Siirry pääsisältöön

Vaihdettu ja veskiin nakattu

On hetkiä, jolloin harmittaa suunnattomasti varattomuus ja on hetkiä, jolloin se itkettääkin ihan kunnolla. Kun et mitään voi hankkia, kun et mitään voi suunnitella... 
Mutta on niitäkin hetkiä, jolloin ajattelen, että eipähän tule tehtyä turhia hamstraamisia tai heräteostoksia. Olenpahan suuremmassa määrin ilahtunut kaikesta saamastani sitten aina. 

Ja on niitä hetkiä, jolloin todellakin ilahdun ja innosta pinkeenä nautin!

niin myös tämä vaihtokauppa, jossa ei rahaa käyttänyt kumpikaan. Itse annoin tekemiäni koruja, mitä ikinä vastaanottaja halusikaan minulta valita, ja vastaavasti minä sain häneltä jotakin, mitä halusin saada. Summat siis samat, puolin ja toisin. Ei jäänyt kummallekaan paha mieli. 

Ja mitä sainkaan?


Nauhoja, kukkasten tekosetin, leimakuvan, ison stanssin, paljetteja...


Kukkasia, lumihiutalestanssisetin...


3D-kuvia! 

On tässä nyt ihmettelemistä vähäksi aikaa ja ihastelua. Nuissa kuvissakin oli ihania Afrikan eläimiä ja maatuska, joten tokihan tykkään!

"Inspis-haasteessa" on nyt helmikuun haaste menossa ja bingoruutu. 
Minun valintani oli Pitsi-Tekstit-Heteet. 

sponsorina on iki-ihana "KORTTISIRKUS"

Ja DT:inä ihanaiset: "MACA" ja "RIINA".  
Käykääs katsomassa, mitä he saivat bingosta tehtyä!


Meillä ei ole ollut vessan ja saunan ovessa mitään kylttiä. Monillahan on niitä pieniä "WC". "TOILET" tai "SAUNA"-kylttejä. Varmasti sopivat juuri niihin koteihin täydellisesti. Mutta me emme ole halunneet sellaista omaan kotiimme. Halusimme löytää jonkun meidän näköisen kyltin. Jotain erilaista, jotain, missä on jokin juju. No en osaa selittää, mikä juju, mutta kuitenkaan se wc tai sauna tekstinä ei ole iskenyt meihin. 

Olen selannut nettikauppoja ja toisten tekemiä kylttejä ideoiden varalta. Olen etsinyt sisustustarroista ja tauluista. Vaikka ja mistä mahdollisuuksista sopivaa. Ei vaan ole vastaan tullut tai sitten hinta ollut liikaa meidän lompakolle. Jossain vaiheessa sitten sanoin ääneen, että teen sitten itse, jos ei sopivaa löydy!

Ajatushan oli, että saahan sen maalattua, jos ostaa tarvikkeet. Jokin puulätkä ja siihen vaikka valkoinen pohja ja musta teksti. Tai jotain. Mutta paljonko maksaa maalit, puulätkä, siveltimet ja lakka? Ja entä jos käsi tärisee ja menee vituralleen? sehän menee sitten heti piloille?! 
Hmm.. jotenkin se ajatus jäi ja jäi. Jatkoin etsimistä. 

Olin käynyt läpi varmaan koko suomen kielisen wc-kylpyhuone-sauna-kylpylä-spa-yms hakusanat ja hieman ulkomaalaisiakin sivustoja, kun päätin lopettaa etsimisen. Oli aika alkaa miettimään tärkeämpääkin, eli Inspis-haasteen helmikuun DT-työtäni. 

Bingo... Mitä siitä keksisin tehdä? Telinekortti? Bingo... BINGO? BINGO!!! 
Siis mähän teen paperista sen kyltin!!! BINGO!Ja tällainen siitä sitten tuli!


toistaiseksi se odottaa kylppärin vieressä avainkaapin päällä, sillä pitäs hankkia pikkuriikkinen naula tai joku koukku, että sen saa oveen kiinni. Mutta siis, nyt se on valmis ja se on niin meitä!


Toisessa nurkassa on ylhäällä heteet ja sifonkikukkanen. Kiinnityshän on tollasella aaltonauhalla. Löytyy pitsiä ja hopeakukkia. 


Harsokukkaa ja helmiä...


Private spa! Sitä se on! Luksusta arkena! Oman kodin ihanuutta! Ei tavallisten asioiden tartte olla tylsiä. Me käydään 4-5 kertaa viikossa saunassa ja siellä on värivalot, musiikkia toisinaan, kynttilöitä, saunahunajaa.... Se on meidän arkista luksusta! Meidän oma pikku Spa!

Kerrottakoon vielä, että takaosa on vahvaa kartonkia, joten ei lerpsuta ja taivu. ;)

Kommentit

Anonyymi sanoi…
On hieno kyltti meilläkin varmaan minun näköinen :) visakoivuinen oksalaatta jossa lukee kaunokirjaimin "paskahuussi" ostin markkinoilta aikoinani on,se hieman herättänyt hilpeyttä vieraiden silmissä. Nea
Vilimarika sanoi…
Nea, hah hahaa.. IHANA! Se olisi voinut olla seuraava vaihtoehto meillekin! :D
Armi Korhonen sanoi…
Hieno idea! Mulla alkoi heti ajatusrattaat raksuttaa kun luin postauksesi alkua että mikä voisi olla se teidän juttunne.. Mieleen pyrki tekstivaihtoehdot "Huussi" ja "Hotelli Helpotus". Jälkimmäisen olisi voinut tehdä kuin jonkun 5 tähden hotelliluokituksen mukaiseksi, oikein kultareunoilla ja timnageilla koristelluksi joka kertoisi paikan ylellisestä tasosta, mutta lähinnä sen paikan tuoman helpotuksen tunteen vuoksi. ;)
Hyvä että kuitenkin löysitte idean jonka koitte omaksenne juuri teille sopivaksi. :) ;)
Armi Korhonen sanoi…
Ja periaatteessa oikein kieron huumorintajun omaava voisi laittaa sen kalantuotanto firman logon (joko itse tehden tai sitten jos saisi jostain sen logon) "HÄTÄLÄ" -tekstin komeillessa ovessa ei luulisi paikan jäävän epäselväksi. ;) xD

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…