Hae tästä blogista

Maaliskuun Inspishaaste2020Karkauspäivä on takana. Saitko hamekangasta tai jouduitko kenties itse ostamaan sitä? Liekkö monikaan nykypäivänä ryhtyy vielä tähän?

Minulla on sen sata asiaa mielessä, mitä pitää tehdä ja mitä haluan tehdä itselleni, kotiin, lahjaksi, blogiin, yleensäkin puuhastella. Ainakin kevään / kesän tarinasarja muhii päässäni jo. Haluan kuitenkin saada lisää ideoita siihen valmiiksi, ennenkuin aloitan kirjoittamaan. Ideoita, ajatuksia sinkoilee päässä ja kohta ne unohdan ellen kirjoita muistiin. Siitä se idea lähti. 


Tällä kertaa tein notebookiini TO DO-LISTAN eli muistilista niille asioille, jotka pitää tehdä VUODEN AIKANA.
Toinen asia on MUITA IDEOITA-LISTA. Periaatteessa nämäkin ovat tehtäviä, mutta lähinnä ideoita tai ilman aikataulua olevia ajatuksia. Niinpä nämä kaksi ovat myös sinulle haaste, jos lähdet mukaan tekemään kanssani. Extrana on kuvattomuus, eli kaikkea saa käyttää, mutta yritä tehdä listat ilman kuvien lomailua tai piirtämistä.


Korttihaasteeksi laitoin tekstien käytön, eli muutakin kuin vain onnea tai hyvää pääsiäistä. Käytä jotain muokkauksia tai runo, miete,...

Muista kertoa kommentissa osallistumisesi, niin tulen kommentoimaan. Käytetään somessa myös hastagia #INSPISHAASTE2020.  
Uusi haaste taas huhtikuussa. 
Kiss hug kiss hug

Viltsu

1 kommentti:

  1. Mukana olen omalla listallani, kiva kun teet tätä!!:)

    https://luovastivinossa.blogspot.com/2020/03/maaliskuun-inspishaaste.html

    VastaaPoista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

Paiseita, korvakäytävää ja karhunpainia

Kuljemme kohti metsää. ajatuksenamme olisi löytää kaksikin kätköä niin, että ensin pitäisi löytää yksi kätkö ilman tarvittavaa laitett...

Kestosuosikit