Luisin kamala ötökkä invaasio

Kisuystäväni tahtoo kertoa erityisesti sinun kisukamuillesi varoittavan sanasen. 

kukkuluuruu!

Kamut hei, jotai ihan kamalaa tapahtui eilen! Pakko kertoa, sillä toivon, ettei teille tapahdu mitään näin järkkyä!

Mä ihan nätisti istuin omalla ikkuna-ovi-laudalla keittiössä ja kauniisti pyysin äitiä päästämään mut ulos. Siis se ikkunaovi oli auki partsile, mutta ulos ulos, eli partsin ikkuna raolleen.

Äiti vikisi ja volisi jotai aamukahvista ja että just kaato kuppiin ja so what!? Suorastaan melkein huusi mulle, tai sinakin ehkä tahtoi huutaa, että MUN pitäs olla hiljaa, vaikka mä vaan nätisti PYYSIN! Siis sillai hipihiljaa ja yhtään en korottanut ääntäni enkä vaatimalla vaatinut, pois se minusta! 

Äiti väitti, ettei ulkona ole ulkoiluilma. Siis eiks se tajuu, että AINA on ulkoiluilma?!
Pyysin uudestaan puoliksi jo partsilla, että avaa nyt se hemmetin ikkuna!
Ja ei, yhä se valitti, ettei ulos voi sateella mennä ja tuulee ja hitto mitä tekosyitä!
Mun piti jo siinä vaiheessa sanoa aika rumasti; "Nosta se ahterisi penkistä laiskamato ja avaa se ikkuna, jotta saan työntää pääni ja kaksi etutassuani ulos! "

Äiti esitti marttyyriä ja otti kahvinsa mukaan ja tiuski mulle, että avataan sitten, avataan sitten. Vannotti vielä, etten työnny ulos takatassuinenikin. PAH!
EI ! En ole koskaan työntynyt toisella takatassulla ulos yrittäen hivuttaa toisenkin takatassuni ulos. Mistä se moista edes kuvittelee!? Onks vähän itte ollu kolmella tassulla ikkunalaudalla!? 


No, äiti oli tyypillisesti tosi hidas! Mä näin ikkunan läpi, että taivaalla lentelee MILJOONA ÖTÖKKÄÄ! Voitteko kuvitella sitä paratiisia missä on miljoona ötökkää ihan sun tassujesi ulottuvilla ja senkus hyökkäät kii ja puret ne nirvanaan! WOHOO! AVAA! AVAA! AVAA! ja voi ku mulla oli tassuissa täpinää!



Vihdoin äiti sai luukun auki ja mä olin niin nopeeta ötökkäjahdissa! Mut SAAAKUTARALLAA! Taivaalta hyökkäs MILJOONA MÄRKÄÄ ÖTÖKKÄÄ MUN PÄÄLLE!!! Eikä äiti yhtään varottanut eikä kertonut että ne sylkee päälle ja ovat noin kovakuorisia ja pahoja! Ne oli tosi isoja ja äkäsiä ja sellanen sankka parvi niin hilse vaan pöllysi ku mä jäbä säntäsin pakoon keittiön läpi, eteisen käytävää pitkin verstaalle! Sieltä kuikuilin, saako äiti rohkeana pelastettua mut ja ittensä ja suljettua ikkunan ennen ku se parvi on sisällä! EI HEMMETTI!



Onneks äiti on rohkea ja sai homman haltuun! Sit pääsin äitin syliin turvaan ja suojelin äitiä siinä sylissä puskien ja kehräten, ettei äitin hysteerinen nauru-pelko olisi pahentunut. Äitiä pelotti ne ötökät tosi paljon! Onneksi mä olin rohkea! Hei jäbät! Mä pelastin äitini joltai rae-ötökkäparvelta! SIISTII!

Sit mastui minttunappi ja uni.

Ett hei, varoituksen hellä sananen: VAROKAA RAE-ja SADE-nimisiä ötököitä!

T:L niinkuin leijona aikuinen



Kommentit

Tosi pelottavan kuuloisia ötököitä :D
Nanna sanoi…
Nauroin ihan kippurassa tätä:) Voi urheaa Luis-parkaa!
Susanna sanoi…
Voi että kun oli pikkuisella hurjat paikat ;) Voit kertoa hänelle, että Luna on kohdannut samaiset parvet ;) Ihana tuo varoittava tarina ♥♥♥
Tiia Koivusalo sanoi…
Toinen se vaan on niin söpö <3 Täältä paukahtaisi sinulle haaste, mutta ei kiirettä, ei paineita, ei pakkoa. Jos tekee mieli saa ottaa kopin, mutta ei ole pakko.

Kivaa viikonloppua <3
Onneli Winter sanoi…
Tekstissä kiteytyy hyvin mä olen pahis, mä osaan, mä tiedän....mut hei äippä sä oot se paras :)
Outi, niin ne olikin! Kyllä jäi viimeiseksi kerraksi. Hih
Nanna, nyt voi jo nauraakin tälle. Hih. Ja voi mikä vauveliini Luis oli tuolloin!
Sussu, Luna-parka! Hih. Viime vuonna Carlos yritti ottaa samoja lumi-ötököitä kiinni ikkunan läpi. Miten kissat ovatkin niin suloisia!
Tiia, kissat ovat. <3 Onko teidän kissoja kiinnostunut lumi ja muut mokomat?
Onneli, sinäpä sen sanoit. <3