DR. Hauschka Silmämeikki

Dr,Hauschka
 "DR.Hauschka" on brändi , joka tunnetaan ihanista luonnonkosmetiikan tuotteistaan jo vuodesta 1967. Minä hankin omat Dr. Hauschkani "Ruohonjuuresta", joka myy laidasta laitaan brändin ihanuuksia muiden brändien ohella. 


Yksi näistä ihanuuksista, jonka koin omakseni, on sololuomiväri vaahtomuovisiveltimen kera. Kyseessä on oikea luksustuote, joka sopii niin meikäläiselle, kuin vaativammallekin käyttäjälle,
Luomivärikseni valitsin Delicious Rosen, sillä käytän mieluiten hyvin luonnollisia, vaaleita tai ruskeitakin sävyjä.

Valon ja varjon leikki antavat väreille eloa. Mineraalipigmentit korostavat kauniisti jokaisen yksilöllisiä piirteitä. Ruusunterälehtien ja silkin yhdistelmä tekee luomiväristä hyvin levittyvän ja hellävaraisen luomien ohuelle iholle. 


Dr. Hauschkan luomivärit ovat luonnollisia sävyjä, pieni, kaunis pakkaus, mutta todella riittoisa ja helposti levittyvä. Ei varise ja karise ja väri hehkuu kauniina luomella. Pienen pieni kiilto värissä on, muttei missään nimessä mitään glitteri-kimalletta. Hyvin laadukas, tyylikäs ja pienen tilan meikkipussista vievä. 

Koska Ruohonjuuresta saa eri sävyisiä solo-luomivärejä, on helppo loihtia kestävä ja laadukas silmämeikki helposti ja herättää kiinnostus pelkällä katseella toisissa. 
Levitä luomiväri luomen sisänurkasta ulospäin. Kun käytät kahta sävyä, levitä tummempaa sävyä luomen ulkonurkkaan ja vaaleampaa sävyä luomen sisänurkkaan ja korosta sillä kulmaluuta kulmakarvan alla. Luomiväri lähtee helposti pois silmämeikin poistoaineella.

Volyme mascara

Mascaran harja

Dr. Hauschka -sarjan Volume Mascara -ripsiväri antaa ripsille tuuheutta ilman paakkuja ja wow mikä intensiivinen musta! Ajattelin ensin, että kuinkahan minun käy, sillä käytän normaalisti kaareuttavia ja tuuheuttavia ja extravolyymeja ja mitä kaikkea, joten tavalliselta vaikuttava harhasosa saattaisi olla pettymys tai liian vaatimaton makuuni. Mutta kun olin ripset käsitellyt tällä Dr. Hauschkan volyme -mascaralla, huudahdin ihastuksesta; "WAU! Ripsenihän ovat UPEAT!" Enää en maksa erikoisharjoista vain saadakseni näyttävyyttä, sillä se ei yksistään riitä!

Dr. Hauschkan Volyme-ripsiväri on siis paakkuuntumaton ja intensiivinen mascara, joka tuuheuttaa. Lisäksi se on todella kestävä, eikä mascaraa löydy päivän aikana poskilta.
Mehiläisvaha, kandelillavaha ja ruusuvaha suojaavat ripsiä yhdessä silkin kanssa. Yrttiuutteet silmäruohosta, teen lehdistä ja Neem-puusta rauhoittavat herkkää silmänympärysihoa. Kun puhdistat silmäsi, käytä vedenkestävän silmämeikin poistoainetta.


Elinvoimaa elämääsi helposti ja herkullisesti tarjoaa "Ruohonjuuri", luonnollisten tuotteiden suosikkikauppani. Kenties sinunkin suosikkisi. ;)

Yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa. Sisältää mainontaa. 

Kommentit

Upeita tuotteita. Minä nyt en paljoa jaksa meikkailla, mutta tuo ripsari olisi varmasti hyvä.