Siirry pääsisältöön

Näitä vaatteita ei tule vastaan joka kadunkulmassa!

Enkelitagi

Nyt on kesä. Nyt on yhä koleaa ja viileää. Minä en aio heittää villatakkia ja villasukkia pois vielä! Kalsarit jätin jo narikkaan, mutta äkkiäkös nekin esille otan. ;) 
Minulle vaatetusta ei määritä kalenterin ajankohta, vaan se, miltä tuntuu luissa ja ytimissä. Olen siis kulkenut Juhannuksenakin neuletakki harteillani. Niin teen tänä vuonnakin, ellei keli tästä lämpene. 


12astetta ja suurimmaksi osaksi pilvistä. 


neuletakki

Minun villatakkini on mieleiseni, kaunis ja lämmin norjalaisen  Spycy  vanillan valmistama Angel-niminen ihanuus. Kuten huhutkin kertovat, norjalaiset neuleet ovat lämpimiä ja kauniita.  Tämän takin hyviä puolia kauneuden lisäksi on sen miellyttävyys päälläni, sillä tämä ei kutita eikä tunnu karhealta. Yleensähän villatakit ovat sen takia epämieluisia. 

Olenkin tyhjentänyt vaatekaapistani kaikki karheat ja kutittavat neuleet pois. Sitäpaitsi ne vain pölisevät ja saavat aivastamaan. Tämä Enkeli-takiksi nimeämäni Angel- ihanuus on myös astman suhteen mieluisa. Juuri sopiva tällaisiin koleisiin ja kosteisiin kesäpäiviin, mutta myös kovemmillekin pakkaskeleille. 

taskun suu

Taskujen suut ovat sievät pitsireunaiset. Minulla oli tämä mukanani eilenkin sairaalassa ja hyvin sain kännykän mahtumaan taskuun. Saatoin siis jättää käsilaukun pois matkasta. Toimii täysin siis vaikka nenäliinaa säilyttää tai jos tarvitsee tamponin sinne sujauttaa tai jotain muuta pois käsistä. 

hihan suu

Ehdoton plussa tulee hihoista myös! Olen XL-kokoa tai jopa isompikin. Käsivarteni siis ovat paksut ja hauis etenkin. Mikään ei ole niin noloa kuin se, että on liian tiukat hihat! Jos kaikki käsimakkarat pullistavat neuletakin hihat mauttoman näköiseksi tai jos t-paidan hiha tursuaa neuletakin hihassa epämääräiseksi möykyksi. Huh. 

Minun enkeli-takissani hihat ovat erityisesti mitoitettu meille pohjoismaisille muodoille, eli leveämmät hihat! Omassani jää hihoihin väljyyttä, vaikka siis onkin paksut käsivarret. IHANAT! 

Ja vielä tuo kaunis brodeeraus hihan suissa on niin romanttinen ja kaunis! 


rusetti ja napit

Vyötäröllä on reilun mittaiset silkkinauhat, joilla takkia voi kuroa tai väljentää mitoilleen sopivaksi. Lisäksi helmiäisnapit ja napinläpeä koristamassa kaunis pitsi, joka jatkuu kaula-aukon mitaltakin.

XL-muotia

mukana vaihtonappi ja tagihan on aivan uskomattoman kaunis. Huomasithan ekakuvassa myös pienen enkelikorun, jonka sain tilaukseni mukana! 

Enkelin siivet

Neuletakin yksityiskohdat ovat kauniita ja laatua siinä missä kokonaisuuskin. Helmaresori joustaa ja naiselliset muodot mukautuvat vartalolleni sopiviksi. Selkää koristaa suuret pitsisiivet, jonka vuoksi tunnen itseni enkeliksi! 

enkeli
Pitsiä
neulos
 Neulos on tasaista, kaunista ja sileää. Neuletakki tuntuu miellyttävältä, eikä edes paina juurikaan mitään ollakseen 80% villaa.
Ja nyt se paras osio, eli jos ihastuit Angel-neuletakkiini, ei sinun sentään Norjaan tarvitse lähteä ostoksille. Tämän ihanan takin voit tilata verkosta, suomenkielisiltä sivuiltakin!
Fanny Alexandra on netissä toimiva yritys rapakon takaa, jonka periaate on antaa sinulle paikka, jonne pyrähtää katselemaan kauniita, naisellisia ja erityisesti laadukkaita vaatteita. Vaatteet ovat pohjoismaisia design-vaatteita pienemmiltä valmistajilta.

Fanny Alexandra panostaa enemmänkin siihen, että valikoimaa on laajemmin, mutta kappalemääriä aina vain muutama. Näitä vaatteita ei tule vastaan joka kadunkulmassa! Lisäksi tuotteet tulevat suoraan valmistajilta, joten ylimääräisiä välikäsiä ei ole.

Yksi hyvin oleellinen asia on rajattomuus maiden välillä. Olemme kaikki pohjoismaat yhtä suurta perhettä. Fanny Alexandra sijaitsee Ruotsissa, puhuu ja myy Suomessa ja tuotteet mm. Norjasta. Valikoimasta löytyy myös tunnetumpi nimi, kuten Minna Parikka Suomesta.

Vaatteiden lisäksi ihastuttava Virpi, eli itse Fanny Alexandra myy koruja, kenkiä joitakin sisustustuotteita ja astioita...
Käy hengähtämässä kiireeltäsi Fanny Alexandran putiikissa.
ja Facebookissa sekä Pinterestissä.
Jos Instagramissa olet, löydät Virpin nimellä: fannyalexandraboutique
Kommentit

Kaunis, persoonallinen villatakki :-)
Voi miten kaunis, varsinkin nuo hihansuut on niin ♡♡♡
Susanna sanoi…
Oi että kun on kaunis villatakki! Ihanat siivet selässä ♥
Apua, että osaakin olla ihana ja nuo siivet ja kaikki. IHANA
Salka sanoi…
Kaunis neuletakki ja siivet selässä on kyllä piste iin päälle!
Viltsu Mari sanoi…
elämää onnenpähkinässä, aivan ihana. <3
Viltsu Mari sanoi…
Outi, yksityiskohdat ovat minulle tärkeitä. Tässä sitä on riittävästi.
Viltsu Mari sanoi…
Susanna, minä lennän! :D
Viltsu Mari sanoi…
Enkuli, sopisi sinullekin!
Viltsu Mari sanoi…
Salka, olen samaa mieltä. Tähän rakastuin heti.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…