Nalle ja helmikuun Arvonta


Mitäpä sitä muuta tekemään "hyvällä hetkellä" kuin askartelemaan. Tällä kertaa syntyi nallekoru, toisin sanoen avaimenperä. 


Tämä nalle on hassun hauska ja erottuva. Ei mikään pehmonalle tai arka Puh, vaan lujatekoinen, sopivan nenäkäs karhu. 


Koru on kevyt siihen nöhden  kuinka iso nalle on. Mutta silti tosiaan kookas, jotta helpossti löytyy käsilaukusta eikä hukkaannu pöydällä mainoskasan sekaan. 


Koska ystävänpäivä on ihan kohta, haluan nallen pääsevän pian uuteen kotiinsa talviunille. Vaikka ihan käytännössä tämä nalle ei taida juurikaan nukkua. Oikea teräsnalle. Voit osallistua arvontaan instagramissa @inspirationblogi n sivulla. Jätä samalla sun kaikkien aikojen rakkaimman pehmolelun emoji kommenttiin.
Arvonta on täysin siis IG.ssa nyt.
Voit halutessasi kertoa täällä blogissa sun pehmolelusta sanoin ihan mielenkiinnosta.

Niin ja hei, tammikuun arvonnan voittaja on Silkku. Hän saa kasan leimakuvia. Onnea!

4 kommenttia:

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

Blogitekstisuositus

Joulukalenteri, luukku 10. ARVONTA

On tullut Joulukuun Arvonnan aika. Osallistuminen on helppoa: Kommentoi tätä blogipostausta ja jaa halutessasi kavereillesikin osall...