Hae tästä blogista

Blogisukat ja ARVONNAN VOITTAJA

Helmikuun arvonta on arvottu ja 2 pakkausta söpöjä muistilappuja lähtee ... 


Ennenkuin kerron voittajan, haluan näyttää, mitä ihanaa sain @junailija_nainen instagrammaajalta. Siinä ne nyt ovat! Ihka oikeat ja ensimmäiset INSPIRATION-VILLASUKAT!

Kysyin Junailija_naiselta, mitä mieltä olisi, jos hän tekisi minulle blogisukat. Eli siis värimaailma sointuisi Inspikseen.  Kyllähän se sopi. Samalla Murunenkin sai omansa. Aivan ihanat. Minultahan ei luonnistu tämän sortin käsityöt, joten arvostan ja ihailen niin neulojia kuin ompelijoitakin ja heidän luomuksiaan. Olen ylpeä tästä sukkaparista. Kiitos ystävä rakas. Käykäähän katsomassa IG.ssä @junailija_nainen .


Ja sitten voittajamuistilapuille. Onneksi olkoon...


Erika!
Laitathan yhteystietosi minulle viimeistään 15.3.2020 joko yhteydenottolomakkeella (nettiversion oikeassa sivupalkissa) tai e-maililla somanyinspiration@gmail.com.

Pian nähdään, mikä palkinto on maaliskuun arvonnassa.


IhaNAISTA naistenpäivää kaikille!

Mitä pidät Inspis-sukistani ja yleensäkin tästä ideastani? 

Mikä olisi sinun toiveesi tämän kuun tai seuraavan palkinnoksi? 

9 kommenttia:

 1. Onnittelut voittajalle, Ihanat raitasukat.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat blogivillikset <3 Oikein paljon onnea arvonnan voittajalle ja mukavaa viikkoa sinulle Viltsu <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat! <3

  Onnittelut nimikaimalleni arvonnan voitosta :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat Inspiration-villasukat <3 Kauniit inspisvärit <3 Onnea voittajalle! Maaliskuun arvonnanpalkinnoksi... jotain keväistä!

  VastaaPoista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

B niinkuin banaani; onko värillä väliä? Tee itse banaaniherkku kesäksi

Minun aakkosissa B tuo välittömästi mieleeni herkkuhedelmän, banaanin. Banaani on ollut iät ajat yksi suosikeistani sen energiapitoisuuden,...

Kestosuosikit