Ja tuoksu... Jummijammi! AWW


Sanotaan, ettei vanhuus tule yksinään. Se pitää paikkansa. Jostain aikaa sitä vaan huomaa käyttävänsä ryppyvoiteita, kohottavia voiteita tai meikkaavansa eri tavalla. En halua meikkivoidetta ryppyihini paakkuina. 


Anti-age seerumi

Anti-age-tuotteet ovat kehitelty meille ei enää niin nuorille, jotka haluamme hidastaa ikääntymisen merkkejä. Oma ikääntymiseni lähti vauhdilla etenemään vaikean avio/-eron myötä sekä sairauteni edetessä. Ryppyyntymistä ei vaan voinut estää.

Ruohonjuuren avustuksella minäkin olen löytänyt keinoni hidastaa silmin nähtävää vanhenemista. Tai jopa ottaa muutama askel taakse päin! En todellakaan olisi uskonut sen olevan enää mahdollista.

Tämä Cattier Paris Anti-age seerumi elvyttää ja palauttaa iholle sen hehkun, jonka itse kadotin. Arganin proteiineista saatu aktiiviaine silottaa välittömästi pienet juonteet ja kirkastaa ihon. Saatan hymyillä nyt peilikuvalleni katsellessa kasvojani. Ei paha, ei paha. ;)

Runsaasti tärkeitä rasvahappoja sisältävät helokki- ja auringonkukkaöljy suojaavat ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Eli kuten minulle kävi aikaisemmin. En tietenkään saa suurempia juonteita pois, en pieniäkään kokonaan, mutta jokainen kadonnut ryppy tai madaltunut juonne on parempaa, kuin ennen. Enää ei pelota katsoa peilikuvaa aamulla. Ja entä decolte... Onneksi "heräsin" ajoissa!

Taikapähkinäöljy, joka sopii erityisesti herkälle iholle, rauhoittaa ja virkistää ihoa. Nämä aktiiviaineet yhdessä piristävät, pehmentävät ja kiinteyttävät ihoa. Tämä ihanainen seerumi on kevyttä, kuulasta ja imeytyy iholle jättämättä jälkeäkään. Hyvä täsmätuote tällaiselle uranaiselle, kuten minä. Enkä puhu työurasta... ;) 


Anti age wrinkle voide

Tämä voide ehkäisee tehokkaasti ihon ikääntymistä optimoimalla ihon uudistumisprosessia.
Korkean E-vitamiinipitoisuuden omaava arganiaöljy kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Eli auttaa minua saamaan takaisin sitä nuorekkuutta, jota ikäiselläni nelikymppisellä naisella kuuluisikin olla. 

Merifenkoli ja pyökkipuun silmu-uute muodostavat yhdessä tehokkaan anti-age vaikutuksen, joka vähentää juonteita. Auringonkukkaöljy, kookosöljy ja ruusuvesi ravitsevat, rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. Kasvojen juonteet ja rypyt silottuvat ja ihosta tulee elävöitynyt ja hehkuva. 

Voide on paksumpaa, perusvoiteen kaltaista voidetta ja hyvin riittoisaa. Pieni tippa todellakin riittää isolle alueelle. Voide vaikka onkin paksumpaa ja valkoista, se imeytyy ja muuttuu värittömäksi iholla. Iholle jää suojaava pinta, joka häivyttää juonteita. enpä minä uskonut näihin voiteisiin ennenkuin itse kokeilin! 
Voiko muka voide silottaa...? No joo, jää kumminkin ryppyihin valkoisina klöntteinä? Hmm... Onko tuttua?! :D Ei jää klönttejä eikä valkoisia uria! Katseeni on nuorekkaampi ja valoisampi. Ei tietenkään tee ihmeitä, mutta minulle suuri apu. Kokeile! 


Ja nyt jos koskaan kannattaa tehdä tilaus Ruohonjuureen, sillä Ruohonjuuressa nyt kaupanpäällisenä ihana Crazy rumors-huulivoide. Mikä mahtaa olla sinun paketissasi oleva huulivoiteen maku? 
Yksi minun suosikkejani on mint chocolate


Kuten makukin sanoo, minttu-suklaa! Ja maistuu minttu ja suklaa. Ja tuoksu... Jummijammi! AWW
Hyvin levittyvä luonnollinen huulivoide hoitaa huulia samalla, kun maistuu ja tuoksuu taivaalliselta.


Crazy Rumors -huulirasvat ovat 100 % luonnollisia huulivoiteita, joissa kosteuttavana aineena käytetty mm. sheavoita sekä erilaisia luonnollisia makuaineita. Vegaaninen valinta, joka nostaa huulivoide-elämyksen ihan uudelle tasolle. Vastuullinen valinta - ei eläinkokeita!



Kommentit

Mä varmaan söisin tuon huulirasvan :D
Veera | Oranssia sanoi…
Tänään posti toi kauniit korvakorut! KIITOS! Ne todellakin piristivät päivääni! :)