ARVONTA ja BANNITYksi vaikeimmista päätöksistä bloggaajana on ilmoittaa, ettei joku tai jotkut saa osallistua arvontoihini enää. Se tuntuu samaan aikaan pahalta, saa surulliseksi, mutta samalla myös suututtaa. Suututtaa sen takia, ettei arvonnat ole tarkoitettu pelleilyksi ja moni osallistuu niihin siinä toivossa, että voittaisi palkinnon, minkä itselleen tahtoo. Minua suututtaa se, jos teen arvonnan kuvineen, näen vaivaa sen eteen. Moni osallistuja  odottaa tuloksia ja käy katsomassa, voittiko. Osa onnittelee voitosta. Sitten alkaa odottelu, milloin saan osoitteen. Ei näy, ei kuulu. Uusi palkinto on jo hommattava seuraavaa arvontaa varten. Huhuilen voittajaa useammassa paikassa. Mitään ei kuulu. Laitan sähköpostia, jotta tulisi blogiini katsomaan voittajan.
Ei. Aika umpeutuu.
Kun alan tutkia blogiani, huomaan saman henkilön voittaneen aiemminkin ja sama homma. Joka kerta hän katoaa kuukaudeksi. Siihen saakka, kunnes uusi arvonta starttaa.
Mitä voin muuta, kuin todeta,  ettei tämä henkilö aio voiton osuessa lähettää tietojaan?!

Erika, sinut on bannattu. Enää et voi osallistua arvontoihini. Porttikielto on voimassa syyskuun loppuun saakka ja syyskuun haaste mukaan lukien, vaikka arvonta olisikin lokakuussa.  Toistuvien rikkeiden vuoksi päätöksestä ei voi enää valittaa. Lisäksi arvontasäännöt muuttuvat pysyvästi. Lue uudet säännöt alta! Klikkaa kuvaa niin se näkyy suurempana. 


Säännöissä ehkä ne eritoten muuttuneet ja siksi  huomioitavat ovat kohdat 4, 5, 8 ja 9 sekä 11. 

Maaliskuun arvonta 
Arvonta-aika: 29.3-7.4.2020.
Palkinto: 2 pakkausta muistilappuja sekä pieni yllätys.
Palkinto arvotaan nyt uudestaan maaliskuun palkintona, sillä se jätettiin  lunastamatta helmikuun arvonnasta. Lisään mukaan pienen extran.

Lue uudistuneet ohjeet! Näin varmistat oikean osallistumistavan sekä tarvittaessa oikean lunastustavan. Jos olet alle 18-vuotias, kysy huoltajaltasi, esim. Äiti tai isä, ensin, saatko osallistua arvontaan ja kertoa osoitteesi minulle, jos voitat.

✅Kuukauden arvontakysymys: Pelottaako Coronavirus sinua ja kuinka torjut ahdistuksen ja tylsyyden nyt karanteeniaikana? Jos olet edelleen töissä, kerro fiilikset, miltä työnteko tuntuu tässä elämänvaiheessa?

Jos jaat kuvan, jaa tämä alempi kuva. ⤵️ kiitos.Onnea jokaiselle osallistujalle!


Kommentit

Nanna sanoi…
Ei pelota oikeastaan mutta kieltämättä hirvittää. Uutisia tulee joka tuutista ja olen alkanut hyppäämään osan yli kun alkaa ahdistaa. Minut lomautetaan viikon päästä kun "kesälomani" loppuu ja se ahdistaa koska toimeentulo on taas tiukilla. Töihin on ikävä. Ajan saan hyvin kuitenkin kulumaan lenkkeilyllä,askartelulla,leivonnalla ja lukemisella ja äänikirjoilla sekä täällä netissä:) Kiitos arvonnasta,olen mukana!
Kuuraparta (Khtlsvn jutut vuodatus.net) sanoi…
Tulin lukasemmaan tätä otsikon takkii. Heh heh, sama onkelma oll minullakkii :D. Taisin sit viimesseen arvonttiin laittookkin, et ei pelekästtään palakinnon toivos osallistus. Noh, ei osallistunu kukkaa? En tiijjä sit syyt,eikö muut uskalla sit osallisttuu? Mikälie syy? Sit semmone, ku ei ies viititä käyä kahtomassa voittiko?

Eipä oikkein pelota, se tulloo mikä tulloo. Töissä käyn, eipä tuo ihmeemmi erinlanlaista ou.Soppailu vähentyny aika palajo. Siästtyypähän muistilaput;D.Semppiä kevväässeen
Hyvät ja selkeät arvontasäännöt!
Minua huolestuttaa perheen, läheisten, tuttujen ja tuntemattomien puolesta. Mietin, että mitä tehdään ettei sairastuta ja miten selvitään jos sairastutaan. Kuulumme erityisryhmään kaikki ja se lisää huolta. Päivä kerrallaan sopeudumme erilaiseen arkeen. Tyttäret opiskelevat etänä, minä opetan etänä ja mies käy töissä entiseen tapaan. Teemme kaikkea kivaa, mitä kotona voi tehdä. Nyt aamulla kävimme miehen kanssa kuntosalilla. Eipä ollut porukkaa klo 6 sunnuntai aamuna - oomme puolet salilla oloajasta kahdelleen. Luottavaisin mielin katsomme kohti kesää, vaikka Kainuussa kesäkuu on koronan takia haastavinta aikaa. Kaikkea hyvää teille <3 Mukana arvonnassa! <3
Anonyymi sanoi…
Kyllä minua pelottaa välillä aivan kamalasti, perheen puolesta eniten ja sitten itseni jos tehohoitoon pitää turvautua, toistaiseksi olemme kaikki kuusi kunnossa mutta sehän on vain pieni hetki jos saa tartunnan. Kalastan aikani kuluksi puolison kanssa, se rauhoittaa ja nautimme luonnossa olemisesta ja ne eväät, ne vasta maistuvat hyvältä ulkona.
aiholapp at lailanet.fi
Minulla on työt jatkuneet lasten kanssa, mutta hiljaiselta tuntuu normaalimenoon verrattuna. Olen realisti koronankin suhteen, ei ole aikaa hötkyillä, mutta käsiä pesen erityisen paljon ja käytän käsidesiä ja suojahanskoja yms.
Osallistun arvontaan ja minusta uudet säännöt ovat oikein hyvät!
outi.krimou@outlook.com
Se on kurjaa, kun osallistutaan kaikkeen, muttei välitetä toimittaa osoitetta. Mitä hyötyä siitä osallistumisesta sit on? Mulla nyt on osallistujia ollu toistaiseksi, ja heillekin tämä on varmasti inhottavaa. Tsemppiä sinullekin. :)
Toivon todella, että pysytte terveenä.
Toivottavasti vain pakosta olevat lapset ovat hoidossa
Anonyymi sanoi…
Ei nyt ehkä pelota, mutta jonkin verran kauhistuttaa kuitenkin. Itse olen lomautettuna nyt kotona lasten kanssa, pidän neljälle lapselle kotikoulua. Kotona ollaan tiiviisti, mutta yllättävän hyvin on mennyt, ollaan vältytty riidoilta ja viihdytään hyvin toistemme seurassa. Mies käy töissä ja hoitaa samalla kauppaostokset.
annu.liina78@gmail.com