"Kuumeessa"

Rakkauspakkaus 
Minulla oli ihana järkkäri lainassa Pääsiäisen ja nyt sitten olen kuumeessa. Nimittäin kamalan kovassa kamerakuumeessa. Eihän siinä vanhassakaan vikaa ole, eikä se edes kirjaimellisesti vanha ole, sillä Murunen osti sen minulle reilu 5 vuotta sitten. Olimme tavanneet silloin kesällä, ja syksyllä minulla oli synttärit. Olin niin hämmentynyt siitä lahjasta, etten tiennyt oikein mitä sanoa. 

Äitini makasi sairaalassa ja menimme sinne tapaamaan häntä ja esittelin Murusen äidilleni. Samalla kerroin, että kyllä tuo nainen tosissaan kanssani on. En uskokaan, että muuten olisi parin sadan kameraa ostanut. Ja niin on rakkaus kukoistanut myötä- ja vastoinkäymisissä. Ensi vuonna me sitten sanomme TAHDON. Jos mietit, että eikö me jo olla naimisissa, niin joo, ollaan rekisteröity, mutta ensi vuonna oikeasti avioliitossa. Maltan tuskin odottaa! Se on meille iso juttu. 

No nyt asia taas meni raiteiltaan, joten palataan kameraan. Eli testasin, ja rakastuin. Kyllähän järkkärillä niin paljon paremmat kuvat saa. Puhumattakaan kännykän kuvista vertailuna. Mutta onhan se sellainen investointi, että tiedä sitten. Minulla on hakemuksia vetämässä mm. pysyvästä eläkkeestä määräaikaisen sijaan, joten jos se tuo tulosta, kamera voisi olla ajankohtainen palkintoni. Eikö totta? 

Itseasiassa tarvitsisin vinkkejä sinulta. Olen miettinyt, että jos tai kun saan pysyvän eläkkeen, kuinka kiitän kahta lääkäriä, joiden ansiota se olisi. Onko asia nyt edes ajankohtainen, sillä päätös voi ihan hyvin olla kielteinen. Mutta leikitellään ajatuksella. 

Mitä lahjaksi miehelle ja naiselle, jotka siis sinänsä vieraita minulle? 

Odotan tipuja

Huomenna on viimeinen päivä osallistua arvontoihin. Kaikki voimassa olevat arvonnat näet ARVONTASIVULTA. 
Ja koska kevät on ihanaa aikaa, laitan tähän pientä ihanaa ohjeenkin muodossa. 

VALKOSUKLAAKAAKAO

200 g Valkosuklaata
4 dl maitoa 
2 dl kuohukermaa
Kaakaojauhetta koristeluun

Mittaa maito ja puolitoista desiä kermaa kattilaan. Vatkaa loppu kerma vaahdoksi ja laita se jääkaappiin odottamaan. 
Kuumenna kermamaito kattilassa ja lisää pilkottu suklaa. 
Sekoita voimakkaasti, kunnes suklaa on sulanut. 
Kaada juoma laseihin. 
Koristele kermavaahdolla ja kaakaojauheella. 


kuohuviini

Otetaanpas myös kuplivaa keväälle! Skål! 

Kun alkoi orastaa

Olen lukemassa E-kirjaa, jossa kaksi vanhaa piikaa kehittelevät potenssilääkettä. Kuulostaa varmasti oudolta, mutta toisinaan tykkään lukea päätöntä huumoria, toisinaan taas syvennyn hyvinkin syviin tunteisiin, elämänkertakirjoihin. Kohtaloihin, joista emme täällä tiedä mitään. Tällä hetkellä, kun yritän muutenkin olla mahdollisimman paljon uutispimennossa voimavarojeni vuoksi, tuollainen hömppä on täysin omiaan. 

Onko sinulla kirja, jota luet nyt, ja kuinka se eroaa, Jos eroaa, yleisesti lukemistasi kirjoista? 

Instagram-arvonta

sydänkoru

Meitä oli 11 Pohjoismaissa asuvaa naista, jotka löimme hynttyyt yhteen ja perustimme Pohjoismaisen arvonnan Instagramissa. 11 palkintoa, 11 voittajaa! Oli ihana nähdä kuinka hienosti joukko samanhenkisiä ihmisiä ympäri Pohjoismaita toimivat yhdessä. Minulta palkinnoksi lähti kuvassa oleva sydänkaulakoru. Voittaja löytyi Englannista. 

matkakuumetta... taas! 

Matkakuume alkaa nostaa päätään. Onko tämä kuumeilu nyt oire jostain vakavammasta? Kuten kevätpörrin pistoksesta? Kenties jokin kevät inhluvenssa, joka pakottaa ihmispolon polvilleen anelemaan asioita? Ai kamalaa! 

Mikä "kuume" sinuun on iskenyt, vaiko eikö mikään? 


Mietin aina meidän uudessa sairaalassa käydessäni, että onkohan tämä solu-seinä oikesti hieno vai karmiva? Tuohan on ihan oikeaa solukkoa kuvattuna ja seinään läiskästynä. Oli siitä jokin juttukin, mitä solukkoa, mutta en nyt muista. 

Onko sinusta hieno, vai nou!? 

Ja nythän en siis arvostele itse sairaalaa. Se on upea ja tehokas. Sieltä saa apua. 
Ihan niinkuin lomalta palatessa myös meditaatiosta, jota taas pääsen jatkamaan. Ihqua! 


Kommentit

LauraKatarooma sanoi…
Mulla on matkakuume. Karsee sellainen. Ja ei yhtään rahaa lähtä reissaan mihinkään... :D
Katarooma, se tunne on kamala kun on Kaukokaipuu ja tietää ettei voi sitä millään tukahduttaa. Silloin minä meditointi itseni ulkomaille tai herkuttelen jollain sen maan tuotteella. Onko sinulla jotain lievityskeinoja?
Olipas paljon kysymyksiä :D
Mulla on krooninen matkakuume aina. Lahjaideaksi lääkäreille heitän leffaliput, kaksi lippua kummallekin niin pääsee puolison tai kaverin kanssa elokuviin.
Mä tykkään tosta soluseinästä, mut mä oonkin vähän outo :D
Salka sanoi…
Hmm, Outin vinkkaama leffaliput kuulostavat hyvältä idealta :) Tai sitten esim. leikkokukkia. Kukilla ei kaiketi voi mennä pieleen..? :)

Ja kamerakuume on kyllä paha, aijai! Itselläni sitä ei juuri nyt ole, mutta kenties objektiivikuumetta on havaittavissa..:D
Piiuli sanoi…
Leffaliput voisivat olla kivat, tai lahjakortit kirjakauppaan. Voisi hankkia mieleistään luettavaa tai miksei vaikka aikuisten värityskirjan. :)
Nyt tuntuis kuplivan sellanen shoppailukuume, mikä on vähän ikävä yhdistelmä tilin saldon kanssa. :D
Soluseinä on vau! Mua kiinnostaa kaikki mikroskooppisen pienet asiat, joissa lähemmin tarkasteltuna tapahtuu isoja ja tärkeitä asioita. Ja että ne solutkin koostuu atomeista ja atomitkin vielä pienemmistä osista. Ja kaikilla osilla on oma tärkeä paikkansa ja tehtävänsä. Kuin pieni maailmankaikkeus. Huimaa!
Outi , iski kyselyikä. Heh.
Salka , objektiiveja pitääkin olla heti muutama. Hih. Kamalia kuumeita.
Piiuli, luulen ettei miestä värityskirja kiinnostaisi, mutta nuorta naista ehkä.. vaikeaa kun ei ole nähnyt koteja tai tiedä harrastuksia.

Tuo pohdintaa on niiiin totta. Tuon takia en ole tyrmäävät vielä soluseinää. Siinä on pointtinsa, mutta ajatus siitä että se on oikeaa solua jonkun henkilön näytteestä. Se mietityttää eettisesti jotta olisiko teenä unen piirros ollut parempi kuin suurennus?
Tiia Koivusalo sanoi…
Uusi kamera älyluurin sijaan olisi aivan mahtava asia ja olisi kiva panostaa kuvaamiseen enemmän. Noh täällä on aina joku kuume, milloin ollut mukikuume, milloin sushikuume, milloin käsilaukkukuume, mutta nyt taitaa olla tuoksukuume tosi pahana. Ne on aarteita. <3
Tiia, et kai sinä vain ole hurahtanut pulloihin?! ;) tuoksut ja pullot ovat kyllä ihania.
KataMaria sanoi…
Mulla kans mieletön järkkäri kuume. Ku tuolla kännykällä ei saa pimeän aikaa oikein minkäänlaisia kuvia. Ja digikamerani on vaan niin huono. Että kunnollinen sen olla pitää!
Eli kuumeilen. :)