200 täynnä!

Jippii!
Nyt on yli 200 geokätköä löydetty! Ihan mahtava fiilis tänään, kun kaikki mitä lähdettiin hakemaankin, löydettiin! Yksi sellainen, mistä on kirjoitettu, että on vaikea, tosi hyvin camottu(naamioitu) ja sitten sellainenkin, mikä vaati hoksottimia, eikä suoraan koordinaatteja ollut sinne purkille. Ja tietty se, mitä oltiin aiemmin jo haettu ja nyt vasta löydettiin.
Kelpasi tulla kotiin, tehdä savun makuista ruokaa ja jälkkäriksi jäätelöä!

Nyt väsynyt, mutta onnellinen Viltsu painelee sänkyä kohti ja nukkumaan. Hyvää yötä, maailma!

Kommentit

Tui sanoi…
Onnea!! Mullakin tuli 200 löytöä täyteen nyt heinäkuussa, eli ihan samoissa mennään. Me ollaan vähän hitaita kätköilijöitä, talvella ei käydä ollenkaan eikä juuri matkustella... niin että pikkuhiljaa vain.
Onnea sinullekin! Me ollaan täältä lähimaastosta etsitty myös ja pari kertaa poikettu pakollisilla reissuilla pitäjille ja sit samalla kätköille. Ei mitään vartavasten kätköjen perään satoja kilsoja mennä. Mutta toki, jos uudessa paikassa ollaan, niin sit yritetään edes helpoimmilta vaikuttavat kopasta.
Nyt tulossa kesälomareissu paikkaan, jonka varrella on taas uudet kätköt. :) JOS kaikki löydettäisiin, saatais menomatkalla jo toista kymmentä loggausta. :)
Mutta se on aina se JOS.
Talvellakin käydään, mutta osa on ollu sellasia, ett vaikka pitäs löytyä talvellakin, niin kesällä mietitty, miten muka ne talvella löytys, ku ovat kinosten alla? No, toki, jos osaat kaivaa oikeasta paikasta..