Siirry pääsisältöön

Sataa sataa ropisee, roppakaupalla kaikkea kivaa


Että osaakin olla herkkupäivä! Meillä on PIZZAA! eikä mitään omatekoista, vaan oikeaa pizzerian pizzaa! Nam nam! Viime kerrasta on meinaan aikaa! 
Kumpaakin meistä alkoi tehdä niin hirmusesti mieli tuplajuusto-pizzaa, että ostoskärryt jäivät keskelle kauppakeskuksen pihaa, kun Murunen teki u-käännöksen kannoillaan ja hihkaisi vaan mennessään, että laitetaankos valkosipulia? ;D
Juu, saa laittaa kaikkea muuta, paitsi ötököitä. 
(katkaravut, simpukat, etanat...)
Niinpä meidän kotiin saapui höyryävä Pollo Americano tuplajuustolla ja valkosipulilla. ;P

Aamupalaksi sitten pizzaa ja jättikuppi kahvia. 
Pizza meni tänään, mutta kahvi ei mennyt kaikki. Minua nimittäin vaivaa tämän ja todennäköisesti huomisenkin päivän ajan pahoinvointi ja kova väsymys.
Ei mitään mahatautia, vaan lääkelaastarin sivuvaikutukset taas uuden laastarin laiton jälkeen. Ja sitten sanotaan, että ne laastarit luovuttaisivat koko ajan saman määrän ainetta elimistöön! Joopa joo!
(ekat päivät sivareita, vikat päivät kovempia kipuja)

Mutta pizzaa! Sitä on vielä yksi iso pala! :P


Leila-mumman pöllö-haasteeseen tein easel-kortin. Olihan se nyt ihan pakko kokeilla uusia stanssejani. ;) Kiitos vaan Nanna. Samalla tuli mieleeni asia, jonka kerron nyt!
Nimittäin minähän meinasin olla tekemättä uudenvuoden lupauksia, mutta toisin kävi. Tätä korttia tehdessäni tein sittenkin lupauksen joka kuuluu näin:

Minä, ViliMarika Kukalienee, lupaan käyttää valmiiksi stanssattuja kuvioitani, joita olen saanut blogini ihanilta lukijoilta. Kuvioita käytän mahdollisimman paljon!

tämä lupaus sen takia, koska huomasin jemmanneeni niitä kaapin pohjalle odottamaan sitä sopivaa H-hetkeä käyttää sopivaan korttiin ne. Nyt kuitenkin stanssivarastoni on itsellänikin sen verran kasvanut, että saanhan minä lisää kuvioita, jos nuo erilaiset loppuvat ja tulee niitä aina jostain lisääkin. Ja käytettäväksihän ne on annettu, eikä kaappiin seisomaan! 
siispä nyt koukerot ja kuviot käyttöön! Ei enää mitään odotteluja ja selittelyjä!

Aika syksyinen tuosta kortistani tuli, mutta haittaakos se? 
Ja mainittakoon sekin vielä, että ihastuin noihin gelly-tusseihin, mitkä sain Taavalta! Niillä koristelin tuon ornamentti-kuvion hiomisen jälkeen.
Jos kiinnostuit, "Sinelli" myy samoja kyniä.

KIITOS TAAVA!


Mosaiikki-haasteeseen sitten teinkin atc-kotin, jossa mosaiikkia on sekä kivipaloina että paperipaloina.  Kortin nimi on tyttö vai poika?
Kortissa ei saanut käyttää mitään vekottimia. 

Eilinen päivä oli kyllä antoisa! Huh huh!

korttisirkus ilahdutti minua kaksin kappalein kuoria laittamalla.


Kuorista löytyivät ratas-stanssit, hiutalekoukerostanssi, kukkastanssi ja sydänrosette-stanssi. 
Näitä olen haaveillutkin. ja koska nyt nämä kaikki ihanuudet ovat minulla, olen muokannut ihan urakalla toive-ostoslistaani tuolla Vilimarika-sivulla. sieltä poistin osan toiveen ja lisäsin uutta. Käy siis lukemassa ja katso, josko sinulla olisi nurkissasi jotain niistä turhaan. 
ei, en ole pyytämässä ilmaiseksi lahjoittamaan, vaan vaihtokauppaa tai ostaakin saatan.

Kiitos KORTTISIRKUS!


Pinsku kyseli nauhojen kanssa, josko haluaisin. Valkkasin tuon sinivalkoisen ruusunauhan. Sain nyt eilen kuoren ja yllärinä muitakin nauhoja ja muutama kaunis tarra. 
Jokohan Pinsku saa tänään, tai vasta huomenna minun yllärini? ;)

KIITOS PINSKU!


Ja sitten tulla tupsahti oma tilaukseni kaupan hyllyltä. Oli nimittäin loppu jo neliökorttipohjat ja kirjekuoret sekä sellofaanisulkijapussit, joten pakkohan se oli varastoa täydentää, kun vielä veronpalautuksiakin oli jäljellä. huh. 
Ja kuinkas ollakkaan, mukaan tulla tupsahti muutama muukin juttu. 
Paperin palasia, stanssattuja koukeroisia, kiiltokuvia, metallinen kohokuviointilevy, korttikuvioita kuten sormukset ja risti sekä vauva-aiheita. Myös kukan lehtiä. 

Sopivasti tulossa on myös Riinan vaihto-jutska...

"Mökkihöperön atc-sälävaihto" löytyy linkistä. Siihen minäkin osallistun. Entäs sinä?

Sitten vielä yksi postin tuoma mukavuus. Oli muutes nopea toimitus! Nimittäin voitin arvonnassa omavalintaisen seinätarran. Olin valinnut mieleisekseni voitoksi tällaisen ison tarran:
Ja juuri vuoden viimeisenä päivänä Melina ilmoitti videopostauksessaan minun voittaneeni sen! Sitä videota kuunnellessani hihkasin Murusenkin katsomaan videota ja jo vain hymyyn veti Murusellakin suun. :)
eilen tämä sitten tuli!
Nyt katsomme, saammeko uuden kodin piakkoin, vai tuleeko tämä tarra tänne seinälle.

KIITOS MELINA!
Muistutus vielä, että Inspis-haaste on voimassa tovin vielä ja tammikuussa on atc-tuplat, eli kun vaihdat minulta atc-kortteja, saat saman verran ylläriatc-kortteja kuoressa mukana! Siis jos vaihdat yhden kortin, laitat minulle yhden ja saat kaksi itsellesi. Jos laitat minulle kaksi korttia, saatkin neljä itsellesi, kymmenestä kortista saat kaksikymmentä! Vain ne normaali-vaihtokortit voit itse valita. Tuplat saat yllärinä valikoimistani. Ja joskus saattaa tulla ennenjulkaisemattomiakin, jos innostun askartelemaan sillä hetkellä lisääkin. ;)

Vaihtoatc-kortteihini pääset "täältä".

Kommentit

Nanna sanoi…
Onpa upea kortti ja osasit tehdä tuosta kukasta niin hienon!Ja tuo tarra on siis ihana!!
Melina sanoi…
Kiva tosiaan, että toi tarra tuli perille noin äkkiä!:)
Riina Itkonen sanoi…
Kiitos muuten niistä ylläreistä postilaatikossa :) !
Leila sanoi…
Upean telinekortin teit haasteeseeni. Pöllöpaperi on niin ihanaa!! Kiitos osallistumisesta ja arpaonnea myös.
Kotilaiska sanoi…
Kivoja juttuja koko postauksen täydeltä, hienoja nuo korttisi

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…