Siirry pääsisältöön

Kortteilun satoa

Tässä muutamat kortit, jotka tein Koukussa kortteihin sivuston haasteisiin ja nyt sitten julkaisen ne täälläkin.


Iskälle-kortti, vaikka isänpäivään onkin vielä aikaa.


Sininen keiju-kortti.


Vintage-morsian. Mielestäni kaikkien hääkorttien ei tarvitse, eikä pidäkkään olla Sulho ja morsian-teemalla.virkattu ruusu-kortti. Kortti on puolet A5-koosta, joten ruusullakin on kokoa! Ei, en osannut itse tuota virkata. Kiitos kuuluu Leikkihoitajalle.


Kiitän myös Tarja O.ta jonka kanssa oli atc-vaihtoa! Sain tänään ihanaa sälää...


Ja ne kortit!


 Aiheena oli norsu...


"Sirkuksesta karannut"

Toisena aiheena kameli...


"Väsähtänyt"


Ja kolmantena Tiikeri...

 Iso kiitos Tarjalle kaikista! Kortit aivan ihania, juuri sitä, mitä kerään ja tykkään! Eiköhän noillekin löydy paikka runokirjassa, tai sitten ihan jossakin muussa käypäsessä paikassa. ;)


Kommentit

kotilaiska sanoi…
KIITOS! Ihanainen Chapliini korttisi tuli tänään kera mahtavan matskusaaliin. Vai mykkiksiin asti puuhaa, taitaa riittää jouluun asti.Mutta kortti oli silti se ykkönen.En viel laittanu blogiin sitä kun tänään on ollut tota mustikkasouvii. Iltapäiväl mentiin tyttären kans viettään laatuaikaa mustikkamettään ja saatiinkin oiva saalis molemmille ämpärit täyteenmulle 8l ja tytölle 5l ja kun päästiin kotiin niin poika tyttöystävineen tuli kans mustikkaan ja heki löysivät ihan kivan saaliin n. 8l yhteensä. Minä viel paiston illansuussa mustikkapiirakan jota maisteltiin porukalla ennen ku he lähti taas takas Vorssaan.Tyttö vielä yhen yön meillä ja huomenna vien takas Saloon kera Hosuli-kissan.Kivat häät sulla näyttää olleen ja ihkun väriset avokkaat olet löytänyt alesta. Nykyään kengät saattaa olla yllättävän heikkoja ja menee tosiaan pohjasta puhki tai poikki tai rupeevat rumasti irvistään.
Ai, niin mun piti udella onks sul mitään toiveita sen "anna hyvän kiertää" yllärin tiimoilt?
ViliMarika sanoi…
Kiitos itsellesi, sillä eilen tuli myös minulle postia sinulta! Ja yllärinä se ihanainen kamelikortti! Jee! Tykkään! Ja mä ajattelin, ett olisit omista vanhoistas laittanut... No, en valita! :)
Meilläkin pitäs lähtee mustikkaan ja kanttarelleja etsimään. Mansikatkin poimimatta. Saapa nähdä, kuinka mun ämpäri täyttyy... Tuo puuha kun on pahimmasta päästä, eteenpäin taivutusta. No, jos ainaskii itikan syöttinä olisin..
Sen yllärin tiimoilta en ole mitään sen suurempia toiveita esitellyt, koska olen ajatellut, että jos joku tekee sellasen mulle, niin tehkööt mitä osaa ja haluaa. Liika vaatimus kun voi olla pahasta. Mutta tuossa blogini oikeassa reunassa on inspis-tykkäyksiäni, joista voi bongata vinkkejä.
Aino sanoi…
Kauniita kortteja! Tulin ilmoittamaan, kun löysin tämän uuden blogisi, että olet voittanut kirjablogini arvonnassa Eino Leinon runokirjan. Postitan sen, kunhan ehdin.
ViliMarika sanoi…
Iik! Ihanaa! Kiitos!
kotilaiska sanoi…
Ikäviä noi lääkkeitten sivuvaikutukset :(
Ootko huomannu että vuodatus toimii taas ainakin jollain tasolla, voi kommentoida ja kirjottaa kuvia en vieläkään saasiirrettyä
ViliMarika sanoi…
Aina näköjään oppii uutta... Kuten sen, että sinä vastaat tässä, etkä uudella viestillä. ;) Kiitos..
Kyllä vain sivarit ovat vaikeita ja hankalia välillä, mutta myönnän, että päänsärky on pieni ongelma siihen nähden, mitä kärsin laastarin aloitusvaiheessa 3 viikkoa! 12 eri sivaria! Olin kuin zombie sohvalla!
Huomasin, että Vuodatus toimii osittain, mutta ongelmana siinä on se, ettei kuvat näy, kuin muutama vain. On kurjaa esim. myydä mitään, kun asiakas saa sian säkissä tai kesän ylläripaketin. Ei näe kuvasta, mitä saa. Tai kun teen kortin tai atc:n, niin kuvaileppa sitä sanoin. Siksi odotan ihan rauhassa.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…