Siirry pääsisältöön

Kyllä niitä halujakin ruokitaan välilläMinulla oli unelma. Ihan pieni unelma, josta joku sanoisi, ettei sellaista voi unelmaksi edes sanoa. Mieliteko korkeintaan, mutta minulle se oli sitä. Unelmaa.

Kaikki rahammehan menee normaalin arjen pyörittämiseen ja jos extraa saa, haluaa sen laittaa tarpeelliseen ensisijaisesti. Ei mielitekoihin. Ei ainakaan sellaiseen, mikä maksaa suhteessa muuhun elämäämme nähden paljon. Tästäkin voidaan olla eri mieltä, onko itseensä satsaaminen tärkeämpää kuin tarpeellisen ostaminen, mutta en nyt siitä ala väitellä. Meillä tarpeet menevät halujen ohitse hyvinkin usein. Kyllä niitä halujakin ruokitaan sitten välillä. ;)

Siispä unelmani oli ihan todellinen, kunnes eräänä päivänä se toteutui odottamattomalla tavalla.
Koskaan ei pidä lakata uskomasta unelmiinsa! Koskaan ei pidä lakata unelmoimasta! Ja tästä minä kerron sinulle tässä postauksessa.


Minulla menee useampi kuppi päivässä kahvia. Suurin osa kahvikiintiöstäni täyttyy suodatinkahvilla, mutta nautiskelijana myös kapselikahvi on oleellinen asia arjen piristäjänä. Minulle sana ARKI ei ole tylsä asia. Riittää vaikkapa, kun kaataa kahvinsa kauniiseen kuppiin, eikä piilota kuppiaan siellä kaapin perukoilla tummumassa.


Se haaveeni, josta halusin sinulle kertoa, oli nimenomaan arjen piristämiseen liittyvää ja tarkemmin kahviin. Unelmoin, että jonakin päivänä saisin ansaittua sen verran extraa, että saisin ostettua jotakin erityisen hienoa, juhlavaa, laadukasta ja kotimaista kahvia ja tarjota sitä rakkaalleni. Kahvia, joka on valmistettu parhaista raaka-aineista ja paahdettu juuri oikeaoppisesti saadaksemme oikea makunautinto, joka kelpaisi vaikka presidentillemme.

Sinähän tietänet, että olen hyvin aktiivinen somessa. Teen paperiaskarteluhaasteita joten netti on auki paljon.  Joudun jo pelkästään haasteiden takia olemaan paljon netissä etsien sponsoreita, sopien DT-asioita, julkaisten blogittomien kortteja jne jne. Samalla tulee nähtyä monen sortin mainoksia ja nettisivustoja.

Jälleen kerran bloggasin, täytin vastaan tulleen kilpailun, kävin naamani näyttämässä eräässä nettikirjassa ja luin sähköpostit. Muutama yhteistyösopparikysely ja kas, vastaan tuli mielienkiintoinen artikkeli sekä kilpailu. Tämä artikkeli jäi mieleen ihan jo sillä, että siinä puhuttiin unelmastani; Presidentillekin maistuvasta kahvista.

Artikkeli tästä kyseisestä kahvista, oli Pauligin ja kuvasi täydellisesti mielikuvaani unelmien kahvipavuista ja paahteista. Pauligin gold Label Presidentti. Ja kas kummaa, kilpailu, jossa Piti suunnitella oma kahvipurkki. Kahvipurkki, jonka kuva ladattaisiin nettiin... Klik ja naps, ja sitten ihmiset äänestäisivät ihan kaikista mieleisimmät 50 kahvipurkkia finaaliin. Nips ja naps. Minäkin sitä ohjelmaa aukomaan, siirtelin palikoita ja tuskailin. Meni tunti jos toinenkin. Kieli pyöri keskellä suuta ja välillä raavin päänahkaani.  Lopulta purkki oli suunniteltu mieleisekseni ja purkki oli nyt netissä ja sitä saattoi äänestää ken tahtoi. Purkkini järjestysluku oli 1100 ja jotain. 

Alkuunhan jaoin omaa purkki-kuvaani "naamassa", mutta kyllästyin sitten, sillä toisilla oli satoja ääniä jo, kun minulla vasta muutama. Niinpä se juttu jäi unholaan. Oli keksittävä uusi keino toteuttaa unelma.

Tuli aamu, tuli toinen ja painetaan pikakelausnappia pohjaan aina hetkeen, jolloin kyseisen kilpailun 50 finaalipaikkaa jaettaisiin. Olisiko ketään tuttua päässyt jatkoon?! Kuppi tutusti kouraan ja nettiin.

Siinä kuulkaas oli tervat mennä henkitorreisiin, kun oma nimi koreili Finaalipaikalla! Tällä kertaa ei enää sijoituksesta ollut tietoa, vaan kaikki olivat samalla viivalla.

Minulla ei niin montaa kaveria naamassa ollut, jotta kaverivoimalla sijoittuisin edes kärkeen, joten hikikarpalot valuivat samaan aikaan niin jännityksestä kuin pettymyksestä siitä, ettei palkintoja arvottu. "Entä he, joilla on tuhansia naama-kavereita, Twittaajat ja muut laumat?! Hehän saavat ääniä mennen tullen enemmän, kuin me, joilla muutama sata kaveria naamassa".

Taas parempi unohtaa koko touhu... Vaan päätös oli kansan, ei naamakirjan! Avasin meilin, jonka lähettäjänä oli juhlavan kuuloinen rykelmä kirjaimia. Ja se teksti, jota tavasin, se meni niiin sivu ja ohi ja ylitse, etten nähnyt, kuin muutaman sanan sieltä täältä! Tämä sanojen shokeeraava tulva päättää postaukseni. Kuvat kertokoon puolestaan...

ONNEKSI OLKOON!......Suunnittelemasi Presidentti 3D Kahvirasia...
...Valintamme perustui sivustolla annettuihin tykkäyksiin sekä designin omaperäisyyteen. Tulostamme voittajille maksutta oman designin (arvo jopa 300 €).Tarvitsemme rasian postitusta varten vielä kotiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Brand Specialist 
Coffee Division of Paulig Group
Kiitos Paulig! Olen sanaton! 300 euron kahvipurkin, jonka MINÄ olen suunnitellut, omistaja! YKSI MAAILMASSA! Ei voi tajuta...

Kommentit

Silkku sanoi…
Onnea ihan kauheesti, onhan se tosi hienoo, kun tietää että ite on suunnitellut kaiken, tuleeko kyseinen malli sitten kauppoihin? Unelmat niin niistä näköjään kannattaa pitää kiinni;)
No eipä ole ihme , että valinta osui sinuun. Onhan tuo ihan huippu hienosti suunniteltu. Onnea voitosta ja uudesta uniikista kahvipurkista.
Viltsu sanoi…
Kiitos.
Ei taida tätä hintaluokkaa ruokakaupanhyllyltä löytyä
Kati sanoi…
Onnea, hieno kahvipurkki :)
Laitoin sulle sp:tä vaihdosta :D
Susanna sanoi…
Vaude! ONNNNEA!!! Upee juttu!
Tuikku sanoi…
Onnea täältäkinpäin,hienon näköinen kahvipurkki :) :)
Ester sanoi…
HIenonnäköinen kahvipurkki, onnea paljon!
Katja sanoi…
Wau! Joskus se arska paistaa risukasaankin, vai miten se menikään?
Kiki sanoi…
Hirmuisesti onnitteluja, onhan tuollainen tosi upea hetki :) Ja upea on sun suunnittelema purkkikin :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…