Alusasukuva , kortti sekä instagram february



Thank you for being so sweet. Kiitos kun olet ollut niin suloinen. 
Voisin antaa tämän kortin sinullekin, sillä olet tärkeä minulle !
Tehty P*skarteluhaasteeseen. 



Muistot vuosisatoja vanhat
muistojemme aartehistosta.

on meidän omamme
sisimmistä ajatuksista
sinua kiitän! 

teksti vanhasta kirjasta pilkottu eri sivuilta.


Ystävän ihana yllätysposti piristi päivää. Muutoin olenkin taistellut postimyynnin kanssa. Esimerkiksi kuukausi sitten viallisen tuotteen saaneena yhteenkään meiliin ei vastattu. Tänään soitin jo vihaisena, että missä vika. "no kun meilit menevät roskapostiin suoraan!"

Murunen tilasi toisesta paikasta tuotteen, joka ei alkanut kuulua perille. Maksuhan oli jo suoritettu. Lopulta vastaus puheluun "Ei ole tuotetta limen värisenä enää, joten laitamme oranssin". Eilen se paketti saapui, ja sisälsi PINKIN tuotteen. Palautukseen ja rahat takaisin! 



Paras kaikesta on kuitenkin kuvassa olevat rintsikat! Noin vuosi sitten tilasin vastaavat, ja ekassa pesussa olivat piloilla. Otin yhteyttä kuvien kera ja luvattiin toimittaa uudet. Useiden yhteydenottojen jälkeen kuulin selityksiä suositusta tuotteesta ja siitä, etten olisikaan koskaan ottanut yhteyttä heihin... Bla bla bla. Tänään vihdoin sain vuoden matkanneet rintsikat perille, mutta mukana oli myös LASKU! EIH! Ja eikun soittamaan! Saan repiä laskun! 
Minä niin toivon, ettei karhukirje tule eräpäivän jälkeen...
Voisinpa siis sanoa, että näitä rinsikoita on odotettu! 



Lopuksi vielä Instagramin helmikuun suosituimmat kuvat! 
Ekasijalla on sininen mandala.
Tokana komeilee enkelikorttini ja kolmannella sijalla on tirkistelyikkuna ulkomaailmaan, jossa stalkkerimme leijonanpoika. 

Kuinka sinun päiväsi on mennyt? 

Onko sinulla vastaavia ikäviä kokemuksia verkkokaupoista? 

Tai kivijalkamyymälöiden vaihtotuotteista? 

Kommentit

No välillä on kyllä joutunut tuotteita odottamaan. Kerran odotettiin miehen lenkkareita ties kuinka monta viikkoa. Kukaan ei vaan ollut tullista viitsinyt ilmoittaa, että ovat siellä olleet odottamassa tullimaksua (jonka siis piti sisältyä jo maksettuun summaan). Kyllä ärsytti.
Outi, voin uskoa! Olisi ihan kiva saada viesti heti.