Gluteeniton, soijaton Hurraw!-herkku


"Luonnonkosmetiikan tukku" on turvallinen ja laadukas luonnollisten kosmetiikkatuotteiden tukku, joka jakelee vain ja ainoastaan laatua luonnonkosmetiikan jälleenmyyjille. Olet saattanutkin nähdä kaupoissa mm. näitä ihastuttavia Hurraw! -huulirasvoja!? 
Luonnonkosmetiikan tukun valikoimista löytyy pelkästään jo Hurraw!-huulirasvoja 22 eri makuvaihtoehtoina! Varmasti jokaiselle se oma suosikkinsa. Mutta mikä sitten on tämä tämmöinen Hurraw!-huulirasva!? "HURRAW!"



houkutteleva, hurmaava, herkullinen ja aistikas Hurraw! vie aistini uusiin atmosfääreihin! Kuinka voisin olla sipaisematta kahvin makuista huulirasvaa huuliini, tai nuolaisematta Murusen huulilta suklaan makuista huulirasvaa itselleni vaniljasta puhumattakaan! 


Näppärä litteä malli sopii taskun pohjalle ja käsilaukkuun ihanteellisesti. Hurraw! toimii työpöydällä, koululaisen penaalissa, kylpyhuoneen tasolla... Missä ikinä huulirasvaa tarvitsetkaan!Näyttävä, tyylikäs design ja toimiva pakkaus saakin olla esillä. 

Minun tämän kertainen trioni on ihanaa ruskeaa settiä. Niin luonnollisia, niin tuoksuvia ja niiin miellyttäviä huulilla. Ja kaiken sen aisteille suunnatun ihanuuden lisäksi nämä kosteuttavat huulia tehokkaasti. 

Hurraw! -kahvi on tehty luonnomukaisesti viljellyistä, hienoksi jauhetuista kahvipavuista ja manteliöljystä ja siihen on sekoitettu ripaus raakasuklaata sekaan. ymmärtänet nyt, mistä puhun. Ei mitään perussumppia! (Luomu&Kylmäpuristettu, villisti kasvanut)

Hurraw!-suklaa on tehty raakasuklaasta, eikä tästä kerry lanteille liikakiloja.  (Luomu&Kylmäpuristettu, villisti kasvanut)
Hurraw!-vanilla on tehty aidosta vaniljasta. Kahdesta erilaisesta vaniljaöljystä sekä vaniljatangosta. Mmm. Tiesitkö, että vaniljakasvin kukka elää vain yhden päivän, ja se pitää pölyttää kahdentoista tunnin sisällä, jotta kasvi kasvattaa vaniljatangon. Vaniljakasvin tangon kypsyminen kestää kymmenen kuukautta, ja sen jälkeen sitä pitää säilöä kuusi kuukautta tuoksun kehittymiseksi. Toisinsanoen tämä vanilla-huulirasva on hellien ja kärsivällisesti valmistettu tuote.

Kaikki Hurraw!-huulirasvat ovat Reilun kaupan raaka-aineista valmistettuja, raakoja ja luonnonmukaisesti viljeltyjä vegaanisia tuotteita. Hurraw ei sula taskussasikaan, kuten jotkut huulirasvat etenkin kesäkuumalla tekevät. Yhtään eläintä ei ole Hurraw!:n takia vahingoitettu! 

Huom! Hurraw! Kirsikka sekä  Kaneli ovat hennosti sävyttäviä huulivoiteita.
Katso kaikki ihanat maut "TÄÄLTÄ"

Kommentit

Tyttärellä on tuota suklaista. Tuoksuu ihanalta.
SatuKoo sanoi…
Kuulostaa hyvältä ja muistan kuinka lapsena käytiin aina makuhuulirasvoja. Taidan hankkia taas ;)