkuin toivoinkin.
Neitsyt-minuus on valloillaan näissä järjestely- ja siivous hommissa. Välillä se ärsyttää, mutta tällaisina hetkinä olen ylpeä siitä, että tahto ja sinnikkyys vievät unelmia kohti ja toteutuksiin saakka.

Kommentit