Fortnite kortti ja paketti pojalle


Kysyn joka vuosi kummilasteni lempi hahmoja, jotta voin tehdä asiaan kuuluvan kortin. Isoveljeni poika ilmoitti tykkäävänsä vain ja ainoastaan Fortnitestä, joten lähdin nettiin selaamaan kuvia, miltä ne edes näyttävät. Koska kyseinen kummipoika on jo koululainen ja siinä mielessä "iso poika", ei sensuurin tarvinnut olla ihan niin näkyvää, kuin pikkuisilla. Siispä tulostin mm. aseen tähtäimen ja muuta teeman härpäkettä. Lahjoina oli mm. Minecraft-legoja, joka myös on ollut IN jos Fortnite ei ole napannut just sinä hetkenä. Lisäksi oli lasikuulia, limaa, yms.


Kortin kanteen laitoin kultamitalin ja kolikoita Fortnitestä. Tämä 9 vuotias nuori mies rakastaa timantteja ja pinkkiä. Tässä asiassa, tai no, lempivärissä, hän on tullut serkkuunsa, eli minun poikaani. Minun lapsenihan myöz rakastaa pinkkiä. Lisäksi limeä ja turkoosia. Tykkään todella, ettei hän ole mustavalkoinen. Kukin toki tavallaan.


Kortin sisäpuolella on stanssattu timantti, jonka täytin timantein ja glitterillä. Kerkesin kirjoittaa kortin ennenkuin muistin ottaa valokuvan, joten yläkulmassa on sutattuna onnittelut.


Toisella puolen on pinkkiä satiinihohteista lahjanauhaa käytetty. Aseen tähtäimessä on valikuva synttärisankarin kaveribileide  täytekakusta.  Runo kuuluu näin:

Jos mä onne  kiinni saisin,
Sinulle sen lahjoittaisin.
Pistäisin sen pakettiin,
Kiinnittäisin rakettiin
Ja sen tietokoneeseen
Ohjelmoisin osoitteen. 
Onko ennen nähty moista
-Paketin kun aukaiset,
Onnen pommin laukaiset?
Sinkoo sirpaleita ilon,
Yhden viiva viiden kilon. 
Riemu koko kodin täyttää, 
Lahjaa moista kelpaa näyttää. 
Kavereillekin voi jakaa,
siitä oikein olan takaa. 
Ilon pikku pipanoita.
Ne ei ketään vahingoita. 


2 kommenttia:

  1. Onpa hieno kortti. Minunkin poika pelailee välillä fotnitea Karkkilan reissuilla, mutta minä en tiedäkään tuosta pelistä mitään. Pitää mennä googleen :)
    Kivaa viikonloppua sinulle Viltsu <3

    VastaaPoista
  2. Hieno kortti ja runo! Ja erittäin tuttu peli. Meidän molemmat pojat pelaa. Toinen Xboxilla ja toinen tietokoneella.

    VastaaPoista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

Blogitekstisuositus

Joulukalenteri, luukku 10. ARVONTA

On tullut Joulukuun Arvonnan aika. Osallistuminen on helppoa: Kommentoi tätä blogipostausta ja jaa halutessasi kavereillesikin osall...