Siirry pääsisältöön

Riinan kanssa vaihdossa

Että mitäkö sitä on tullut taas tehtyä? Ihan kiltisti olen ollut, usko pois vaan. ;)
Olen pesupäivää vietellyt. Homman nimihän on se, että minä olen saanut apteekista viallisen pakkauksen lääkelaastareita. Kaikki kolme aiempaa irtoilivat ja niitä teippailtiin ja huomasin aina loppuviikosta, että lääkkeen vaikutus väheni liikaa. Kivut yltyivät hieman enemmän. Ja kun uusi laastari laitettiin,  olin todella väsynyt ja huonovointinen.

No, nyt menossa neljäs ja paketin viimeinen laastari ja se onkin kaikkein huonoin! Ensin se irtoili ja sitten kun teipattiin kiinni paremmin, se vuoti lääkkeet läpi! Huomasin paidasta, että mitäs mönjää siihen tuli. Ja arvata saattaa, kun paidassa on aineet, ne eivät silloin voi olla laastarissa ja imeytymässä viikkoa selässäni. Näin ollen kivut ovat lisääntyneet entisestään ja alan olla melkolailla kivulias ja levoton. Yritän silti hillitä itseni, meditoida pitkin päivää, rentoutua, olla tekemättä mitään. Silti, nukun huonosti, jos lainkaan. Ihan sellaisia muutaman kymmenen minuutin pätkiä ja taas tunteroiset hereillä. Uneni, ne vähäisetkin, ovat sekavia. Onneksi rakkaani herätti minut kesken uneni, huutoineni.

Kaikki mitä teen, koskee. Ihan sama istunko, seisonko, makaanko... Kaikki koskee. Yritän jo lapsenikin takia olla näyttämättä sitä. Ja juuri lapseni on se, jonka kanssa jaksankin päivät kun Murunen on töissä. Viime yönäkin heräsin siihen, kun käänsin kylkeä ja parkaisin. että se tuntuikin pahalta. Niin heräsi Murunenkin, jos vielä kerennyt nukahtaakkaan... Sillä tuumasi, että liike oli kiertoliike. Se sen kivun aiheutti.

Arvaappas, sanonko perjantaina apteekissa asiasta? Haen silloin uuden satsin ja voit sen uskoa, että kerron tämän koko kuukauden laastarien temput! En usko mitään hyvitystä saavani, en yhtikäs mitään, mutta jospa saisin sellaisen paketin nyt, mikä toimisi? No, mites sen sitten katsoo ulkoa päin? Ei mitenkään... Joka tapauksessa... Jos siitä jotain hyötyä olisi heille? EMT.Niin, tosiaan.. Pesupäivä!

Pyykkipesupäivä. Vaatteita, pojalle ja meille aikuisille. Ja pojan harmaaksi muuttunut vyö koki muodon- tai oikeastaan värin muutoksen Vanishillä (Kiitos Riina edelleen) ja muuttui valkoiseksi. Ja sitten korujen pesua.


Olen siis pessyt sellaisia koruja ja niiden osia, mitä olen saanut ja joista on tarkoitus tehdä uusia. Osa tosin jää minulle itselleni käyttökoruiksi. 
Huomaatkos kuvasta sen harjan, jolla koruja pesen? ;)


Korjasin eilen muuten perhosrintaneulan, jonka sain. Tuo on minusta niin kaunis, että otan sen omaan käyttööni. Ihana! Kiitos Kotilaiska!
Lisäsin uusia timangeja siihen ja pesin.

Mutta mitä teki Riina? Toi tänäaamuna minulle sanojensa mukaan "jotain". Arvelin sen olevan tilaamani 2 atc-korttia. Myönsikin ne olevan kyseessä... Mutta eipä kertonut, että mukana on myös Anna hyvän kiertää-tehtävän askareet!


Sain nuo ihanat, ja minulle sopivat mustat raitavillasukat. Mistä tiesit kokoni?! Ja pieni, kaunis pitsiliina sekä 3 suloista kukkaa. Riina naureskeli pakettia antaessaan, että tarkenen näin kesällä... JOO-O! Mutta usko pois, olen villasukkien käyttäjä heti, jos ilma vähääkään viilenee. Sama se, onko kesä vai talvi.


Sain myös rasian, joka oli täynnä pieniä asioita. Siinä sitä riitti tutkittavaa. On näemmä Riina siivoillut taas... ;)


Atc-korttien mukana oli sälääkin leimakuvien ja heteiden muodossa.


Ja tässä ne atc:t, joita luulin Riinan yksistään olevan tuomassa. :) 
Ihania ovat!

KIITOS!

Keittiössä olen peseskellyt tasoja, yritin hieman imuroida, jotain pientä mikä saisi ajatukset pois tästä hetkestä. Silti ei mitään isompaa. Ja lapsonen lähti shoppailemaan synttärirahojaan. Siinä onkin muotitietoinen nuori mies. ;)

Välillä iltaisin Vilin rilli suoltaa grilliruokaa pöytägrillillä, eilen tein pojalle jalkahoidon; Kylvyn ja kuorinnan sekä vyöhyketerapian rasvauksen kera ja lopuksi vielä raikastava ja viilentävä suihke. Ja tykkäsi. Se oli osa synttärilahjaa.

Kommentit

Kotilaiska sanoi…
JEE! Meikä on taas niin innossaan kun sain plokkeriin vihdostakin linkkilistan suosikkisivuistani ei aina tartte vuodatuksen tai sähköpostin kautta käydä hakemassa osoitetta.
Tokihan niitä mun lähettämiä koruja sun muita saa oyttaa itselle käyttöön korjattuina tai korjaamatta,lähtikö niistä koruista se tympee vanhan hajuveten haju pois pesemällä. Etikalla lähtee ainakin villavaateistakin jopa tupakan haju kuten muutkin inhat kirpparihajut.
Tetra oli jo saanut runosivut ,niin eiköhän ne jo huomenna ole sullakin kun kaikki lähetin samana päivänä s2.postina.
Ikävää että sait huonoja laastareita apteekista mutta kiva että sait jo uusia.
ViliMarika sanoi…
Posti tuli ja toi tänään runosivuja! Jee! Ja paljon oli muutakii. kiitos! Meille posti tulee tätä nykyä kamalan myöhään. :(
No, tulipa kummiskii.
Riitta Sinikka sanoi…
♥ Oikein mukavia aurikopäiviä luoksesi!

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…