Menetän hyvin suuren osan itsestäni kivulle. Minun onneni ei ole sidoksissa terveyteni kanssa.

nimikko

Huomenta, ja oikein hyvää alkanutta viikkoa! 
Vesisade piiskaa ikkunoita. Kolea kylmyys tulvahtaa huoneistoomme avonaisista ikkunoista. Läpiveto on pahinta. Siispä suljen ikkunan verstaalta ja kiedon ihanan Fanny Alexandran lähettämän Angel-neuletakin tiukemmin ylleni. 
En ole kuulumisia kertoillut toviin, joten lienee aika. 

KEY
Olen toipunut jo sen verran, että pystyn olemaan jalkeilla, pystyn istumaan ja pystyn käymään ulkonakin, mutta kyllähän se on niin hankalaa, että suurin osa päivästäni, joka päivä, menee maatessa. Onneksi on sohva! Tiedän koteja, joissa sohvaa ei ole, tai jos on, siinä EI saa maata. Menisi elämä ankeaksi, jollei olisi mitään muuta, kuin sänky. 
(Kuvan atc-kortti on varattu)


Naisellinen ja sensuelli
 Ellen liiku laisinkaan, enkä nouse ylös muutoin, kuin syömään ja kylppäriin, voin hyvin. Olen energinen, iloinen ja hyvinvoipa. Säteilen ja heitän huulta kuin spitaalinen...
Mutta jos teen jotain, vaikkapa tyhjennän astianpesukoneen, laitan ruokaa tai käyn kävelyllä 200-300metriä, olen kivulias. Menetän hyvin suuren osan itsestäni kivulle. 100 metriäkin on liikaa, jos se on ylämäkeä. Ja kyllä, lääkitykseni on vahva. Ei enää opiaattijohdannaisia, vaan vahvoja opiaatteja ja varsin runsaalla annostuksella. Leikkausjonossa olen, mutta ensin otetaan magneettikuvat, jotta nähdään, onko leikkaus pelkkä implantin poisto vai laajentuuko se hermoratojen vapauttamiseen tms.
(Atc-kortti on varattu)

Onnellisuus
Onnellisuus ei ole kohtalo, vaan tapa elää. Minun onneni ei ole sidoksissa terveyteni kanssa. Vaikka tottakai terveys toisikin oman osansa onnea, löydän minä onnea myös ilman sitä. Minun on pakko, jos en aio masentua tai katkeroitua!

Minulle onnea on vaikkapa onnistunut yhteistyökumppanuus, Blogini lukijamäärän kasvaminen tai hyvä ruoka.

Turkkilainen kahvi ja omatekoinen leipä




Yksi hyvin oleellinen asia, joka tuo onnea minulle, on tehdä sitä itse. Se voi olla esimerkiksi kupponen turkkilaista kahvia, jonka avulla pääsen lähemmäs Turkkia ja sitä tunnelmaa siellä. Tai se voi olla omatekoinen leipä, joka mahdollistaa luomuruuan ja ihanan taivaallisen maun ja tuoksun.
Se voi olla kaunis kattaus arjessa, tai kukkakimppu.

Leipä
Minua on ilahduttanut myös se, että tällä iällä vielä ystävystyy uusiin ihmisiin, erityisesti myös siksi, ettei minulla ole työpaikkaa tai harrastustoimintaa, jossa tavata uusia ihmisiä! 

Mielensäpahoittaja 
Mielensäpahoittaja oli leffana ihan katsottava. Hieman pettymys siinä, ettei sellaista pohdiskelua ja huumoria niin paljoa ollut, mitä odotin, mutta plussaa kotimaisiin leffoihin verrattuna juurikin huumori, väkivallattomuus ja ettei yritetä saada leffasta suosittua seksillä ja kiroilemalla. Kyllä tämä katsoa kannattaa!

inchie-kortit

Vielä lopuksi kuva niistä Inchieistä, jotka sain vaihtohaasteessa Ultramariinilta. Korttivuosi 2015 -haasteen kortteja. :)

Kommentit

Taas ihanan positiivinen postaus, vaikka tiedänkin, ettei se arki ole aina niin positiivista. Tuo on piirre sinussa josta todella tykkään.
Tiia Koivusalo sanoi…
Sä olet vain niin ihana. Peukut niin kauniille kahvikupille, ihanalle neuleelle ja mahtavalle leivälle. Voimahali kivulle. <3
Silkku sanoi…
Vaikka minä en aina kommenttia laitakkaan niin kyllä käyn täällä lukemassa ja olen hengessä mukana, voimahalit myös täältä♥♥♥