Hyvää ystävänpäivääJos vaan mitenkään voisin, lentäisin pitkin pinkin taivaan sun kanssasi ja rakentaisimme yhdessä Saturnuksesta laivan. Sillä me seilaisimme sitten sateenkaarta pitkin. Keräisin sulle kimpun tähtivyöstä ja mukaan sirottelisin kuun pölyä kirkkaimmasta yöstä. Auringosta kerisin lämpöä ja voimaa, iloa, onnea, satiininauhaa soivaa. Melodia olisi juuri se oikea. Se, josta sinä tykkäät kaikista eniten. Joka saa sinut rentoutumaan. Sen laittaisin soimaan sun korvasi juurelle hiljaa. Sinä hyräilet.

 Ottaisimme oikein kovat vauhdit sateenkaarta pitkin kuppikakkujen maahan. Poimisin puusta ne kauneimmat ja maistuvimmat herkut ja ojentaisin sinulle ne pajukorissa, jossa punavalkoruutuinen liina mukana. Tulisin sitten taaksesi laittaen käteni sun silmille ja kysyisin; "arvaatko kuka?". Nauraisimme ja sinä tietäisit vastauksen. Tottahan toki. Ja kierähtäisit ympäri. Naurusta ei meinaisi tulla loppua.

Ja kun päivä alkaisi painua vuorten taa, alkaisi meillä pyjamabileet ja tyynysota. Lopulta nukahtaisimme ja näkisimme unta onnellista. Ystäväni.. kiitos kun olet olemassa!
 -Viltsu-

4 kommenttia:

 1. Ihanaa ystävänpäivää sinullekin Viltsu <3

  VastaaPoista
 2. Ystävänpäivä meni mutta aina voi lähettää lämpöisiä terveisiä päivään <3
  Laitoin sinulle sähköpostilla yhtetystietoni, jos ei ole tullut laita minulle viestiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oli tullut viesti ja vastasinkin jo aamupäivällä. :)

   Poista

Koskettaako aihe sinua?
Onko sinulle tuttua tai heräsikö mielenkiinto?
Kiitos, kun kommentoit!
Sinä olet syy siihen, että Inspiration on olemassa.
Jatkossakin..

Ystävyydellä Viltsumari

Blogitekstisuositus

Kaverikeinu atc

Osallistuin keväällä Estherin järjestämään  askartelutarvikevaihtoon, jossa tehtiin vaihtoparille myös atc-kortti ystävyys-teemalla. Halu...