Siirry pääsisältöön

Riinan kanssa vaihdossa

Että mitäkö sitä on tullut taas tehtyä? Ihan kiltisti olen ollut, usko pois vaan. ;)
Olen pesupäivää vietellyt. Homman nimihän on se, että minä olen saanut apteekista viallisen pakkauksen lääkelaastareita. Kaikki kolme aiempaa irtoilivat ja niitä teippailtiin ja huomasin aina loppuviikosta, että lääkkeen vaikutus väheni liikaa. Kivut yltyivät hieman enemmän. Ja kun uusi laastari laitettiin,  olin todella väsynyt ja huonovointinen.

No, nyt menossa neljäs ja paketin viimeinen laastari ja se onkin kaikkein huonoin! Ensin se irtoili ja sitten kun teipattiin kiinni paremmin, se vuoti lääkkeet läpi! Huomasin paidasta, että mitäs mönjää siihen tuli. Ja arvata saattaa, kun paidassa on aineet, ne eivät silloin voi olla laastarissa ja imeytymässä viikkoa selässäni. Näin ollen kivut ovat lisääntyneet entisestään ja alan olla melkolailla kivulias ja levoton. Yritän silti hillitä itseni, meditoida pitkin päivää, rentoutua, olla tekemättä mitään. Silti, nukun huonosti, jos lainkaan. Ihan sellaisia muutaman kymmenen minuutin pätkiä ja taas tunteroiset hereillä. Uneni, ne vähäisetkin, ovat sekavia. Onneksi rakkaani herätti minut kesken uneni, huutoineni.

Kaikki mitä teen, koskee. Ihan sama istunko, seisonko, makaanko... Kaikki koskee. Yritän jo lapsenikin takia olla näyttämättä sitä. Ja juuri lapseni on se, jonka kanssa jaksankin päivät kun Murunen on töissä. Viime yönäkin heräsin siihen, kun käänsin kylkeä ja parkaisin. että se tuntuikin pahalta. Niin heräsi Murunenkin, jos vielä kerennyt nukahtaakkaan... Sillä tuumasi, että liike oli kiertoliike. Se sen kivun aiheutti.

Arvaappas, sanonko perjantaina apteekissa asiasta? Haen silloin uuden satsin ja voit sen uskoa, että kerron tämän koko kuukauden laastarien temput! En usko mitään hyvitystä saavani, en yhtikäs mitään, mutta jospa saisin sellaisen paketin nyt, mikä toimisi? No, mites sen sitten katsoo ulkoa päin? Ei mitenkään... Joka tapauksessa... Jos siitä jotain hyötyä olisi heille? EMT.Niin, tosiaan.. Pesupäivä!

Pyykkipesupäivä. Vaatteita, pojalle ja meille aikuisille. Ja pojan harmaaksi muuttunut vyö koki muodon- tai oikeastaan värin muutoksen Vanishillä (Kiitos Riina edelleen) ja muuttui valkoiseksi. Ja sitten korujen pesua.


Olen siis pessyt sellaisia koruja ja niiden osia, mitä olen saanut ja joista on tarkoitus tehdä uusia. Osa tosin jää minulle itselleni käyttökoruiksi. 
Huomaatkos kuvasta sen harjan, jolla koruja pesen? ;)


Korjasin eilen muuten perhosrintaneulan, jonka sain. Tuo on minusta niin kaunis, että otan sen omaan käyttööni. Ihana! Kiitos Kotilaiska!
Lisäsin uusia timangeja siihen ja pesin.

Mutta mitä teki Riina? Toi tänäaamuna minulle sanojensa mukaan "jotain". Arvelin sen olevan tilaamani 2 atc-korttia. Myönsikin ne olevan kyseessä... Mutta eipä kertonut, että mukana on myös Anna hyvän kiertää-tehtävän askareet!


Sain nuo ihanat, ja minulle sopivat mustat raitavillasukat. Mistä tiesit kokoni?! Ja pieni, kaunis pitsiliina sekä 3 suloista kukkaa. Riina naureskeli pakettia antaessaan, että tarkenen näin kesällä... JOO-O! Mutta usko pois, olen villasukkien käyttäjä heti, jos ilma vähääkään viilenee. Sama se, onko kesä vai talvi.


Sain myös rasian, joka oli täynnä pieniä asioita. Siinä sitä riitti tutkittavaa. On näemmä Riina siivoillut taas... ;)


Atc-korttien mukana oli sälääkin leimakuvien ja heteiden muodossa.


Ja tässä ne atc:t, joita luulin Riinan yksistään olevan tuomassa. :) 
Ihania ovat!

KIITOS!

Keittiössä olen peseskellyt tasoja, yritin hieman imuroida, jotain pientä mikä saisi ajatukset pois tästä hetkestä. Silti ei mitään isompaa. Ja lapsonen lähti shoppailemaan synttärirahojaan. Siinä onkin muotitietoinen nuori mies. ;)

Välillä iltaisin Vilin rilli suoltaa grilliruokaa pöytägrillillä, eilen tein pojalle jalkahoidon; Kylvyn ja kuorinnan sekä vyöhyketerapian rasvauksen kera ja lopuksi vielä raikastava ja viilentävä suihke. Ja tykkäsi. Se oli osa synttärilahjaa.

Kommentit

Kotilaiska sanoi…
JEE! Meikä on taas niin innossaan kun sain plokkeriin vihdostakin linkkilistan suosikkisivuistani ei aina tartte vuodatuksen tai sähköpostin kautta käydä hakemassa osoitetta.
Tokihan niitä mun lähettämiä koruja sun muita saa oyttaa itselle käyttöön korjattuina tai korjaamatta,lähtikö niistä koruista se tympee vanhan hajuveten haju pois pesemällä. Etikalla lähtee ainakin villavaateistakin jopa tupakan haju kuten muutkin inhat kirpparihajut.
Tetra oli jo saanut runosivut ,niin eiköhän ne jo huomenna ole sullakin kun kaikki lähetin samana päivänä s2.postina.
Ikävää että sait huonoja laastareita apteekista mutta kiva että sait jo uusia.
ViliMarika sanoi…
Posti tuli ja toi tänään runosivuja! Jee! Ja paljon oli muutakii. kiitos! Meille posti tulee tätä nykyä kamalan myöhään. :(
No, tulipa kummiskii.
Riitta Sinikka sanoi…
♥ Oikein mukavia aurikopäiviä luoksesi!

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…