Hae tästä blogista

Tuhkimotipat, hyvästi bad face day


Mun elämässä on niin bad hair dayt kuin bad face daytkin. Molempia yhdistää se, ettei peiliin tohtisi katsoa ja jos katson, vastassa on petolinnan peräpää sekä itse petolintu. Jotain tarttis tehdä, mutta mikä  auttaa? Hiuksiin on helppo kietaista vaikkapa hiuslenksu, mutta kasvoja  on vaikeampi laittaa piiloon. 


Vihdoin viimein päätin kotiuttaa pitkään mieltäni kaivelleen paketin Ruohonjuuresta. Tuhkimotipat itseni hemmotteluun.


Erityisesti ilahduin siitä, että pahvipakkaus  avautui kaataen seinät alas. Ihana! Avatun paketin sisällä oli ihana pussukka, jossa seerumipullo oli. Luksusta! Ja kun miettii, ettei kaupoissa noi pussit maksa montaa euroa, niin edullisesti saa asiakkaalle ilon ja luksus-fiiliksen jo heti ensi kättelyssä. Mulle pakkaus on tärkeä. Se luo sen ensivaikutelman.


Ranskalainen Terre d’Oc on vuonna 1995 perustettu  ECOCERT-sertifiotu luonnonkosmetiikkasarja. Terre d'oc-tuotteet ovat saaneet inspiraationsa maailman naisten kauneusrituaaleista mm. Marokosta, Intiasta, Balista, Japanista ja Burkina Fasosta. Tämä mun tuote on Marokon inspiroima. 

Kaktusviikunaöljyn siemenet ovat pullollaan antioksidantteja, anti-age ominaisuuksia, jotka kosteuttavat, uudistavat, ravitsevat ja pehmentävät ihoa. Marokon pikkukylissä naiset tekevät näistä upeista antimista kallisarvoista kaktusviikunaöljyä käsityönä. Käsin sen vuoksi, jotta kallisarvoiset ominaisuudet säilyvät aina seerumiin saakka. Kyllä. Tätä samaista öljyä siis on Terre d'orin seerumissa. 

Kunkin maan kohdalla tuotteet pohjautuvat ikivanhoihin kauneudenhoidossa käytettyihin kasveihin. Osa tuotteiden tuotosta käytetään humanitääriseen työhön, kuten tyttöjen koulunkäynnin tukemiseen kehitysmaissa.
Kaktusviikunaseerumi tunnetaan myös nimellä tuhkimotipat. Tämä aikuisen naisen itämainen seerumi on ihan must!


Kaktusviikunaseerumi on heleyttävä kasvoseerumi, jolla on tehokkaita ikääntymistä ehkäiseviä vaikutuksia. Kaktusviikunaöljy edesauttaa säilyttämään ihon nuorekkuuden ja hyaluronihappo piilottaa ikääntymisen merkit täyttämällä uurteet ja kirkastaen ihoa. Aivan niin ihana tuote, kuin miltä näyttääkin.  Nyt minä tiedän vastauksen naaman "piilottamiseen"  ja voin peilille sanoa, että mulla on good face day, eikä kasvoja todellakaan tartte piilottaa. Ootsä jo huonannu että mun kasvot ovat täällä some-maailmassakin näkyvillä? Yksi syy siihen on Tuhkimotipat. Älä säkään peittele kauneuttasi. 


Kaktusviikunaseerumi levitellään aamuin illoin kasvojen pesun jälkeen kevyesti taputellen. Seerumi on kevyt ja helppo levittymään ja imeytyykin nopeasti.  Tuoksu on ihana, joten sekään ei tässä tuotteessa häiritse ihon kauneusunia silloin, kun sinä itse valvot tai nukut.

Jo ensimmäinen käyttökerta sai pienempiä muutoksia näkyviin. Seerumi huuhtoutuu iltapesulla osittain pois juonteista, joissa se on saanut päivällä aikaan optisen harhan siloudesta. Sen verran apua kaktusviikunaöljystä on ollut, että jos meikkaan,  meikki näyttää paremmin asettuvan kasvoilleni, eikä ihan niin helposti ajaudu uriin ja juonteisiin. Katsekin on pirteämpi ja valoisampi, eikä se kaikki johdu todellakaan fiiliksestä , primerista tai meikistä, sillä sama valoisuus on ilman meikkiäkin.

Mistään suuresta muodonmuutoksesta ei ole kyse kuitenkaan, Ei, en todellakaan väitä, että juonteet katosivat kasvoilta ja nuorruin 20 vuotta. Ehei. Syviä juonteita on yhä ja pysyy ja kaksoisleuka roikkuu. Niihin seerumi ei tehoa.

Ihana olla nainen! Ihana tuntea olevansa NAINEN!

PS. Jos innostuit tuotteesta, niin tosiaan Ruohonjuuresta mulle tämä tuli ja yhä mäyttää olevan tuotetta hyllyssä. Myös verkkokaupassa.

11 kommenttia:

 1. Tämä täytyy pitää mielessä, ko.sarjan tuotteita en olekaan hetkeen käyttänyt :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva ja kaunis tuo pussukka <3
  Ansku / Lumikumpu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Pelkkä pullo olisi toki sisällön puolesta ihana, mutta pussi kruunaa kaiken

   Poista
 3. Tää on ehdottomasti yksi parhaista seerumeista ikinä! <3

  VastaaPoista
 4. Minä rakastan kaikkia seerumeita <3
  Ihanaa iltaa sinulle Viltsu!

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa ihanalta tuotteelta, täytyy pitää mielessä kun nykyinen seerumi loppuu :)

  VastaaPoista
 6. Onneksi me miehet päästään melko helpolla. En juuri jaksa pelästyä peilistä aamuisin katsovaa naamaa, jos nyt ylipäätään muistan edes peiliin katsoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se taitaa olla. Vaikka kyllähän kosmetiikkaa löytyy miehillekin, eikä yhtään hullumpi idea käyttää. Mulla tuo bad face day pitää sisällään silmänaluspussit, turvonneet silmät, mustat pandasilmät, näpyt...

   Poista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

B niinkuin banaani; onko värillä väliä? Tee itse banaaniherkku kesäksi

Minun aakkosissa B tuo välittömästi mieleeni herkkuhedelmän, banaanin. Banaani on ollut iät ajat yksi suosikeistani sen energiapitoisuuden,...

Kestosuosikit