Kaiken maailman kuulumiset


Olemme koeajelleet korkeampaa autoa, jotta voisin paremmin myös automatkoilla. Täytyy myöntää, että Murusella on autokuume... On se minullakin osittain. Samalla realiteetit siitä, ettei ostaminen nyt ole mahdollista. 


Olen löytänyt rakkauden! Nimittäin Urtekramin Speltpopsit. Nämä ovat niitä "muroja", joita murosekoituksissa aina maistelin ja haaveilin siitä, että niitä olisi enemmänkin. Nyt voin ihan itse annostella sopivan määrän speltpopseja! 


Täydellinen myslivälipala !!! 


Olemme myös löytäneet Bulgurin, joka meille on uusi tuttavuus. Bulgur on kuitenkin niin maukas vaihtehto riisin, ohran ja couscousin tilalle, että tämä jäi pysyvästi ruokavalioomme! Kiitos Urtekram! Et petä koskaan! 


Olen ruokavaliolla tällä hetkellä. aina puhutaan laihduttamisesta ja siitä, kuinka pitää olla hoikka. Kuinka pitää saada painoa laskemaan ja kuinka ei saa syödä mitään. Minun ruokapäiväkirjassani kuitenkin tilanne on päälaellaan ja olen lisännyt ruokavaliooni vaikka ja mitä. Minun pitää syödä enemmän, minun pitää saada kaloreita lisää ja tarvitsen enemmän monipuolisuuttakin. Mutta kun ei pysty niin ei pysty... Eli taistelen sen eteen, että söisin lisää. Ruokalautasellani oliivit ovat siis sallittuja siinä missä jälkkäritkin. 


Olemme päässeet leffaankin pari kertaa. Viimeisin oli hurmaava Carol, sitä ennen Tanskalainen tyttö. Upeita naisia molemmat. Leffajuomat tarjosi Finnkino ja Battery. Tällainen elämyksellinen nautinto onkin tärkeää, sillä elän tällä hetkellä diagnoosihelvetissä ja tutkimusten ristitulessa. Voimavaroja on ammennettava kaksin käsin. Itsestä huolehtimisen tarpeellisuutta. Rakkautta. hyväksyntää. Itsekkyyttä ripaus matkaan. 


Inspiraatio on kevään myötä iskenyt useammin. Täällä selaillaan uusia ideoita ja suunnitellaan korttien lisäksi myös uusia koruja. 


Ja toteutetaan Inspiksiä. Papereita silputaan, sormet upotetaan maaleihin, sakset suihkivat ja liimapuikko tahmii kii.


Täällä leikitään ja ollaan yhdessä. 


Myös huilataan, levätään, laiskotellaan ja vötkyillään. Pesuhetkiä unohtamatta. 

Kaiken maailman kuulumisia...


Mitä sinulle kuuluu? 



Kommentit

EstherH. sanoi…
Kiitos kivasta postauksesta. Ikävää nuo sairauteesi liittyvät jutut. Mutta valoisa luonne ja läheiset pitävät huolta olemalla.Kevättä odotellaan jo meilläkin, sormet syyhyää multaan ja kiukku nousee kun vettä sataa, no tänään paistoi :)

Ja kiitos voin hyvin, jos ei oteta pikku juttuja huomioon,no en edes jaksa valittaa omistani. Elämä on mitä se tuo tullessaan, eikä edes aina kivoja juttuja, mutta näillä mennään. Perhe antaa voimaa kestää eteen tulevat murheet ja surut.

Kaikkee hyvää sinne sulle!!
Ihana Esther. <3 Kyllähän sitä kaiken maailman kremppoja on, mutta ei me niiden anneta lannistaa. Asenteella etiä päin vaan! Tuli ihan se appelsiinimainos mieleen! POOOIS ALTA JAHVAT TULLOO!
No ihan hyväähän minulle kuulu. Kovasti teen töitä ja pidän hauskaa samalla. Ukko ja lapset on kunnossa ja suht kunnossa olen itsekin.
Kiva, että sullekin kuuluu hyvää ♡
Unknown sanoi…
Mäkin tykästyin noihin Urtekramin "muroihin".