Herrasmies on eri mies!

On hienoa, jos nuori mies, tai vanhempikin, omaa oman persoonallisen pukeutumistyylinsä. Hiphopparit lököttävine housuineen ja gootit mustissaan. on kuitenkin tilaisuuksia, jolloin on joustettava pukeutumisessa sen verran, että puku on päällä ja kraka kaulassa. 


Se, kuinka sen oman persoonallisuutensa tuo julki sitten puku päällä, on helposti ratkaistu solmukkeiden ja taskuliinojen sekä solmioiden kanssa. Meidän pinkkiin pukeutuva nuori mies näyttää T-O-D-E-L-L-A komealta puvussa, jossa on pinkki taskuliina ja esim. musta solmio. 



Tieroom on miesten herkkukauppa. Solmiovalikoima on laaja niin kapeassa- kuin leveässäkin mallissa. Lisäksi esim. yhtiöt voivat tilata Tieroomin kautta omat nimikkotuotteensa. 



Ja jollei sitä omaa miestä tai poikaa ole, jota vaatettaa, on lahjaidenakin laadukas setti aivan mielettömän upea! Eikä nämä mitään hirveän suuria investointeja edes ole! Ajattele, kun paketti näyttää tältä! Tai osta mitä ostat ja kääri laatikon ympärille uusi solmio lahjanauhan tilalle!

Tieroom myy myös itsesolmittavia solmukkeita.
Tieroom myös Facessa!


Kommentit

Olipa kauniita solmioita ja rusetteja tuolla Tieroomissa! Pitää vinkata pojalleni; hän on viime aikoina puvun kanssa käyttänyt rusetteja.