Chakrakaulakoru


Unelma-postauksessa näytin toteutuneen unelmani, kun tein itselleni chakra-korvakorut. Näet ne TÄÄLTÄ, ellet nähnyt aikaisemmin. toinen toteutunut unelmani on chakra-kaulakoru, joka myös on uusi. Löysin netin kautta kvartsin, jolla on kokoa ihan kivasti. Kvartsia nimenomaan etsin, eikä esim. savukvartsi tai ametisti kotoa kelvannut tähän tarkoitukseen. 


Ja sitten minä yritin säätää siitä kaulakorua. Ei hyvänen aika, että oli tekeminen sen kanssa! Lopulta useampi tunti ja pitkä pätkä hopealankaa piloilla kysyin, voisiko Murunen olla kiltti ja tehdä minulle chakra-kaulakorun kvartsista ja chakra-väreissä olevista pienistä kristallihelmistä. Ja voihan hän. 


Yhdessä väännettiin lankaa kiepille. Ekaksi tällaiseksi työksi hyvä. Olen tyytyväinen. Ja kokonsa puolesta ja pitkän ketjun puolesta sopii myös stressileluksi. 


Pienistä asioista kasautuu ilon ja onnen helmiä. Aivan samoin, kuin pienet surut ja murheet voivat kasautua suuremmaksi möykyksikin rintaan painamaan. Kerää siis onnen hippusia sieltä täältä ja tule onnelliseksi. 


Esittelin joitakin vihreitä astioitamme aiemmin ja mainitsin että olen kerännyt 30 vuotta ruskeaakin sarjaa. Heinä-sarjasta löytyy aina lisää uusia palasia, mutta kuten näkyy kuvasta, on niitä jo kiva kasa. Tässä kaapissa on vain arkikäytössä jatkuvasti olevat astiat. Lisää Heinää löytyy useammasta kaapista. Ja noi eriparikupit.. Heippa vaan! Jumbot aijon säilyttää.. EHKÄ?!
Ja en tartte vinkkejä kuinka kupit ja kipot järjestellään. Tämä on meidän boheemi kotimme. :D 

Kommentit

Tulipa siitä kaunis koru ♡
LauraKatarooma sanoi…
Tulipa kaulakorusta ihana! <3
Tiia Koivusalo sanoi…
Iloista viikonloppua Viltsu! <3
Anonyymi sanoi…
Ihana koru!
Susanna sanoi…
Aivan valtavan upea ja voimallinen koru!!!