Siirry pääsisältöön

Kortteilun satoa

Tässä muutamat kortit, jotka tein Koukussa kortteihin sivuston haasteisiin ja nyt sitten julkaisen ne täälläkin.


Iskälle-kortti, vaikka isänpäivään onkin vielä aikaa.


Sininen keiju-kortti.


Vintage-morsian. Mielestäni kaikkien hääkorttien ei tarvitse, eikä pidäkkään olla Sulho ja morsian-teemalla.virkattu ruusu-kortti. Kortti on puolet A5-koosta, joten ruusullakin on kokoa! Ei, en osannut itse tuota virkata. Kiitos kuuluu Leikkihoitajalle.


Kiitän myös Tarja O.ta jonka kanssa oli atc-vaihtoa! Sain tänään ihanaa sälää...


Ja ne kortit!


 Aiheena oli norsu...


"Sirkuksesta karannut"

Toisena aiheena kameli...


"Väsähtänyt"


Ja kolmantena Tiikeri...

 Iso kiitos Tarjalle kaikista! Kortit aivan ihania, juuri sitä, mitä kerään ja tykkään! Eiköhän noillekin löydy paikka runokirjassa, tai sitten ihan jossakin muussa käypäsessä paikassa. ;)


Kommentit

kotilaiska sanoi…
KIITOS! Ihanainen Chapliini korttisi tuli tänään kera mahtavan matskusaaliin. Vai mykkiksiin asti puuhaa, taitaa riittää jouluun asti.Mutta kortti oli silti se ykkönen.En viel laittanu blogiin sitä kun tänään on ollut tota mustikkasouvii. Iltapäiväl mentiin tyttären kans viettään laatuaikaa mustikkamettään ja saatiinkin oiva saalis molemmille ämpärit täyteenmulle 8l ja tytölle 5l ja kun päästiin kotiin niin poika tyttöystävineen tuli kans mustikkaan ja heki löysivät ihan kivan saaliin n. 8l yhteensä. Minä viel paiston illansuussa mustikkapiirakan jota maisteltiin porukalla ennen ku he lähti taas takas Vorssaan.Tyttö vielä yhen yön meillä ja huomenna vien takas Saloon kera Hosuli-kissan.Kivat häät sulla näyttää olleen ja ihkun väriset avokkaat olet löytänyt alesta. Nykyään kengät saattaa olla yllättävän heikkoja ja menee tosiaan pohjasta puhki tai poikki tai rupeevat rumasti irvistään.
Ai, niin mun piti udella onks sul mitään toiveita sen "anna hyvän kiertää" yllärin tiimoilt?
ViliMarika sanoi…
Kiitos itsellesi, sillä eilen tuli myös minulle postia sinulta! Ja yllärinä se ihanainen kamelikortti! Jee! Tykkään! Ja mä ajattelin, ett olisit omista vanhoistas laittanut... No, en valita! :)
Meilläkin pitäs lähtee mustikkaan ja kanttarelleja etsimään. Mansikatkin poimimatta. Saapa nähdä, kuinka mun ämpäri täyttyy... Tuo puuha kun on pahimmasta päästä, eteenpäin taivutusta. No, jos ainaskii itikan syöttinä olisin..
Sen yllärin tiimoilta en ole mitään sen suurempia toiveita esitellyt, koska olen ajatellut, että jos joku tekee sellasen mulle, niin tehkööt mitä osaa ja haluaa. Liika vaatimus kun voi olla pahasta. Mutta tuossa blogini oikeassa reunassa on inspis-tykkäyksiäni, joista voi bongata vinkkejä.
Aino sanoi…
Kauniita kortteja! Tulin ilmoittamaan, kun löysin tämän uuden blogisi, että olet voittanut kirjablogini arvonnassa Eino Leinon runokirjan. Postitan sen, kunhan ehdin.
ViliMarika sanoi…
Iik! Ihanaa! Kiitos!
kotilaiska sanoi…
Ikäviä noi lääkkeitten sivuvaikutukset :(
Ootko huomannu että vuodatus toimii taas ainakin jollain tasolla, voi kommentoida ja kirjottaa kuvia en vieläkään saasiirrettyä
ViliMarika sanoi…
Aina näköjään oppii uutta... Kuten sen, että sinä vastaat tässä, etkä uudella viestillä. ;) Kiitos..
Kyllä vain sivarit ovat vaikeita ja hankalia välillä, mutta myönnän, että päänsärky on pieni ongelma siihen nähden, mitä kärsin laastarin aloitusvaiheessa 3 viikkoa! 12 eri sivaria! Olin kuin zombie sohvalla!
Huomasin, että Vuodatus toimii osittain, mutta ongelmana siinä on se, ettei kuvat näy, kuin muutama vain. On kurjaa esim. myydä mitään, kun asiakas saa sian säkissä tai kesän ylläripaketin. Ei näe kuvasta, mitä saa. Tai kun teen kortin tai atc:n, niin kuvaileppa sitä sanoin. Siksi odotan ihan rauhassa.

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

Joulukalenteri luukku 15: joulutorttukortti tutorial

Olen yksi blogisisarista ja meidän joulukalenterimme on tänä vuonna joulutorttukalenteri. Se löytyy instagramista hastagein ; "joulutorttukalenteri17"  ja "blogisisaret". Minun luukkuni vuoro on tänään.

Kyseessä ei ole ihan perustorttuset, vaan meidän blogisisarten tortut ovat höystetty uudenlaisilla mausteilla. Mausteita ovat mm. Huumori, erilaisuus, mielikuvitus jne.
Ja aiheeseen sopivia torttuja löytyisi minultakin jo pellillinen..


Kuten epäonnistuneet torttuwienerit...

Enkelitorttu tai..

..Torttu kuin torttu.. hehheh.
Minun virallinen luukku on kuitenkin joulutorttukortti. Blogeissa ei näy kaikkien sisarten tortut, mutta minun torttuni tulee nyt tänne blogiini tutoriaalina. Toki myös siellä Instagramissa edellämainituilla hastageillä ja minun profiilissa on kuva torttukortistani. Löydät minut Instagramista nimellä Inspirationblogi TAI Viltsumari. Kyseessä yksi ja sama profiili. Ethän sekoita profiiliani muihin samankaltaisiin bloginimiin, joita on jälkeeni tull…