Siirry pääsisältöön

MAALISKUUN NAMIA, eli ARVONTA


Osoita kiitollisuutesi heti paikalla, silloin, kun tunteesi on vielä tuore ja voimakas. Kiitä silloin kun tunnet siihen tarvetta, ennen kuin tunteesi laimenee.
Yksi ainoa sana - kiitos - muuttaa minkä tahansa asian paremmaksi.

-James FarleyNoihin Farleyn mietteisiin on helppo yhtyä. Milloin sinä olet viimeksi sanonut Kiitos ihan oikeasti, eikä vain tavan vuoksi, "koska siihen kuuluu sanoa kiitos"? On se tavan vuoksi kiitoskin äärettömän tärkeä asia, eikä valitettavan moni sitä osaa sanoa, mutta ihan sellainen kädestä kiinni ottaminen ja silmiin katsominen ja sitten, "kiitos, tämä merkitsee minulle paljon!". Se saa aikaan jotain sanoinkuvaamattoman kaunista!

Minusta tuntuu siltä, että tahdon kiittää blogin kauttakin paria ihmistä. MB ja ULTRAMARIINI, KIITOS teille kummallekin! Te olette aurinkoisia, empaattisia ja vilpittömiä ystäviä! Tuotte auringonsäteitä mukananne elämääni. 

Auringonsäteitä tahdon jakaa myös itse blogini vakituisille lukijoille kiitokseksi läsnä olosta ja kulkemisesta kanssani tätä matkaa virtuaalisessa maailmassa. Minulle Inspiration on yksi tärkeimmistä asioista elämässäni ja ilman sinua se ei sitä voisi olla. Siksi tänä vuonna namusia ropisee kuukausittain VÄHINTÄÄN haastepalkintojen lisäksi. Tämän kuukauden palkinto on kasattu minun itseni hankkimista tuotteista. 


PALKINTO
Palkinto sisältää :


 • kehystettävän Vintage-hää-julisteen, kokoa A4. 
 • Rimmelin kaksiosaisen huulipunan, jossa on väriosa ja kiinnittävä kiilto.
 • Lisäksi ostin 3kpl Loom-rannerenkaita(venyviä) artistilta, joka lahjoittaa kaikki tuotot Lastensairaala-projektiin. 
 • Mukaan sujautan myös lasisen Hyvän silmän avaimenperän
 • sekä tarrat.. 
  • ARVONTA
   -Koska arvonta on tarkoitettu lukijoilleni, tulee sinun joko olla jo lukijani, tai liittyä nyt. Liittymisohjeet tuossa alempana. 

   1 ARPA: Olet lukija ja kommentoit tätä postausta jättämällä minulle jokin kiva keväinen viesti.
   TAI
   3 ARPAA: Olet lukija ja kommentoit tätä postausta jättämällä minulle jokin kiva keväinen viesti SEKÄ Julkaiset alla olevan arvontakuvan blogissasi tai Facebookissa, Pinterestissä tai Instagramissa JULKISENA. 

   -KERRO, montako arpaa ja myös linkki, mistä löytyy arvontakuvakin. TARKISTAN!

   Voit siis saada joko 1 arvan tai kerralla 3 arpaa. 

   arvonta päättyy 31.3.2015 klo 24:00

   ONNEA ARVONTAAN!
   Kuinka liityn lukijaksi? Luen joka päivä jo muutenkin.

   -Ei riitä, että luet blogiani, vaikka se onkin äärettömän hieno asia. 
   Katso blogini oikeaa reunaa. Näet sivulla tietoja minusta, yhteydenottolomakkeen, kävijälaskurin ja sen alla LUKIJAT-palstan. Klikkaa sitä sinistä palkkia, jossa lukee "Liity tähän sivustoon".
   Mahdollisesti joudut kirjautumaan sisään jollakin palvelimellasi. Lopuksi vielä hyväksyt liittymisesi. Seuraat ohjeita, mitä laatikko sinulle kertoo vuorollaan. 


   ps. Ihana vaimoni järjesti minulle yllätyksen! Hääkimpun, jota en voinut ostaa aikaisemmin! Niin parasta! Rakkaus!

   Kommentit

   Tiia K sanoi…
   Niin ihana kimppu ja rakkauden teko. Jätän arvonnan muille, kun yhtään huulipötkylää en tarvitse vaikka tuota Rimmeliä himoitsenkin ja tiedän että lapset pöllisi kaikki tarrat ym.vempeleet minulta kuitenkin. :)

   Ihanaa viikonloppua.
   Aila sanoi…
   Arvonnat on aina mukava juttu. Yhdellä mukana.
   Sirot kukkaset nostavat pienoisen päänsä -on kevät!
   karhuoja@gmail.com
   Ciena / Katja H. sanoi…
   Oi ompa ihana kimppu! Mun oma hääkimppu näytti aika samalta. :) On ollut ihanaa lukea sun päivityksiä ja olla mukana Inspis-haasteessa. Tämä blogimaailma olisi vajaa ja kolkon oloinen ilman sun ihanaa asennetta. Toivottavasti saan nauttia sun päivityksistä vielä pitkään! Tykkään arvonnoista mutta mulle on vaan ilo saada lukea Inspiration-blogia ja elää hengessä mukana. Osallistun siis yhdellä arvalla. <3
   Eemeli sanoi…
   Voi kuinka kaunis kimppu! Oikein ihanaista ja aurinkoisen iloista kevättä Sinulle!

   Mukaan arvontaan lähden kolmella (3) tiketillä, mainostuskuvan laitan blogin sivupalkkiin näkösälle.

   Askarteluterkuin,
   Eemeli
   Kata Maria sanoi…
   Ihana toi kimppu! <3 Todella sana kiitos on jopa katoavaista. Ärsyttää jo nykyään ku ei tavan vuoksi kiitetä edes. Mä kyl sanon kiitos tosi helposti ja en vai tavan vuoksi. Se tulee luonnostaan mulla!
   Mukana yhdellä arvalla. Toi juliste ku on . ♡
   Ihana kimppu,tuo limenvihreä sattuu vaan niin hyvin sidottuihin kimppuihin.
   Yhdellä mukana.
   hamalainentm@gmail.com
   Voi mikä palkinto. Iloa tuot minunkin elämään sinä ihana ystävä. Kolmella arvalla mukaan ja fb:n blogini sivulla jaan tämän.
   Jolana sanoi…
   Ihanaa kevättä sinulle! :)

   Yhdellä mukana.

   jolannian@gmail.com
   Hippo hiiri sanoi…
   Yhdellä arvalla mukaan! Oot kyllä ihanan positiivinen, ja blogikirjoituksesi ilahduttavat kyllä aina. hippohiiri @ gmail.com
   Tuikku sanoi…
   Aurinkoista ja lämpöistä kevättä:) osallistun kolmella arvalla,blogiini laitoin arvonnastasi jutun :)
   Ulriikka sanoi…
   Yhdellä mukana,hyvää kevään jatketta!
   Siili sanoi…
   Lämmintä ja aurinkoista kevättä toivotellen osallistun yhdellä arvalla.

   vaatehuttuja(@)gmail.com
   Siinatar sanoi…
   Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle! Mukaan kivaan arvontaan yhdellä arvalla.
   siinatar@gmail.com
   maruska sanoi…
   hyvää kevättä, vaikka pieni takatalvi tais tullakin :).

   yksi arpa.
   mariestrange(a)hotmail.com
   Anne sanoi…
   Mukavaa lauantai-iltaa :) Yksi arpa minulle.
   noora jaakkola sanoi…
   mukana yhdellä arvalla:) itse herään joka aamu kello 7 arkisin ja yleensä lapset herättävät siihen aikaan vielä viikonloppuisin. Tänään minua ja esikoista, joka oli yöllä kömpinyt viereemme väsytti ja mies nousi kuopuksen kanssa ylös ja antoi meidän vielä jatkaa uniamme. Kaikenlisäksi vielä imuroi ja teki koko porukalle aamupalaa. Sanoin KIITOS KULTA ja todellla tarkoitin sitä<3 tuollainen arkinen huomaavaisuus on niin parasta! en tahdo lahjaksi timantteja vaan juuri tuollaista huomioimista <3 onni omistaa tuollainen muru<3
   Ilman muuta minäkin mukana kivassa arvonnassa.

   Tämän blogin suosituimmat tekstit

   Super SaltBalans testissä

   5. kesäkuuta 2013

   Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
   En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

   Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

   Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
   Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
   Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

   Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

   Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

   Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


   Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…