Rakasta kasvojasi




Esittelin aiemmin DR.Hauschkan Ruusuvoiteen, joka suojaa pakkasilla kasvoja. Kasvojen suojaaminen on erityisen tärkeää talvella, sillä pakkasella kasvot ovat ne ainoa asia, joka meiltä on ilman vaatteita. Sisälämpötilasta ulos mentäessä lämpötilaero voi olla huikea. Jopa 50 astetta! Sellainen ei todellakaan tee hyvää kasvoillemme. Ruusuvoide suojaa siis tältä lämpötilan erolta sekä viimalta, kylmyydeltä, jäältä.. Voit lukea tarkemmin "TÄÄLTÄ"

Lupasin leudommilla keleillä esitellä Ruusuvoiteen kevyemmän version, ja tässä se nyt on. 


Dr. Hauschka on merkkinä suosikkejani, sillä sen laatuun voi luottaa. Niin myös ruusuvoiteidenkin kanssa. Kevyt Ruusuvoide on nimensäkin mukaan kevennetty versio Ruusuvoiteesta ja tarkoitettu keväthankien hohteeseen sekä kesäksi. Kevyt ruusuvoide suojaa ihoa ulkoisilta vaikutuksilta ja tasapainottaa ihon sävyä. Se on ihanteellinen päivävoide herkälle sekä normaalille, kuivalle ja ärtyneelle iholle. 


Ruusun, rohtosalkoruusun ja masmalon yhdistelmä vahvistaa ihoa ja tukee sen elinvoimaisuutta. Ruusuvesi, ruusuvaha ja ruusun uutteet tasapainottavat ja elävöittävät ihoa jättäen sille miellyttävän tunteen. Kuin enkelin siipisulan kosketuksen. Tuoksu voiteessa on kevyen ruusuinen, mutta se hälvenee nopeasti. Et siis tuoksu ruusulle (valitettavasti?) kovinkaan montaa minuuttia. 


Nyt on siis aika siirtyä Kevyempään versioon Ruusuvoiteessa. Aivan samalla tavoin, kuin siirrymme kevyeen ruokavalioon, vähennämme vaatetusta jne myös kasvomme kaipaavat keveämpää ilmettä ja hoitoa. 

Olkaamme ylpeitä naiseudestamme ja rakastakaamme kasvojammekin. 

tarrat: Angela productions

Dr.Hauschka, Right Connection Oy

Kommentit

Hyvältä kuulostaa tuo voide.
Ihana korttikin <3
Anonyymi sanoi…
Minulla on ollut isoja ongelmia ihon (naaman) kanssa näin talvipakkasella.
Esim. luomet kuivuvat päivän aikana. Ja tuntuu, että on vaikea löytää sopivaa päivävoidetta meikin alle. Olisikohan tuo kokeilemisen arvoinen?
Kiitos Outi. <3 Kortti menikin jo saajalleen.
Minna, suosittelen. Eritoten juuri Dr.Hauschkaa, sillä ainakin mulla naama kukoistaa tämän brändin ansiosta parhaiten. Silmänympärysvoide on yksi ihan ehdottomista suosikeisani myöskin. Ainoa, jolla oikeasti saa avun.