Kohojauhekokeilua ja atc:ta





Tällaisissa puuhissa toisinaan, toisinaan jossain ihan muissa. 
Sain Pinskulta kohojauhetta pikkusen, koska en ollut koskaan aiemmin päässyt kokeilemaan kohojauheen käyttöä. Siispä Pinsku auttoi minua tässä asiassa, ettei tarvinnut ihan koko purkkia ostaa kokeeksi. Rakastuin tuohon jauheeseen, joten täytyy hommata jossain vaiheessa sitä ja antaa Pinskullekin takaisin. Vaan Tiimarista en saanut sitä. Mullahan olis sinne lahjakortti, vaan kun ei kuulu valikoimiin. Itseasiassa Tiimarin myyjä ei edes tiennyt, mitä se tarkoittaa. 

Kokeiluni tuloksena tein sitten tuollaisen lintuhäkin. Ja lintuhäkistä atc-kortin. Ja tuon kortin leimasimet ovat siitä vastikää kertomastani yllätyksestä, jonka Pinsku ja Korttisirkuksen Nanna minulle järjestivät. IHANIA! Sekä nuo ystäväni, että leimasimet. :)

Atc:ssa koukero on stanssattu ja sitten copiceilla ja pro markereilla väriä pintaan. Muutama timangikukkanen ja puolihelmi liimalla kiinni. Kartongin palasessa oli sulan kuva jo valmiina.

Tämä atc on matkustamassa Englantiin, joten en laita vapaasti vaihdettavaksi. itseasiassa Enkkuun on menossa muitakin kortteja samalla ja niitä tässä pikkuhiljaa teen ja täälläkin julkaisen.


AnniTannin kanssa vaihdoimme 4 yllärikorttia.

Toki Tammikuun tuplat lähtivät hänelle extrana mukaan. Ihania paperimatskuja tuli kuoressa plus nämä vaihtarikortit:









Kiitos paljon AnniTanni näistä kauniista korteista! Ovat kaikki ihastuttavia! Hurmaavia 3D-yksityiskohtia. Kukkia, keijukaisia, vintagea... 
Tykkään tuollaisista. 



Ulkoilua on tullut harrastettua nyt parina päivänä sen verran, että luvassa kuvia myös ulkomaailmasta. ;D

Huomenna enemmän niistä retkistä.

Kommentit