Siirry pääsisältöön

Kortteilun satoa

Tässä muutamat kortit, jotka tein Koukussa kortteihin sivuston haasteisiin ja nyt sitten julkaisen ne täälläkin.


Iskälle-kortti, vaikka isänpäivään onkin vielä aikaa.


Sininen keiju-kortti.


Vintage-morsian. Mielestäni kaikkien hääkorttien ei tarvitse, eikä pidäkkään olla Sulho ja morsian-teemalla.virkattu ruusu-kortti. Kortti on puolet A5-koosta, joten ruusullakin on kokoa! Ei, en osannut itse tuota virkata. Kiitos kuuluu Leikkihoitajalle.


Kiitän myös Tarja O.ta jonka kanssa oli atc-vaihtoa! Sain tänään ihanaa sälää...


Ja ne kortit!


 Aiheena oli norsu...


"Sirkuksesta karannut"

Toisena aiheena kameli...


"Väsähtänyt"


Ja kolmantena Tiikeri...

 Iso kiitos Tarjalle kaikista! Kortit aivan ihania, juuri sitä, mitä kerään ja tykkään! Eiköhän noillekin löydy paikka runokirjassa, tai sitten ihan jossakin muussa käypäsessä paikassa. ;)


Kommentit

kotilaiska sanoi…
KIITOS! Ihanainen Chapliini korttisi tuli tänään kera mahtavan matskusaaliin. Vai mykkiksiin asti puuhaa, taitaa riittää jouluun asti.Mutta kortti oli silti se ykkönen.En viel laittanu blogiin sitä kun tänään on ollut tota mustikkasouvii. Iltapäiväl mentiin tyttären kans viettään laatuaikaa mustikkamettään ja saatiinkin oiva saalis molemmille ämpärit täyteenmulle 8l ja tytölle 5l ja kun päästiin kotiin niin poika tyttöystävineen tuli kans mustikkaan ja heki löysivät ihan kivan saaliin n. 8l yhteensä. Minä viel paiston illansuussa mustikkapiirakan jota maisteltiin porukalla ennen ku he lähti taas takas Vorssaan.Tyttö vielä yhen yön meillä ja huomenna vien takas Saloon kera Hosuli-kissan.Kivat häät sulla näyttää olleen ja ihkun väriset avokkaat olet löytänyt alesta. Nykyään kengät saattaa olla yllättävän heikkoja ja menee tosiaan pohjasta puhki tai poikki tai rupeevat rumasti irvistään.
Ai, niin mun piti udella onks sul mitään toiveita sen "anna hyvän kiertää" yllärin tiimoilt?
ViliMarika sanoi…
Kiitos itsellesi, sillä eilen tuli myös minulle postia sinulta! Ja yllärinä se ihanainen kamelikortti! Jee! Tykkään! Ja mä ajattelin, ett olisit omista vanhoistas laittanut... No, en valita! :)
Meilläkin pitäs lähtee mustikkaan ja kanttarelleja etsimään. Mansikatkin poimimatta. Saapa nähdä, kuinka mun ämpäri täyttyy... Tuo puuha kun on pahimmasta päästä, eteenpäin taivutusta. No, jos ainaskii itikan syöttinä olisin..
Sen yllärin tiimoilta en ole mitään sen suurempia toiveita esitellyt, koska olen ajatellut, että jos joku tekee sellasen mulle, niin tehkööt mitä osaa ja haluaa. Liika vaatimus kun voi olla pahasta. Mutta tuossa blogini oikeassa reunassa on inspis-tykkäyksiäni, joista voi bongata vinkkejä.
Aino sanoi…
Kauniita kortteja! Tulin ilmoittamaan, kun löysin tämän uuden blogisi, että olet voittanut kirjablogini arvonnassa Eino Leinon runokirjan. Postitan sen, kunhan ehdin.
ViliMarika sanoi…
Iik! Ihanaa! Kiitos!
kotilaiska sanoi…
Ikäviä noi lääkkeitten sivuvaikutukset :(
Ootko huomannu että vuodatus toimii taas ainakin jollain tasolla, voi kommentoida ja kirjottaa kuvia en vieläkään saasiirrettyä
ViliMarika sanoi…
Aina näköjään oppii uutta... Kuten sen, että sinä vastaat tässä, etkä uudella viestillä. ;) Kiitos..
Kyllä vain sivarit ovat vaikeita ja hankalia välillä, mutta myönnän, että päänsärky on pieni ongelma siihen nähden, mitä kärsin laastarin aloitusvaiheessa 3 viikkoa! 12 eri sivaria! Olin kuin zombie sohvalla!
Huomasin, että Vuodatus toimii osittain, mutta ongelmana siinä on se, ettei kuvat näy, kuin muutama vain. On kurjaa esim. myydä mitään, kun asiakas saa sian säkissä tai kesän ylläripaketin. Ei näe kuvasta, mitä saa. Tai kun teen kortin tai atc:n, niin kuvaileppa sitä sanoin. Siksi odotan ihan rauhassa.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…