Et ole yksin. Koko maailmaa kohauttava tauti riehuu ympärillämme

Ajatuksenani oli laittaa tänään uusi arvonta käyntiin. Nyt kuitenkin Suomessa on otettu käyttöön poikkeusolot ja valmiustila.  Suru, pelko ja epätietoisuus ovat valloillaan. Tällaista tilannetta ei ole Suomessa ollut sota-ajan jälkeen koskaan. Sen vuoksi koen tärkeämpänä kirjoittaa sinulle aiheesta vielä tänäänkin. Laitan arvonnan toisena päivänä.


Maamme rajat suljetaan, liikkumista rajoitetaan, joukkotilaisuudet perutaan, koulut ja päivähoito suljetaan, vierailla ei saa sairaaloissa ja laitoksissa, ellei kyse ole esim. Kriittisestä saattohoidosta ja niin edelleen.
Tämä koskettaa suuresti myös yrityksiä, joista asiakkaat jäävät pois, jotka sulkevat ovensa tai ei vaan tavarantoimitus enää kulje. Jää nähtäväksi, moniko pienyrittäjä sulkee ovensa lopullisesti. :( Yrittäjien kannattaakin olla nyt yhteydessä pankkiin ja sopia lainanmaksuista lykkäystä tai edullista uutta lainaa.

Tämä todella koskettaa meitä kaikkia vaikkemme suurin osa olekaan hengenvaarassa. Jokainen kuitenkin on tilanteessa, joka jättää meihin jälkensä tavalla tai toisella. Olipa sinua kohtaan jäävä jälki sitten taloudellinen, terveydellinen, odotetun lomamatkan peruuntuminen, somessa vastaan tullutta nimitystä käyttäen: "koronakotoilu" tai mikä muu tahansa, et ole yksin tässä. Koko Suomi ja koko maailma on nyt yhtä. Niin Suomi kuin Ruotsikin, USA, Australia, Afrikka, Venäjä, Irak, Mongolia, Kiina, ... ihan kaikki me olemme nyt saman asian puolesta taistelevia. Enää ei ole väliä ihon värillä tai uskomuksilla, iällä tai painoindeksillä.


Me haluamme terveyden koko maailmaan ja haluamme korona-viruksen kuolevan. Haluamme maailman muuttuvan turvallisemmaksi! Onko nyt Äiti Maa herännyt puolustautumaan ja vaatii järeitä muutoksia esim. Eläinrääkkäystä kohtaan, yhtyy sukupuuttoon kuolevien lajien hätähuutoon, taistelee hygieenittömien torien sulkemisen puolesta, vaatii oikeutta niin naisille, tummaihoisille kuin seksuaalisesti toisin suuntautuvillekin? Uskon nimissä sotimisen loppumista  jne ? Vaatiiko Maan äiti nyt pysäytystä vallan ja rahan janoon hinnalla millä hyvänsä? Me elämme Maassa ja meidän kaikkien ON turvattava myös Maan hyvinvointi ja luonnon hyvinvointi. Meidän itsemme turvallisuus. Tällaista ei saa tapahtua siksi, ettei ihminen välitä.

Luethan edellisen postaukseni COVID-19.sta


Oletko yksin ? Kaipaatko henkistä tukea? 

Tässä elämän mullistuksessa jää helposti yksin ajatustensa kanssa. Tarjoudun olemaan läsnä, jos tahdot kerran tai pari kirjoittaa mietteitäsi jollekin. Kirjoita sähköpostia osoitteeseen Somanyinspiration@gmail.com

Luen mielelläni sähköpostisi, vaikkei pelko olisikaan läsnä sinulla. Voit kertoa mietteitäsi blogistani tai aiheideoita. Voit kirjoittaa lempikirjoistasi tai mitä nyt haluat . Erityisesti, jos olet kotona aivan yksin tai koet, ettet tiedä, kenelle kertoa huolistasi. Vastaan jokaiselle sähköpostitse, resurssieni rajoissa.

Sillä ei ole merkitystä, minkä ikäinen olet, missä maassa asut, tunnemmeko toisemme vai emme, onko sinulla pelkoja vai yksinäistä.  Mielummin kirjoita minulle, kuin että jäät yksin. Älä epäröi. En ole tuomitseva tai etäinen. Tässähän minä olen. ;)
Kirjoita ihan sen mukaan, mikä tuntuu tarpeelliselta.


Älä kirjoita näitä:
 • Hävyttömyydet
 • Seksistiset puheet
 • Rasistisuus
 • Älä kirjoita solvauksia
 • Muu asiattomuus 
 • Älä lähetä kuvaasi, jos olet alaikäinen
 • Keneltäkään en tahdo alastomuuteeb viittaavaa materiaalia
 • En tarvitse osoitettasi 
 • En tarvitse puhelinnumeroasi

Sinun ei tarvitse kertoa nimeäsi tai missä asut. Nimimerkkikin riittää. Toki etunimi olisi kiva kuulla, mutta sinä päätät. Alaikäisenä tarvitset huoltajan suostumuksen kirjoittamiseen.
 • Halutessasi voit myös pyytää minulta ilmaista kaukorukousta, jonka teen oman henkilökohtaisen rukoukseni yhteydessä illalla tai aamulla.
 • Voin myös halutessasi pyytää hyviltä henkimaailman olennoilta tai enkeleiltä sinulle suojelusta. 
En ole mikään koulutettu enkelihoitaja tai muu henkinen auttaja, mutta olen itsenäisesti kursseja käynyt ja oppinut kymmeniä vuosia, löytänyt oman tapani uskoa Jumalaan ja henkimaailmaan myös omien kokemusteni kautta. 
Ennen työkyvyttömyyseläkettä opiskelin mielen- sekä lasten ja nuorten hoitoon.  Olen työurani tehnyt hoitoalalla. Se, että haluan tarjota sinulle mahdollisuuden ilmaiseen apuuni tulee ilman hyötytarkoitusta ja siitä itselleni esitetystä kysymyksestä: Mitä minä itse haluaisin, jos olisin yksin ja pelkäisin? -että joku  kuuntelisi ja auttaisi pääsemään peloista yli.

 • Halutessasi voin myös nostaa sinulle joko enkelikortin tai voimauttavan kortin. Minulla on useita eri korttipakkoja, joista varmasti löytyy se sopivin kortti nostaa juuri sinun tueksesi.

Tyhmiä kysymyksiä ei ole. Vastaamiseni riippuu tottakai kysymyksestäsi. Asiattomuudet jätän huomioimatta. Vaikka vain pieni osa ihmisistä lukee tämän ilmaisen mahdollisuuden, niin yksikin joka saa minulta apua tai lohtua, on tarpeeksi. Eihän minun omat voimanikaan riittäisi "pelastamaan koko maailmaa", jos edes maatani tai kuntaani. Koen kuitenkin tarpeelliseksi antaa edes mahdollisuuden, kuin vaieta valotyöntekijänä avun tarjonnasta.


Kiitos, kiitos, kiitos


Viltsumari

Kommentit

Majan Molla sanoi…
Ihanaa, kun haluat auttaa tässä hämmentävässä tilanteessa. Paljonhan tämä ajatuksia herättää ja voimattomuutta. Toivon sinulle kaikkea hyvää ja suojellusta!
Voi Molla, kiitos! Kauniisti kirjoitit.
En voi olla tarjoamatta tukea, sillä sain ylempää viestin, että minua tarvitaan. Ajatuskin siitä, että joku tuolla on yksin ajatustensa kanssa peloissaan..
huom. Viestimäärä on runsas. Vastaan kaikille saapumisjärjestyksessä! malttia! Samana päivänä en kerkeä kaikille vastaamaan. Älkää silti menettämä toivoanne!!

Suositut tekstit