Siirry pääsisältöön

Migreenin siitä saa, kun kaupalla käy?

Huomenta, päivää ja hyvää iltaa!

Hiljaista tuntuu olevan, kesällä. Ei kommentteja, ei uusia päivityksiä.. Ihmiset mökeillään, lomareissuilla ja ties missä. Kesällä kadut hiljenevät, Kaupungin laitamat hiljenevät. Keskustassa tosin on vilinää, turistien tuomaa säpinää. Siellä karttoja levitellään kapeimman kujan keskellä, jottei pääse ohittamaan. Siellä jonotetaan ulko-ovilla. Katsellaan heti ovella jo, minne mennä, mitä tehdä, ollakko edes oikeassa kaupassa... Eikö voisi ottaa askelta tai kahta sisälle tai sivummalle, miettiä sitten? Takana tuleviakin kiinnostaisi päästä sisälle.

Ja kun kauppaan pääsee sisälle, kaupoissa on valtavasti alennuskylttejä, rekkejä siellä täällä, laareja täynnä poistopisteitä... Ihan hirvittävä määrä kaikkea sekaisin, joista ei saa mitään selvää, onko tuossa rekissä aikuisten vai lasten vaatteet, housut vai paidat, mummoille mekkoja vai nuorille toppeja... Ja kun käytävätkin ovat täynnä tavaraa, ei pääse ohi sielläkään. Kun katson, että menenpä tuonne, kaupan pimeinpään nurkkaan penkomaan rekkiä, koska keskikäytävällä on jo ihmisryysis, niin joku tarkka haukansilmä huomaa minut. Hän huomaa, että kappas, joku yksinäinen menee tuonne. Ja kun pääsen vihdoin siihen kapean kauppakujan rekille, on se haukan silmäinen mamma takanani vastapäisen rekin kimpussa! Siis miksi juuri sillä hetkellä, kun minä menin sinne tyhjälle kujalle?

Selät vastakkain, mamman supersuuret kauppakassit minua tönien selkään, hän puskee taaksepäin saadakseen tilaa... Ei, ei ollutkaan mitään mielenkiintoista! Turhautuneena lähden pois ja ajattelen valita toisen tyhjän paikan. Ja taas uusi haukka selkäni takana! Mistä ihmeestä he tulevat siihen taakseni?! eivätkä edes ota käteensä yhtään vaatetta, eivät tee mitään muuta, kuin tuuppivat ja tönivät?! Ja sitten seuraavan uhrin kimppuun.

Alennusmyynnit yleensäkin ovat keino saada mammat liikkeelle kodeistaan. Minä olen yrittänyt löytää yhtä ainoaa hametta tai mekkoa, mutta väliäkö sillä, onko alennus vai ei, kun kuitenkin hinnat ovat samat! Tarve, ei se massatapahtuma saa minut liikkeelle. Mammat taas ryntäävät kuvitelmissaan saada ilmaista, alennusta, extraa. Se sama kaapu, jota aiemmin ajattelit, että onpa ruma ja kallis, on nyt -50%, joten ostat sen ale-hinnan takia! Josko sitä tulisi jossain pidettyä, kun on noin halpa...
Toinen taas katsoo, että en raaskinut ostaa tuota ihanaa toppia normaalihinnalla, 30 euroa kappale. Ostan nyt kun saan alennuksessa topin 30 eurolla plus kynsiviilan kaupanpäälle ihan ilmaiseksi! Jep jep... Ja tarvitsitko sen kynsiviilan?
Et.
Oliko alennus tarpeeksi suuri?
Niin varmaankin.

Ja ne tarjoukset...
Aiemmin samaa tuotetta sai 3 kympillä, kun nyt sen hinta on 3.33€ kappale. Ostat heti kymmenen noin halvalla! Ja hinta? Sama siis kuin kolme kympillä! Se aiempi hinta!

No, samapa tuo minulle. Pidän huolen omista rahoistani ja siitä, etten sorru ostamaan sitä ei kivaa, tarpeetonta, turhaa. Ostan sen, mitä tarvitsen oikeasti. Kierrän kaupoissa, odotan ja harkitsen. Mietin, jos ostan tuon hameen, riittääkö se ja jollei, kuinka kalliiksi tulee kokonaisuus; hame ja paita. Onko se halvempi vai kalliimpi, kuin yksi 50 euron mekko? Hmm...

Voihan siinä käydä niinkin, etten saa mitään. Kuljen ilman. Kuolenko sitten sen takia? Tuskin.
Ostanko syksyllä ensi kesäksi 50 euron mekon 25 eurolla? Ehkä...

Hääjuhlat ovat ylihuomenna. Enää en kerkeä saada postimyynnistä mitään. Enää ei tule tarjouksia vastaan. Ostin vaatteet, joita keräilin sieltä täältä. Ne saavat kelvata. Kauniita, käytännöllisiä, juhlaviakin. Jospa juhlan jälkeen voisin pitää kotonakin niitä. Tai sitten säilytän juhliin. Meni omaisuus, mutta ei voi mitään. Jätän ostamatta jotain muuta. Selviän.

Selviän senkin takia, että seuraava laastaripaketti on ilmainen! Apteekissa se odottelee minua. Huh huh! Kivuista ja kärsimyksistä korvauksena yksi ilmainen paketti. No, se on sen verran, kuin kohtuudella voisin odottaakin. Korvattu viallinen tuote.


Zirkonella ilahdutti häitä ennen sopivasti palkinnolla, joka sisälsi kynsien koristelutarvikkeita. On kukkaa ja timangia, sivellintä ja lakkaa, sellainen kynsileimasinsettikin. Harjoittelin jo, ja kohta osaan. :)


Tänään migreeni, joten aamupala ei oikein maistu. Jogurtti ja lisää lääkkeitä... Selkä on temppuillut nyt viikon verran. Se ei sitten riittänyt vaan iski tuo migreenikin.

Tein atc-korttejakin toissapäivänä, vaihtoon kaikki tietenkin. Eihän nyt ole haasteita, kun ei ole Vuodatustakaan.


"Autuaan onnellinen kuin lehmä" (Kortissa pyykkipoika ripustamiseen)"Sitten kun lehmät lentävät..." (Kortissa pyykkipoika ripustamiseen)


"Memories"


Ja herkkujakin täällä on syöty välillä! Lähikaupasta kun saa mansikat halvemmalla, kuin torilta. Ei tarvitse ostaa karkkeja!

Kommentit

Kotilaiska sanoi…
<3kiitos! olin ihan ällikällä lyötynä kun näin mitä kaikkea ihanaa sun kuori sisälsi. Ihan paras oli se upee runokirja, siinä oli niiiiin hienosti ideoitu se itse kirja ja runot sitten, piti olla vaan viis ja niit oli 12,iso hali ja kaikesta mukavasta ja mieluisasta matskusta myös.
No sitten ne kortit(ovat jo bloggerissa kuvat niistä)aivan mahtavia, niissäkin sulateltavaa pitkäksi aikaa ja minähän teen näistä saamistani runokorteista kirjasen.Ja taidampa laittaa siihen myös nämä kekseliäät unikeonpäiväkortitkin.'
Lupaamani yllätys osallistumisesta extrahaasteeseen lähtee varmaan maanantaina.
Tässä postauksessa on yks kortti jonka haluaisin arvasitko mikä no toi chapliinipa tieteski että käyppä vilkasemassa jostain sille vaihtari tai laita toiveita millasen vaihtarin sille teen.Enää reilu kuukaus mykkäelokuvafestareille, tää sun korttis hiukan helpottas mun "mykkis" kuumettani.
Tulipa taas tehtyy 3 päivää töitä ja huomen on vapaat tosin sit taas jo viikonloppu vierähtää työn merkeissä mut sitä seuraa ihana 3 päivän mustikanpoimimis loma toivottavast säänhaltija on suotuisa.
ViliMarika sanoi…
Ihanaa, mahtavaa että pidit saamistasi ylläreistä. Enhän mä voinut etukäteen edes paljastaa, että saatko runoja, vai teenkö vaikka kortin tai korun. :D Mutta tekasin sen vihkosen tai kirjasen, mikä lie ja siihen tuli osa uusia ja osa vanhempia runoja. En millään viitsinyt 5 runon kirjaa tehdä, koska olis ollu tosi pieni. sulle halusin enemmän. Sit mietin sitä tyyliä, millä tein myyntiin kirjan tilauksena jo aiemmin, mut se olis ollu ihan liian iso urakka ja matskuihin menny omaisuus, joten "tyydyin" tuohon. että ilo on mun puolellani, että sen kelpuutit ja tykkäsit.
Kiva saada postia taas ensi viikolla tai sitten kun tulee. Rakastan ylläreitä ja suorastaan pompin ilosta,kun luukusta tulee muutakin kuin vain laskuja tai ilmaisjakeluna jotain asuntomarkkinoita.
Chaplin onpi varattu sitten sinulle. Pitääpä kurkistaa, mitä haluan tilalle. Pieni hetki.
Meil alkoi nyt kesäloma ja sehän alkaa serkun häillä. Sit on se "mökkiloma" teltan kera, kunhan ei vettä sada, eli kun sää sallii, lähdetään ja tullaan sit pois, kun siltä tuntuu. Tarkoitus olis olla 2 tai 3 yötä, mutta katsoo sit paikan päällä, kuinka mun fysiikka kestää.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…