Rakkaustarina

Silloin kun rakastuu, sen haluaa näyttää ja kertoa kaikille. On vaikea salata tosirakkautta, etenkin, kun sen näkee naamasta. Naamasta näkee myös tosirakkauteni Ruohonjuurta kohtaan ja luonnonkosmetiikkaa kohtaan. Itseasiassa kokeilin taas kemiallisesti valmistettua kasvovoidetta, ja naamaani ilmestyi näppyjä ja tukkeutuneita ihohuokosia. Onneksi luonnonkosmetiikalla sain jälleen kasvoni rakastumaan. 

Eko vistan tuotteista olen jo kauan käyttänyt paria öljyä, ja ilman niitä ei vaan tule mistään mitään. Toinen näistä on Arganiaöljy, jota käytetään korjaamaan ihoa ja ravitsemaan sitä. Toinen kestoluottotuotteeni on Helokkiöljy, joka parantaa ihon elastisuutta, pehmentää ja silottaa sekä parantaa ihon kykyä säilyttämään kosteutta. Eko vista ON laatua! 


Siispä innolla testasin ja sinullekin hehkutan eko vistan Shea butteria, eli Sheavoita. (Karitevoi)
 Sheavoi hoitaa, kosteuttaa, vahvistaa ja suojaa ihoa monipuolisesti. Lisäksi se sisältää luonnostaan paljon vitamiineja kuten A, E ja F. Niitähän tarvitsemme ihan jokainen. 

Sheavoita voi käyttää ihan siltäänkin, mutta myös sekoittamalla saippuaan tai voiteisiin. Sheavoi on todella monipuolinen voide, jota voi käyttää ihottumiin, ärtyneen ihon hoitoon, huulivoiteena, kuiviin kantapäiden rasvaukseen, suojaksi paahteelle, pakkaselle ja kylmälle viimalle. Sopii hyvin myös vauvojen ihon hoitoon. Ihoa vahvistavan ja elastisuutta lisäävän vaikutuksensa vuoksi se on hyödyllinen myös raskausarpien ennaltaehkäisyyn ja jo syntyneisiin arpiin. 

Minun käyttötarkoitukseni ovat olleet kantapäät, jotka ovat olleet usein rohtuneet ja ilman säännöllistä hoivaa ne lohkeilevat ja ahavoituvat. Sheavoi on tässä erinomainen ja miellyttävä tuote. toisinaan huulivoidefriikinkin huulivoiteet ovat hukassa (lue: liian kaukana ja kehtuuttaa lähteä hakemaan), mutta Sheavoi on käden ulottuvilla. Siispä sipaisen sitä huulilleni ja jovain helpottaa! Ja ajatella, että samaa voita voin huoletta hieroa myös vatsalleni pehmentämään raskausarpia. TÄYDELLISTÄ! Huom, ei tuoksu juurikaan miltään! 

Tämä ihanteellinen monitoimivoi ei maksa edes paljoa. Luonnonkosmetiikan parhaita paloja ehdottomasti! Kurkkaa tästä ja tilaa omasi



Toinen mikä minun sydämeni saa villinä pamppailemaan, on kotimainen Flow kosmetiikka-brändi. Olen käyttänyt muutamaa heidänkin tuotettaan, joista mainittakoon mm. esittelemäni Vanilja & appelsiini Himalajan suolakuorinta. Ehdottomia suosikkejani.

tänään esittelen Flow kosmetiikalta hurmaavan kasvovoiteen, jossa sopusoinnussa ovat Tyrni ja Puolukka. Tämä kasvovoide on erityisesti tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle ja se rauhoittaa, uudistaa ja vahvistaa ihoa. Tyrni & puolukka kasvovoide parantaa ihon kimmoisuutta ja hehkeyttä sekä suojaa antioksidanttisesti. Minulle tästä on ollut iloa näin talvella, kun kasvoni ovat olleet erityisen kuivat. Minkään ohjekirjan mukaan en ole kenties toiminut, mutta kun olen kasvoni voidellut, en ole sen jälkeen heti pessyt käsiä, vaan olen antanut lopun voiteesta (jämät) imeytyä käsiini. Voide kuivuu nopeasti, joten ongelmaa ei ole ollut jatkaa puuhasteluja. Kätenikin ovat nauttineet kotimaisten marjojen parhaista puolista. 

Löydät tyrni & puolukka kasvovoiteen TÄÄLTÄ.
Joko sinulla on uusin Ruohonjuuri -lehti? 



yhteistyössä Ruohonjuuri

Kommentit

Tiia Koivusalo sanoi…
Ooh tuo Tyrni&Puolukka kuulostaa taivaalliselta! Oma suosikki on myös se appelsiini vanilja se oli oikeaa juustokakkua jota olisi tehnyt mieli haukkaista. Ihanaa päivää Viltsu <3
Mua niin harmittaa kun jää moni tuote tuonne kaupan hyllylle. Haluan, että meillä on vain tuotteita, mitä kummatkin sekä minä että tyttö voidaan käyttää. Tuo Shea butter ei käy hänelle :(
Irja Viirret sanoi…
Karitevoita olen kokeillut ja olen kanssasi samaa mieltä että on hyvä tuote, sellaisenaan kasvoille liian jäykkä ja pastamainen. Pitääpä tutustua tähän argania öljyynkin, voi olla että olen jossakin muodossa siihen törmännytkin. Lisäksi käytän öljyjä kuivan ihon vuoksi myös sisäisesti, tyrniöljy ja vehnänalkio olvat sopineet parhaiten.
Tiia, lusikka kädessä luolaan sitä samaa juustokakkua. . Huh. ;)
Mustis. . Oletko kokeillut ensin hieroa kämmenten välissä voin pehmeäksi? Minä käytän nimenomaan sillai kasvoille. Tai oikeastaan joka paikkaan. Helpompi levittää lämmitetty voi käsien välissä