Jaossa lippuja kaikille kesän festareille!


Kesä ja kesän juhlat. Merkkipäivät ja häät. Pöydät notkuvat herkuista, kupissa teetä tai kahvia. Olipa kyseessä lapsi tai aikuinen, maistuu kaiken koreuden keskellä pulla. 



Gifflar kaneli on yksi niistä pullista, "joita on ollut aina". Se on vaan niin kestosuosikki, helppo ja nopea ja halpa. Lisäksi sen maku on niin hyvä, niin hyvä! 


Pågenin Gifflar kaneli on ihan tavallinen korvapuusti. Pieni ja makoisa, pehmeä ja tuoreen kanelipullan oloinen kaikin puolin. Lisäksi se tuoksu, kun pussin avaat , on juuri se oikea  tuore pullantuoksu joka hurmaa aistisi. Aaahh. 


Parasta maun ja tuoksun jälkeen on pussin koko ja hinta. Katsoin Prismam hintaa, 1,49€ pussi. Tosi hauska ja takuuvarma tulijainen kyläreissuille, juhlapöytään tarjolle, mökille mukaan, kotiin vierasvaraksi tai vaikkapa picnicille jaettavaksi! Ja nyt Pågenilla on kampanja, jossa jaossa on KAIKILLE kesäfestareille lippuja! Lisätietoja pussista tai Pågenin sivuilta.
Löydät Pågenin myös Facesta Ja hyvin varustelluista kahvileipä- ja leipähyllyistä. 


Runsas ja ihana kanelitäyte. mmmm....
Pehmeä pikkupulla, joita voisi syödä pussillisen kerralla! Lyökää mua sormille! 


Kommentit

Läps...sormille läpsäisty ja pullat sen jälkeen viety ;)
AUTS! Ja minne ne pullatkin katosivat?!
maiju sanoi…
Vastaavia saa myös gluteenittomana Frialta ;) Jotenkin minäkin pääsen joskus niistä nauttimaan ;)
Tiia Koivusalo sanoi…
Hirmu hyviä, syön koko pussin kerralla, jos sille päälle satun tai pussi osuu eteen. ;)
Unknown sanoi…
Noi on hyviä :) Mutta säilyvyydestä kuvittelen sisältävän melko paljon säilöntäaineita - en tosin ole koskaan katsonut, ja ei se tällä nauttimismäärällä paljon vaikuta...