Ikuinen rakkaus

Kauneutta on rakkaus, häät ja yhteinen elämän taival. Olemme Murusen kanssa vannoneet vihkivalamme jo viime syksynä, ja kiitos-kortit lähettäneet läheisillemme.

Kauneutta on siis ikuinen rakkaus ja sen tunnustaminen. 


Kauneus näkyy ympärillämme juuri sellaisena, kuin kukin sen katsoo ja havainnoi. Jollekin se on Ameriikan suuruus, täydellisyyden tavoittelu ja pinnallisuus, joillekin alkeellisuus, vaatimattomuus ja sisällöllisyys. Meille se oli turkin häämatkamme ja siellä upeat maisemat. Voisinko siis sanoa, että

kauneutta on elämykset ja hemmottelut!



Kaunis koru, pakkaus, ulkoasu. 
Kauneus on se, mitä näemme. 

Kauneuden ei tarvitse olla katoavaista, sillä kuten tuossa kuvailin kauneudesta, kaikkihan nuo ovat pysyvää kauneutta. Jollemme nyt siellä Turkissa olekkaan yhtenään, mutta muistoissa säilyvät juuri ne hetket ja maisemat, joita näimme. Miksei siis samoin voisi olla meidän ihmistenkin kanssa!? 



Yöunille sipasen pisaran Beauty Sleep Youth restoring eye serumia ja annan hyvää tekevien ainesosasten vaikuttaa kaikessa rauhassa. Silmänympärysihoni hehkuu kauneutta Supermoodin Silmänympärysseerumin ansiosta! Näin ollen ihoni kauneus näkyy myös muille. Supermoodeja kohtaan tuntemani veto senkun syvenee, joten voisin sanoa, että tämä rakkaus ja kauneus eivät ole katoavaista, vaan ikuista. 

Tuoksu on valloittavan herkullinen ja koostumus helposti levittyvä ja laadukkaan oloinen. Vain pisara seerumia riittää. Tuote on siis riittoisaa kaiken lisäksi.
Beauty Sleep -linjan pääraaka-aineena on merifenkolin kantasolu. Kaikki Beauty Sleep -tuotteet ravitsevat ja rauhoittavat sekä valmistavat kehoa ja ihoa palautumaan yön aikana. Ihana Beauty sleep silmänympärysseerumi on ylellinen, ravitseva ja se sisältää paljon  ravintoaineita. Siksi silmänympärysihoni tykkääkin tästä. 

Tällä hetkellä Supermoodissa on käynnissä  pipettimuutostyöt ja aika ajoin ilmestyy uusia tuotteita markkinoille. Uutuuksista ja muista uutisista pääset lukemaan "Facebookin" kautta. Tuotteisiin voit tutustua "SUPERMOODIN SIVUILTA", josta voit myös tilata uutiskirjeen sähköpostiisi. Näin pysyt ajantasalla. 

Jaksaminen, Kauneus, palautuminen, Supermood, terapeuttiset tuotteet, ulkoiset tuotteet, yötuotteet.
Olipa tarpeesi mikä tahansa, löydät avun Supermoodista. Löydät tuotteita myös mm. Sokoksista, Hyvinvoinnin tavaratalosta ja muista hyvin varustelluista luonnontuotteita myyvistä kaupoista. katso jälleenmyyjälista "TÄÄLTÄ"

Kommentit

:) Tuota Beauty sleep silmänympärystuotetta olisikin kiva kokeilla!
Nanna sanoi…
Kuulostaa hyvältä tuotteelta,juuri sellainen mitä minun silmänaluseni ovat vailla:D Kiva kun jaksat kertoa aina erilaisista tuotteista,luen niitä aina tosi innolla!