Siirry pääsisältöön

Vaihdettu ja veskiin nakattu

On hetkiä, jolloin harmittaa suunnattomasti varattomuus ja on hetkiä, jolloin se itkettääkin ihan kunnolla. Kun et mitään voi hankkia, kun et mitään voi suunnitella... 
Mutta on niitäkin hetkiä, jolloin ajattelen, että eipähän tule tehtyä turhia hamstraamisia tai heräteostoksia. Olenpahan suuremmassa määrin ilahtunut kaikesta saamastani sitten aina. 

Ja on niitä hetkiä, jolloin todellakin ilahdun ja innosta pinkeenä nautin!

niin myös tämä vaihtokauppa, jossa ei rahaa käyttänyt kumpikaan. Itse annoin tekemiäni koruja, mitä ikinä vastaanottaja halusikaan minulta valita, ja vastaavasti minä sain häneltä jotakin, mitä halusin saada. Summat siis samat, puolin ja toisin. Ei jäänyt kummallekaan paha mieli. 

Ja mitä sainkaan?


Nauhoja, kukkasten tekosetin, leimakuvan, ison stanssin, paljetteja...


Kukkasia, lumihiutalestanssisetin...


3D-kuvia! 

On tässä nyt ihmettelemistä vähäksi aikaa ja ihastelua. Nuissa kuvissakin oli ihania Afrikan eläimiä ja maatuska, joten tokihan tykkään!

"Inspis-haasteessa" on nyt helmikuun haaste menossa ja bingoruutu. 
Minun valintani oli Pitsi-Tekstit-Heteet. 

sponsorina on iki-ihana "KORTTISIRKUS"

Ja DT:inä ihanaiset: "MACA" ja "RIINA".  
Käykääs katsomassa, mitä he saivat bingosta tehtyä!


Meillä ei ole ollut vessan ja saunan ovessa mitään kylttiä. Monillahan on niitä pieniä "WC". "TOILET" tai "SAUNA"-kylttejä. Varmasti sopivat juuri niihin koteihin täydellisesti. Mutta me emme ole halunneet sellaista omaan kotiimme. Halusimme löytää jonkun meidän näköisen kyltin. Jotain erilaista, jotain, missä on jokin juju. No en osaa selittää, mikä juju, mutta kuitenkaan se wc tai sauna tekstinä ei ole iskenyt meihin. 

Olen selannut nettikauppoja ja toisten tekemiä kylttejä ideoiden varalta. Olen etsinyt sisustustarroista ja tauluista. Vaikka ja mistä mahdollisuuksista sopivaa. Ei vaan ole vastaan tullut tai sitten hinta ollut liikaa meidän lompakolle. Jossain vaiheessa sitten sanoin ääneen, että teen sitten itse, jos ei sopivaa löydy!

Ajatushan oli, että saahan sen maalattua, jos ostaa tarvikkeet. Jokin puulätkä ja siihen vaikka valkoinen pohja ja musta teksti. Tai jotain. Mutta paljonko maksaa maalit, puulätkä, siveltimet ja lakka? Ja entä jos käsi tärisee ja menee vituralleen? sehän menee sitten heti piloille?! 
Hmm.. jotenkin se ajatus jäi ja jäi. Jatkoin etsimistä. 

Olin käynyt läpi varmaan koko suomen kielisen wc-kylpyhuone-sauna-kylpylä-spa-yms hakusanat ja hieman ulkomaalaisiakin sivustoja, kun päätin lopettaa etsimisen. Oli aika alkaa miettimään tärkeämpääkin, eli Inspis-haasteen helmikuun DT-työtäni. 

Bingo... Mitä siitä keksisin tehdä? Telinekortti? Bingo... BINGO? BINGO!!! 
Siis mähän teen paperista sen kyltin!!! BINGO!Ja tällainen siitä sitten tuli!


toistaiseksi se odottaa kylppärin vieressä avainkaapin päällä, sillä pitäs hankkia pikkuriikkinen naula tai joku koukku, että sen saa oveen kiinni. Mutta siis, nyt se on valmis ja se on niin meitä!


Toisessa nurkassa on ylhäällä heteet ja sifonkikukkanen. Kiinnityshän on tollasella aaltonauhalla. Löytyy pitsiä ja hopeakukkia. 


Harsokukkaa ja helmiä...


Private spa! Sitä se on! Luksusta arkena! Oman kodin ihanuutta! Ei tavallisten asioiden tartte olla tylsiä. Me käydään 4-5 kertaa viikossa saunassa ja siellä on värivalot, musiikkia toisinaan, kynttilöitä, saunahunajaa.... Se on meidän arkista luksusta! Meidän oma pikku Spa!

Kerrottakoon vielä, että takaosa on vahvaa kartonkia, joten ei lerpsuta ja taivu. ;)

Kommentit

Anonyymi sanoi…
On hieno kyltti meilläkin varmaan minun näköinen :) visakoivuinen oksalaatta jossa lukee kaunokirjaimin "paskahuussi" ostin markkinoilta aikoinani on,se hieman herättänyt hilpeyttä vieraiden silmissä. Nea
Vilimarika sanoi…
Nea, hah hahaa.. IHANA! Se olisi voinut olla seuraava vaihtoehto meillekin! :D
Armi Korhonen sanoi…
Hieno idea! Mulla alkoi heti ajatusrattaat raksuttaa kun luin postauksesi alkua että mikä voisi olla se teidän juttunne.. Mieleen pyrki tekstivaihtoehdot "Huussi" ja "Hotelli Helpotus". Jälkimmäisen olisi voinut tehdä kuin jonkun 5 tähden hotelliluokituksen mukaiseksi, oikein kultareunoilla ja timnageilla koristelluksi joka kertoisi paikan ylellisestä tasosta, mutta lähinnä sen paikan tuoman helpotuksen tunteen vuoksi. ;)
Hyvä että kuitenkin löysitte idean jonka koitte omaksenne juuri teille sopivaksi. :) ;)
Armi Korhonen sanoi…
Ja periaatteessa oikein kieron huumorintajun omaava voisi laittaa sen kalantuotanto firman logon (joko itse tehden tai sitten jos saisi jostain sen logon) "HÄTÄLÄ" -tekstin komeillessa ovessa ei luulisi paikan jäävän epäselväksi. ;) xD

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…